ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρώτα της ακρωτηρίασαν το πόδι και μετά το έβαλαν ανάποδα!

citypatras_b146 
 
 
 
 Η 22χρονη Τζόρντον Μόντι από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο μηριαίο οστό, όταν ήταν φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη…
Εκεί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και αρχικά ξεπέρασε την ασθένεια.
Ωστόσο, η Τζόρντον πριν από λίγους μήνες ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Τότε οι γιατροί στην Βρετανία της είπαν ότι θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν τον μηρό της, όπως και έγινε.
Το… περίεργο, όμως, είναι ότι κατά την εγχείρηση οι γιατροί τοποθέτησαν στη θέση του μηρού της το υπόλοιπο πόδι της κοπέλας, δηλαδή το σημείο από την γάμπα έως το πέλμα. Μάλιστα, το έβαλαν ανάποδα με το πέλμα να κοιτά προς τα πίσω!

Όχι, οι γιατροί δεν είχαν κάνει κάποιο λάθος. Με αυτή την μέθοδο στην ουσία προετοιμάζουν το πόδι της 22χρονης Τζόρντον να δεχθεί το προσθετικό μέλος που θα της τοποθετήσουν στη συνέχεια.
Με βάση τους γιατρούς, η γάμπα πλέον θα λειτουργεί ως μηρός και η φτέρνα ως το γόνατο που λείπει. Εκεί ακριβώς θα τοποθετηθεί το προσθετικό πόδι και έτσι η Τζόρντον θα μπορέσει να περπατήσει ξανά χωρίς να χρειάζεται καροτσάκι ή πατερίτσες.
«Όταν μου είπαν ότι είχα μια επιλογή για να κρατήσω το πόδι μου, αυτό δεν ήταν εκείνο που ήθελα να ακούσω», είπε η Τζόρντον, προσθέτοντας πως πλέον ξέρει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να περπατήσει ξανά.
«Ας ελπίσουμε ότι, πριν από τα Χριστούγεννα, θα μπορώ να περπατήσω χωρίς βοήθεια και πάλι», σχολίασε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις