Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Τελευταία Ευκαιρία Μας! (Η)…….Η Τελευταία Ημέρα Της Ανεξαρτησίας μας! Έχει να Επιλέξει η Κυβέρνηση!


Η Τελευταία Ευκαιρία Μας! (Η)…….Η Τελευταία Ημέρα Της Ανεξαρτησίας  μας! Έχει να Επιλέξει η Κυβέρνηση!


Να “μαστε παλι απο την αρχη! Ηρθε αλλη μια κρισιμη (δευτερα εως παρασκευη) αναλογα ποια μερα διεξαγεται το Γιουρογκρουπ, που η Ελλαδα θα χρεοκοπήσει! Αυτη η δουλεια θα γινεται συνεχεια σε καθε Γιουρογκρουπ? Θα μας χρεοκοπούν,θα βγαινουμε απο το ευρω, και να η επίθεσης και τα αρθρα απο τον ξενο τυπο!
Τα 3 ΟΧΙ…. NEIN NEIN NEIN
Απο τις 7 μεταρρυθμίσεις που προτείνει Γ. Βαρουφάκης προς το Eurogroup, ειναι σχεδον σιγουρο οτι η τρεις θα ετρωγαν ενα μεγαλο NEIN απο τους
Εταιρους μας ( Τερατα και Δυναστες μας) Συντροφε Γ.Βαρουφακη, και εγω που δεν ειμαι οικονομολογος, με Γερμανική σκεψη και μυαλό θα ελεγα ΝΕΙΝ! Και απορω πως δεν τους εχεις παρει χαμπαρι.
Η μεταρρύθμισης που μαλλον θα φανε πορτα ειναι η εξης:
1η Μεταρρύθμιση – Δημοσιονομικό Συμβούλιο
Ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου με στόχο την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων και την επέκταση της αποστολής του.
Σκοπός του Δημοσιονομικού Συμβουλίου είναι να ενεργεί ως ανεξάρτητο παρατηρητήριο, υποβοηθητικό της κυβερνητικής πολιτικής, ώστε να μπορεί να συμβάλει στην εξάλειψη μιας πιθανής τάσης για πρωτογενές έλλειμμα. Για το σκοπό αυτό, το Δημοσιονομικό Συμβούλιο, θα πρέπει να έχει την ικανότητα να προετοιμάζει μακροοικονομικές προβλέψεις για τον προϋπολογισμό, θα πρέπει να παρακολουθεί αμερόληπτα την εφαρμογή των δημοσιονομικών προγραμμάτων και την τήρηση των δημοσιονομικών στόχων και διαδικασιών και θα πρέπει επίσης να παρεμβαίνει και να διαμορφώνει τον δημόσιο διάλογο για τη δημοσιονομική πολιτική.
Οι ελληνικές αρχές σχεδιάζουν την ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου αλλά και την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων μέσω της ενοποίησής του με το υπάρχον γραφείο του κρατικού προϋπολογισμού, το οποίο λειτουργεί στη Βουλή και συνδέεται με το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.
2η Μεταρρύθμιση- Βελτιώσεις στη νομοθεσία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών
3η Μεταρρύθμιση: Διατάξεις για την υιοθέτηση άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Η 1η Μεταρρύθμιση – Δημοσιονομικό Συμβούλιο, κατα πασα πιθανοτητα θα απορριφθει απο τους δανειστες μας, διοτι δεν εμπιστεύονται ενα ανεξάρτητο παρατηρητήριο
υποβοηθητικό της κυβερνητικής πολιτικής, που δεν ελεγχεται αμεσα απο τους λεγομενους Θεσμους-Τροικα!
Η 2η Μεταρρύθμιση- Βελτιώσεις στη νομοθεσία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Αυτη ειναι μεταρρυθμιση που ΔΕΝ θελουν να την βλεπουν η δανειστες μας,
διωτη σε αυτην την περιπτωση,θελουν να βλεπουν Ζεστο χρημα Αμεσα! Σου λεει ο Γερμανος,Τι 100 Δόσεις μου λες?! Was ist das (Τι είναι αυτό) Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει σε 100 δοσης!
Η 3η Μεταρρύθμιση: Διατάξεις για την υιοθέτηση άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Θα ηθελαν πραγματικα να την απορρίψουν και αυτην την
μεταρρύθμιση, αλλα εδω θα το παιξουν Ανθρωπιστες, φυσικα θα τονισουν οτι και σε αυτην την περιπτωση, αν η Ελλαδα ακολουθήσει τα συμφωνηθεντα και το προγραμμα,
θα υπαρξουν αμεσα μέτρα και απο την πλευρα της ΕΕ, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης! Δηλαδη Τερμα η Πεινα,και η κατοχη! Σωθηκαμε Αδελφια!
Δεν καταλαβαινω ειλικρινα την διαφορα, Χρεοκοπημενος και φτωχος,μεσα στο Ευρω! Με Χρεοκοπημενος και φτωχος,μεσα στη Δραχμη!
Ο φτωχος σε όποιο νομισμα και να ειναι ,θα παραμενη φτωχος! Δυστυχως.
Δεν ειναι Μεταρρυθμισεις ρε παιδια αυτες!
Οτι ενα Αριστερο ριζοσπαστικο κομμα, θα προτεινει ως μεταρρυθμιση, να γινουν νοικοκυρες,φοιτητες,και τουριστες,μυστικοί πράκτορες ,για να ελέγχουν και να πετάξουν την φοροδιαφυγή στην Ελλαδα, μου ακούγεται ως ενα κακογουστο αστειο! Τι ειδους μεταρρυθμιση ειναι αυτη, για το πως να κανουμε τον Ελληνα χαφιε-ρουφιανο, χωρις να χρειαζεται να φοραει την περιβοητη μαυρη κουκουλα,που φόραγαν η καταδοτες του 1940!
Ποιες μεταρρυθμισης χρειαζεται η Ελλαδα!
Η Ελλαδα χρειαζεται αμεση ανακαμψη της ανεργιας, με την δημιουργία εστω και μικρον επιχειρισεων οπως παλιοτερα,που ηταν η ραχοκοκαλιά της οικονομιας μας!
Για πολλοστη φορα, χρειαζεται το λεγομενο, αλλα πραγματικο ανοιγμα ολον των κλειστων επαγγελματων!
Επιτελους να καταλαβουμε οτι χρειαζομαστε τα ιδιωτικα πανεπιστημια! Σκεφτειτε οτι καθε χρονο φευγουν απο την Ελλαδα 30 χιλιαδες ελληνοπουλα,για να σπουδασουν
σε ξενα πανεπιστημια στο εξωτερικο! Αν το Ελληνικο Κρατος δωσει αδειες λειτουργιας, σε ιδιωτικα πανεπιστημια ολον τον ειδικοτητων, με την προϋπόθεση οτι θα διασκορπιστουν και θα λειτουργούν οχι μονο στην αθηνα,αλλα και στης επαρχιακες πολεις, αυτοματος,θα υπαρξει οικονομικη ανασα για τις διαφορες πολεις με τους φοιτητες που θα φοιτουν εκει!
Διαβαστε ενα αποκαλυπτικο δημοσιευμα του Newbeast.gr με τιτλο-Χιλιάδες Έλληνες επιλέγουν το εξωτερικό για τις σπουδές τους http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/561702/hiliades-ellines-epilegoun-to-exoteriko-gia-tis-spoudes-tous/
Οσο για σημερα στο γιουρογκρουπ, μαλλον δεν θα υπαρξη αποφαση, θα παρατεινουν το μαρτυριο μας, μεχρι να λυγίσουμε!
Το κακο ειμαστε εμεις η ιδιοι η εαυτή μας, δεν ξερουμε τι θελουμε! Η παμε για οριστικη ρηξη,και τερμα τα μνημονια, με δημοψήφισμα και εκλογες!
Η θα μας μετατρέψουν σαν την Κυβερνηση Σαμαρα,ανδρεικελα τους!



ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις