Ανήλικες κοιμούνται κλειδωμένες στο ίδιο σπίτι με τον παιδόφιλο πατριό τους!!!

 


Ο σύζυγός μιας μητέρας δύο 13χρονων κοριτσιών στο Ντέβον της Βρετανίας είναι καταδικασμένος παιδόφιλος και δεν του επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε χωρίς επίβλεψη επαφή με κορίτσια κάτω των 16 ετών. Για να μπορεί όμως η οικογένεια να ζει στο ίδιο σπίτι, βρέθηκε ένας αμφιλεγόμενος «διακανονισμός» εγκεκριμένος μάλιστα από τις
υπηρεσίες πρόνοιας της περιοχής.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα κορίτσια κοιμούνται σε κλειδωμένο και με συναγερμό υπνοδωμάτιο συνδεδεμένο με ενδοεπικοινωνία με το δωμάτιο της μητέρας και του συζύγου της, ώστε να μπορούν να ειδοποιήσουν τη μητέρα αν θέλουν πχ να πάνε στην τουαλέτα.
Η μητέρα κοιμάται από την πλευρά της πόρτας του δικού τους υπνοδωματίου κι έτσι εκτιμάται πως ο άνδρας θα πρέπει να περάσει από πάνω της και να την ξυπνήσει, για να βγει από το δωμάτιο.
Ο ομολογουμένως κάπως παράξενος διακανονισμός έχει προκαλέσει την ανησυχία της γιαγιάς των κοριτσιών που φοβάται για την ασφάλειά τους.
«Ο συναγερμός και οι και οι δήθεν προφυλάξεις για να μην πέσουν οι εγγονές μου θύματα κακοποίησης είναι απλά σκουπίδια», δηλώνει η γυναίκα. «Τα κορίτσια είναι απομονωμένα και σε κίνδυνο, οι υπηρεσίες πρόνοιας δεν με ακούν», προσθέτει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα η μητέρα των κοριτσιών έχει χωρίσει από τον πρώτο σύζυγό της και πατέρα των παιδιών που μένει πλέον σε άλλο σημείο της Βρετανίας.
Όταν γνώρισε τον νυν σύζυγό της, ο οποίος είναι καταδικασμένος για παιδοφιλία (και άρα δεν μπορεί να έχει καμία επαφή χωρίς παρουσία τρίτου με κορίτσια κάτω των 26 ετών), έκανε αίτηση για να γίνει «επιβλέπουσα» των επαφών του άνδρα της.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε αν και ο άνδρας ακόμα δεν επιτρεπόταν να περνά τη νύχτα στο σπίτι όπου βρίσκονται και τα κορίτσια.
Ωστόσο με τα τελευταία μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ, μπορούν να μένουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι.
Το δημοτικό συμβούλιο του Ντέβον έκρινε πως υπήρχαν αρκετά μέτρα προστασίας ώστε ο άνδρας να μένει τη νύχτα στο σπίτι που κοιμούνται τα κορίτσια ενώ η αστυνομία έχει ενημερωθεί για την υπόθεση και παρακολουθεί στενά την κατάσταση…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις