Το κόλπο του ΤΙΜΕ για να παρουσιάσει «σατανική» τη Χίλαρι








Μετά τον σύζυγό της Μπιλ Κλίντον, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ πέφτει και αυτή θύμα του γράμματος «Μ» και παρουσιάζεται με κέρατα στο αμερικανικό περιοδικό
Αθώο λάθος ή δυσοίωνη πρόβλεψη; Ό, τι κι αν είναι, το πρωτοσέλιδο του ΤΙΜΕ κατάφερε να προκαλέσει για
μια ακόμη φορά με τελευταίο «θύμα» του την Χίλαρι Κλίντον.
Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού απεικονίζει μια σκοτεινή φιγούρα που παραπέμπει στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και στο κεφάλι της ξεχωρίζουν δύο σατανικά κέρατα. Η φωτογραφία είναι μαεστρικά τοποθετημένη στο εξώφυλλο έτσι ώστε το κεφάλι της Χίλαρι να πέφτει ακριβώς πάνω στο γράμμα «Μ» δημιουργώντας αυτή την εντυπωσιακή ψευδαίσθηση. «Ο τρόπος των Κλίντον» αναφέρει ο τίτλος. «Γράφουν τους δικούς τους κανόνες. Θα λειτουργήσει αυτή τη φορά;» συμπληρώνεται στη λεζάντα.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια εικόνα έχει κοσμήσει πρωτοσέλιδο του ιστορικού περιοδικού. Η θέση του «Μ» έχει οδηγήσει σε δεκάδες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραγκίσκου, του ιεροκήρυκα Billy Graham και του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, να εμφανίζονται με σατανικά χαρακτηριστικά.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με τον πρώην πρόεδρο και σύζυγο της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον.


Με βάση μια εβδομάδα-κόλαση της Χίλαρι μετά τις αποκαλύψεις ότι διατηρούσε προσωπικό λογαριασμό e-mail ενόσω ήταν υπουργός Εξωτερικών και τις έρευνες για το θέμα, αλλά και το ότι το ίδρυμα Κλίντον δεχόταν ξένες δωρεές, η φωτογραφία πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις