"ΑΥΤΟΙ" ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ....ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ...!!!



Ειναι απιστευτο το ποσο εχουν προοδευσει "ΑΥΤΟΙ"....Μεσα σε μια μερα χαλιναγωγουν τα παντα.και παραμυθιαζουν ολη αυτη τη κρεατομαζα που λεγονται ανθρωποι.Ειναι αδιανοητο το τι εχουν φορτωσει σε αυτο τον πιλοτο.Η τακτικη ομως ειναι παλια,γνωστη και πετυχημενη.Οταν ολοι οι μαρτυρες ειναι νεκροι λες οτι θες και φορτωνεις οτι
θες σε οποιον θες!!!

Το ειχαμε γραψει προσφατα οτι οσο πλησιαζουν τα "ματωμενα" φεγγαρια και η εαρινη ισημερια το κτηνος αναζητα αιμα και μια μεγαλοπρεπη θυσια...Την ειχε...!!!
Τελικα αυτος ο πιλοτος ηταν σχιζοφρενης,παρανοικος,κυκλοθυμικος και επικινδυνος.Βρηκαν επισης,λεει,στο σπιτι του χαπια για τρελους,σχισμενες συνταγες για ψυχοφαρμακα,παλιες ιατρικες παραπομπες γιατρων που ζητουσαν επανεξεταση καθε εξι μηνες γιατι ηταν σε σοβαρη κατασταση.Επισης τον ειχε χωρισει η γκομενα του και ηθελε ν αυτοκτονησει.Τα τελευταια νεα λενε οτι τα ειχε με την εταιρια του και ηθελε να την εκδικηθει!!!
Αυτον λοιπον τον ειχαν προσλαβει Γερμανοι,που ως γνωστον εχουν μια τρελα με την τυπικοτητα και την ασφαλεια,για να κανει τον πιλοτο!!!
Φανταζομαι μεσα στο Σαββατοκυριακο θ αποδειχθει οτι ηταν κτηνοβατης,παιδεραστης,τρομοκρατης,τζιχαντιστης κι εκτελουσε συμβολαια θανατου.
Τελικα απο  αυτο το μαυρο κουτι που εχει ηχογραφησει τις τελευταιες συνομιλιες του πληρωματος και οπως λενε τα τσιρακια "ΑΥΤΩΝ" δινει απαντησεις σε ολα,γιατι εμεις δεν ακουσαμε τιποτα?Μηπως για μονταριστει οπως πρεπει ωστε αν χρειαστει να ειναι ενα ακομη "αδιαψευστο" στοιχειο?


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις