ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΟΖ ?(ΒΙΝΤΕΟ)



Διαβαζα ενα αρθρο σχετικα με τις προγραμματικες δηλωσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομεταναστες και αναρωτηθηκα αν αυτες εχουν γραφτει μετα απο 10 καραφακια τσιπουρο η οντως τα εννοουν.
Αν συμβαινει το πρωτο τοτε οι ανθρωποι ειναι ασχετοι και επικινδυνοι και αν συμβαινει το δευτερο ειναι επικινδυνοι και ασχετοι!!!
Για να καταλαβετε τι εννοω δειτε και διαβαστε


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΣΤΟΧΟΣ 10
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται απίστευτες παγκοσμίως πρωτότυπες διατάξεις όπως η «ανοικτή μόνιμη νομιμοποίηση, η κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων, η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου, η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας, η παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση, του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα, η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας των μεταναστών, η παροχή άδειας διαμονής σε άτομα που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας,η θέσπιση της αποκαλούμενης άδειας προς αναζήτηση εργασίας με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος και με αίτησή του στο Προξενείο προέλευσης. 
Επισης για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία της μετατροπής της χώρας σε χώρο, θεσπίζεται η αρχή της κατοικίας για την κτήση της ιθαγένειας , που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα !»!!!!!!! 

Αν σας πω επισης οτι η πιο πανω ειναι αναλυση ειναι του Θ. Κατσανεβα που ακροδεξιο η εστω δεξιο δεν τον λες με τιποτα και μαλλον προς τα αριστερα "κλεινει" ο ανθρωπος τοτε αντιλαμβανεστε περι τινος προκειται....!!!
Οποτε οπως αντιλαμβανεστε θα γινουμε χειροτερα απο το μπατε σκυλοι αλεστε...που ειμαστε τωρα!!
Για να σας αναψω λιγο ακομα τα λαμπακια μιας και με το ΣΥΡΙΖΑ κυβερνηση ολοι θα δικαιουνται μια αδεια παραμονης δειτε κι αυτο......με τους μελλοντικους αιτουντες αδειας παραμονης!!!




SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις