ΗΡΘΑΝΕ....!!!




Απιστευτη καταγγελια αναγνωστη για τα γεγονοτα που εκτυλισσονται απο εχθες το απογευμα στο κεντρο κρατησης λαθρομεταναστων στην αμυγδαλεζα μετα την αυτοκτονια Πακιστανου κρατουμενου.
Συγκεκριμενα απο σημερα το πρωι γυρω στις 11 που εγινε ευρεως γνωστο το περιστατικο συγκετρωθηκαν εξω απο το κεντρο κρατησης οι γνωστοι "ευαισθητοι" με σημαιες "union immigration",πανω,καμερες και φωτογραφικες μηχανες.
Εως εδω καλα αφου ο καθενας εχει
δικαιωμα να διαμαρτυρεται για οτι θελει  βεβαιως μεσα στα πλαισια του νομου.
Στη συναχεια στο χωρο προσηλθαν βουλευτες του κυβερνωντος κομματος που απαιτησαν και μπηκαν εντος του κεντρου.Μαζι τους μπηκαν ολοι οι υπολλοιποι παρατρεχαμενοι με τις σημαιες και τις καμερες  αγνωστο με ποιου εντολη...
Απο εδω και περα αρχιζει το τσιρκο....Ολοι αυτοι οι παραπανω "ανθρωπιστες" ετρεχαν μεσα στο κεντρο κρατησης αριστερα-δεξια με τις σημαιες....καβαλαγαν στις υπερυψωμενες σκοπιες των αστυνομικων και τραβουσαν με τις καμερες και τις φωτογραφικες και φωναζαν στους λαθρομεταναστες...."ΗΡΘΑΜΕ"....."απο την επομενη εβδομαδα θα ειστε ολοι ελευθεροι...κουραγιο αδερφια"...ολα αυτα συνοδευοντουσαν απο τα χαμογελα με νοημα των παρισταμενων βουλευτων που εδειχναν με το δικο τους τροπο τι ερχεται....η μαλλον   τι ΗΡΘΕ....!!!


Παρεπιπτοντως εχω ν αναφερω στους κυριους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ οτι μπορω να τους υποδειξω γυρω στις 5.500 χιλαδες αυτοκτονιες Ελληνων.Εκει ομως δεν παρεβρεθηκαν για συμπαρασταση αλλα μαλλον γι αυτους οι Ελληνες νεκροι ειναι δευτερης κατηγοριας ανθρωποι.

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις