Ηρωικος αστυνομικος συνελαβε αοπλος ληστη παροτι τον πυροβολησε...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: " Άλλαξα θέση τη τελευταία στιγμή για ν' αποφύγω την σφαίρα"

Απρόσκοπτος από το σοκ του πυροβολισμού και συνεπαρμένος ακόμα από την αφοσίωση στην έννοια του καθήκοντος.
Ο αστυνομικός του τμήματος Αμπελοκήπων που συνέλαβε τον ληστή περιγράφει τις δραματικά κρίσιμες στιγμές που η μοίρα τον έφερε να βρεθεί κατά πρόσωπο με την κάννη του όπλου ενός κακοποιού που
όχι μόνο έστρεψε το πιστόλι εναντίον του, αλλά πίεσε την σκανδάλη.

Ο αστυνομικός των Αμπελοκήπων Ν.Γ. μας λέει τα εξής:

"Την ώρα που έγινε η απόπειρα της ληστείας, βρισκόμουν μέσα στο σούπερ μάρκετ ως πελάτης και απλώς ενήργησα ως αστυνομικός που από τη δουλειά μου έχω μάθει να ενεργώ όπως θα πρέπει να ενεργώ για την προστασία τη δική μου και των άλλων πολιτών".

Παρότι ο ίδιος άοπλος, καταδίωξε τον δράστη και όπως μας εξιστορεί,

"τον είδα να στρέφει επάνω μου το όπλο και να πυροβολεί ενώ τρέχαμε. Τη τελευταία στιγμή πρόλαβα ν' αλλάξω στάση και θέση για ν' αποφύγω την σφαίρα και συνέχισα να τρον καταδιώκω. Δευτερόλεπτα λεπτά μετά έπεσα πάνω του και όπως έπρεπε να κάνω, πρώτα τον αφόπλισα και στη συνέχεια τον ακινητοποίησα".

Ο αστυνομικός στο σημείο αυτό διακόπτει την αφήγηση και μας λέει ότι τα έχει πει όλα στην κατάθεση του και πως πρέπει να πάει στη δουλειά του.

Όπως μάθαμε, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε σώσει μέσα από τα χέρια των χούλιγκανς, τον διαιτητή Ευθυμιάδη που είχε σφυρίξει το 2002 στη λεωφόρο Αλεξάνδρας το ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Για τη σημερινή πράξη του, η αστυνομική ηγεσία προτίθεται να τον βραβεύσει.

Ο συλληφθείς, ήταν αδειούχος των φυλακών και πολύ παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς είχε κατηγορηθεί για χασισοφυτείες αλλά και για δύο ληστείες πριν από 20 χρόνια.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις