Σε ενοικιασμένα διαμερίσματα οι λθρομετανάστες...!!!




Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη δημοσιοποίηση της εγκυκλίου για τους μετανάστες -η οποία τελικά ανεκλήθη-, το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής φαίνεται ότι στρέφεται προς την κατεύθυνση της ενοικίασης χώρων (άδειων ξενοδοχείων, ιδιωτικών κλινικών, δημοτικών κτιρίων, ακόμη και διαμερισμάτων) προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μετανάστες που
αιτούνται άσυλο στη χώρα μας.
Η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργόςΑναστασία Χριστοδουλοπούλου προκρίνει αυτή τη λύση ως την πλέον άμεση και ευέλικτη, καθώς η κατασκευή νέων δομών είναι σαφώς χρονοβόρα.
«Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε διάφορες προτάσεις που να γίνουν αυτά τα πράγματα πιο ευέλικτα» αναφέρει η κ. Χριστοδουλοπούλου στη εφημερίδα, «συνήθως επειδή μιλάμε για οικογένειες σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε διαμερίσματα που δεν νοικιάζονται στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Έτσι ώστε να δημιουργήσουμε και ένα κοινωνικό καλό στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν εισόδημα και να μην υπάρχουν μεγάλες μονάδες που φοβίζουν την κοινωνία και να διευκολύνουν έτσι και την ένταξη των προσφύγων», αναφέρει μεταξύ άλλων.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις