Η Συντριβή Της Πτήσης 235 της Transasia Airways Είναι Μία Τεράστια Φάρσα (Βίντεο)





Στις 4 Φεβρουαρίου, 2015, η πτήση 235 της Transasia Airways, υποτίθεται ότι συνετρίβη ... ή δεν συνετρίβη; Το βίντεο που ακολουθεί εκθέτει τα ψευδή πλάνα της dashcam ( ενσωματωμένη κάμερα που συνδέεται με το εσωτερικό του παρμπρίζ του οχήματος), που είναι η αιτία αυτής της παγκόσμιας φάρσας. Τα CGI (Computer-generated imagery) εφέ που χρησιμοποιούνται σε αυτή την κατασκευασμένη περίπτωση, είναι τόσο προφανή, ώστε ακόμη και ένα
παιδί μπορεί να τα δει.
Η συντριβή της Transasia Airways είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένη και ένα CGI Hoax ! Η Παγκόσμια Κυβέρνηση πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ηλίθιοι ώστε να μην αμφισβητήσουν τα πλάνα από την dashcam. Έχουμε απορίες. Και έχουμε τα πλάνα από την dashcam . Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει τι πραγματικά συνέβη...






Δεν είναι περίεργο ότι η υποτιθέμενη συντριβή της πτήσης 235 της Transasia Airways, συνελήφθη, όχι από μία, αλλά από δύο dashcam κάμερες; - Με μόνο ένα άλλο όχημα ορατό; Ξέρετε ποιες είναι οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο; - Στην Ταϊπέι, μια πολύβουη πόλη 3 ​​εκατομμυρίων ανθρώπων ... σε ώρες αιχμής;
Δεν είναι παράξενο ότι «εμφανίζεται», τη στιγμή που ο πίλοτος εξαναγκάζει το αεροπλάνο να στρίψει αριστερά καθώς συντρίβεται στην όχθη - αντί να προσθαλασσώσει το αεροπλάνο οριζόντια, όπως γίνεται στις περισσότερες αναγκαστικές προσγειώσεις, διότι αυτό παρέχει μια καλύτερη πιθανότητα επιβίωσης. Και ακόμη, το αεροπλάνο καταγράφεται την τελευταία στιγμή της αυτοκτονικής αναστροφής του, και μάλιστα χωρίς κανέναν προφανή λόγο.
Δεν είναι περίεργο ότι το γρασίδι παρέμεινε ανέπαφο; Παρατηρήστε στις παρακάτω φωτογραφίες, πως υπάρχουν λίγα ή καθόλου συντρίμμια στο γρασίδι. Αλλά το αεροπλάνο υποτίθεται ότι μόλις είχε εκραγεί- ή τουλάχιστον τα CGI εφέ το έκαναν, καθώς η εικόνα του υπολογιστή ψαλιδίζεται την άκρη της από την αερογέφυρα στο επίσημο βίντεο.


Παρακολουθήστε τα ψεύτικα πλάνα της έκρηξης του αεροπλάνου καθώς χτυπά την αερογέφυρα, και σύντομα θα αντιληφθείτε, ότι δεν είναι δυνατόν τόσο λίγα συντρίμμια να βρίσκονται στο γρασίδι, πριν φθάσουν οι διασώστες.
Δεν είναι περίεργο πώς η γυναίκα ηθοποιός (“crisis actor”) που στέκεται στη μέση της φωτογραφίας - στο νερό δίπλα στο πεσμένο αεροπλάνο, ως εκ θαύματος φαίνεται να έχει στεγνά μαλλιά, ακόμη και όταν το αεροπλάνο ήταν ανάποδα στο νερό; Και όλοι φαίνονται εκπληκτικά ήρεμοι, για ανθρώπους που υποτίθεται ότι μόλις βγήκαν από έναν βυθισμένο θάλαμο, γεμάτο με διαμελισμένα πτώματα εν μέρει - όπως οι ψεύτικες ειδήσεις αργότερα θα υπαγορεύσουν. Παρατηρήστε πως η κοπέλα που φοράει το κίτρινο σωσίβιο, υποτίθεται ότι έχει αιμορραγία από τη μύτη, και όμως δεν υπάρχει μία σταγόνα αίματος στο σωσίβιο. Όχι άσχημα για συντριβή σε ένα ποτάμι, ανάποδα, με 120 μίλια την ώρα.
Παρατηρήστε το πως καμαρώνουν οι illuminati στο παρακάτω βίντεο, που διαδόθηκε από το CIA News Network, "CNN". Πως καμαρώνουν; Απλά με το να βάλουν την σφραγίδα τους, TVBS, στην οθόνη.
Δεν είναι περίεργο πώς η τηλεόραση BS έχει βάλει τη σφραγίδα της σε αυτό το βίντεο; Κοιτάξτε στην επάνω δεξιά γωνία της εικόνας για να πιστέψετε. Αυτό είναι γνωστό ως «σφραγίδα Illuminati".
Δεν είναι παράξενο πως στο παραπάνω στιγμιότυπο από το επίσημο video, μπορείτε να δείτε καθαρά την ταμπέλα του δρόμου να εξαφανίζεται μέσα στην κοιλιά του αεροπλάνου - ή μάλλον, μπορείτε να δείτε καθαρά τα CGI εφέ του αεροσκάφους που επικαλύπτουν την εικόνα του σημείου της ταμπέλας.
Δεν είναι περίεργο το ότι αυτές οι εικόνες του αεροπλάνου, εικόνες των αποτυχημένων CGI εφέ, θα είναι οι διαχρονικές κόκκινες σημαίες που προσδιορίζουν αυτό το γεγονός ως «μια φάρσα για τα βιβλία της ιστορίας".
Κανείς δεν πέθανε στην "Πτήση 235". Ήταν στην πραγματικότητα, μια πλήρως κατασκευασμένη επιχείρηση. Ακόμη και οι ηθοποιοί που χρησιμοποιήθηκαν, δεν είχαν πολύ καλή απόδοση. Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, θα δώσουμε σε αυτό το γεγονός ένα 2, για την πειστικότητα - αλλά μόνο και μόνο επειδή οι ηθοποιοί έπρεπε να σταθούν στο κρύο νερό για να ληφθούν οι φωτογραφίες.
(Έκδοση Vimeo)







ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις