Ασύλληπτο βίντεο από την απαγωγή βρέφους - Τα μικρά του αδέλφια κυνήγησαν τον απαγωγέα..


Ένα αγοράκι, την απαγωγή του οποίου κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε ένα πάρκο της πολιτείας της Ουάσιγκτον, σώθηκε χάρη στα δύο αδέλφια του τα οποία έβαλαν τις φωνές και άρχισαν να κυνηγούν τον απαγωγέα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.Στελέχη των δυνάμεων επιβολής του νόμου ανέφεραν ότι ο απαγωγέας καταγράφηκε σε βίντεο ενώ είχε προσεγγίσει το αγοράκι, ηλικίας 22 μηνών, και τα 2 του αδέλφια την Κυριακή, καθώς εκείνα έπαιζαν χωρίς την
επιτήρηση κάποιου ενήλικου στο πάρκο μιας μικρής πόλης στο ανατολικό τμήμα της πολιτείας Ουάσιγκτον, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λίνκολν.

Ο άνδρας έπιασε κουβέντα με τον 10χρονο αδελφό του παιδιού και την 8χρονη αδελφή του και έπειτα άρπαξε το μωρό από το καροτσάκι του και άρχισε να τρέχει.

Ο σερίφης της κομητείας του Λίνκολν Γουέιντ Μέιτζερς περιέγραψε την υπόθεση ως μια «τυχαία απόπειρα απαγωγής».

Στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας ενός τοπικού παντοπωλείου στο Σπραγκ, μια μικρή πόλη με πληθυσμό περίπου 500 κατοίκους, εικονίζεται ο άνδρας να τρέχει με το μωρό, ενώ η αδελφή του βρέφους τον κυνηγάει.

«Τα μεγαλύτερα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν και να καταδιώκουν τον ύποπτο. Εκείνος έτρεξε για λίγα τετράγωνα ενώ η αναστάτωση που προκλήθηκε μαγνήτισε την προσοχή κάποιων εφήβων που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση» επισήμανε το γραφείο του σερίφη σε μια ανακοίνωση.

«Καθώς τον πλησίαζαν, ο ύποπτος άφησε το παιδί στο έδαφος και το έσκασε πεζός. Αν και τον κυνήγησαν περαστικοί, εκείνος κατάφερε να διαφύγει» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η αστυνομία έχει αυξήσει τις περιπολίες στην περιοχή και τα σχολεία έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. 
Το μωρό δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό και βρίσκεται με την οικογένειά του, ανέφεραν οι αρχές.
Οι γονείς των παιδιών τα είχαν αφήσει στο σπίτι της νταντάς τους η οποία τους επέτρεψε να βγουν έξω και να παίξουν μόνα τους στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι του, σημείωσαν οι αρχές. 
Οι αρχές εξήραν τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν τα παιδιά, τα οποία απέτρεψαν την απαγωγή του αδελφού τους. 
«Μίλησα στο κοριτσάκι, του είπα: "γλυκιά μου, έκανες ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνεις, να φωνάξεις όσο δυνατότερα μπορούσες". Αυτό έσωσε το παιδί. Τα ουρλιαχτά της και εμείς που τρέξαμε από πίσω του» δήλωσε μια αυτόπτης μάρτυρας, η Ντόροθι Γκίντινγκς, στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KLXY μετά το περιστατικό.
 
 
 






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις