Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κύριε, μην ζητάτε από μένα να συμμετάσχω στην εξαπάτηση του λαού σας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ>Ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ-ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
-Kύριε, μην ζητάτε από μένα να συμμετάσχω στην εξαπάτηση του λαού σας. Η χώρα σας δεν είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο χωρίς νέο πρόγραμμα!!!
Ο Βόλφαγκ Σόιμπλε εκνευρισμένος σφόδρα και έχοντας απέναντί του έναν Ελληνα υπουργό τον οποίο έλουζε κρύος ιδρώτας εξαιτίας ενός συνδυασμού μπαγαποντιάς (δεν έχει γίνει ουδεμία ουσιαστική μεταρρύθμιση) και ικεσίας που κουβαλούσε στις αποσκευές του στο Βερολίνο ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.
Μιλώντας λίγο αργότερα σε Γερμανούς δημοσιογράφους είπε χαρακτηριστικά
-Νομίζω ότι χάνω τον καιρό μου με τους Ελληνες....
Και φυσικά δεν εννοούσε τους Ελληνες πολίτες αλλά τη εγχώρια πολιτική τάξη, η οποία την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι κρεμασμένη στα σφαγεία της Ελβετικής Δικαιοσύνης με το δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να έχει στην κατοχή του σχεδόν όλα τα ντοκουμέντα του λαδώματος και της μίζας που εντόπισαν οι Ελβετοί Εισαγγελείς.
Το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι ανίκανο να κάνει την παραμικρή διαπραγμάτευση μια και είναι ιδιαίτερα αγχωμένο για τον τρόπο με τον οποίο θα διαφύγει από την τσιμπίδα του Νόμου.
Αντίστοιχη είναι και η αγωνία των σεσημασμένων μηντιαρχών και μεγαλοεπιχειρηματιών που πήραν μέρος στο μεγάλο πάρτυ της μίζας από εξοπλιστικά και όχι μόνο.
Ο κ. Σόιμπλε από την πρώτη στιγμή που άκουσε τον κ. Χαρδούβελλη να ψελλίζει ότι θα ήθελε να μετονομασθεί το Μνημόνιο για να ηρεμήσουν κάπως οι Ελληνες πολίτες αισθάνθηκε το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι του.
Κι αυτό γιατί γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός έχει υποστεί να πάνδεινα σε αντίθεση με τους εγχώριους ολιγάρχες που εξακολουθούν μέσα από την διαπλοκή τους με τις κυβερνήσεις στην ουσία να διοικούν τον τόπο ως παρακυβέρνηση.
Μετά το ξεχέσιμο του κ. Σόιμπλε ο κ. Χαρδούβελης άρχισε να σφυρίζει κλέφτικα-τάπαιξε θάλεγαν οι πιτσιρικάδες-και εκστόμισε τις παρακάτω ποιητικές φράσεις οι οποίες μοιάζουν βγαλμένες από το πάνελ της Αννίτας Πάνια.
Δήλωσε ο κ. Χαρδούβελης μετά την συνάντηση με τον Σόιμπλε:
 «Βρισκόμαστε στα χαράματα μιας νέας εποχής. Κάποιοι βλέπουν πίσω τους τα χαράματα και όχι τον ήλιο που ανατέλλει μπροστά τους..."
Την ίδια ώρα ο Σόιμπλε και οι επιτελείς του επεξεργάζονται το νέο πρόγραμμα. Οπως αποκαλύπτει ο Νίκος Χειλάς στο ΒΗΜΑ: Η πιστωτική γραμμή, κατά τους ίδιους, είναι ένα μέσο, που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί αργότερα όταν σταθεροποιηθεί εμφανώς όχι μόνο η ελληνική, αλλά και η ευρωπαϊκή οικονομία.
Δηλαδή η πιστωτική γραμμή είναι μια παπαριά εξίσου μεγάλη με τον Μέγα Αλέξανδρο στον τάφο της Αμφίπολης.
Ετοιμασθείτε για την νέα, ακόμη πιο σκληρή, πραγματικότητα για τους πολλούς...

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις