Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; Ασθενείς με Έμπολα αναστήθηκαν πριν την κηδεία τους!


ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; Ασθενείς με Έμπολα αναστήθηκαν πριν την κηδεία τους!Καθώς ο αθεράπευτος ιός Έμπολα συνεχίζει να διαλύει τις αφρικανικές χώρες, έχουν γίνει πολλές συγκρίσεις μεταξύ των θυμάτων της νόσου και τους «ζωντανούς-νεκρούς» των ταινιών τρόμου. Μάλιστα, όπως έγραψε και το Hellasforce, ήδη γίνονται ασκήσεις για την εξόντωση «ζόμπι» σε τριτοκοσμικές χώρες…
Αλλά μια νέα αποκάλυψη από μία από τις περιοχές που πλήττονται, μπορεί να προσθέσει λίγη αληθοφάνεια σε αυτή την υπόθεση.
Μια αναφορά του The New Dawn της Λιβερίας, ισχυρίζεται ότι δεν
είναι ένας, αλλά δύο οι ασθενείς με Έμπολα από τη Nimba County που είχαν πεθάνει από την ασθένεια και μυστηριωδώς ήρθαν πίσω στη ζωή λίγο πριν τις κηδείες τους.
Δύο ασθενείς με Έμπολα, οι οποίοι πέθαναν από τον ιό σε χωριστές κοινότητες στη Nimba County φέρεται να έχουν αναστηθεί. Τα θύματα, δύο γυναίκες, που πιστεύεται ότι είναι ηλικιακά κάπου στα 60 και στα 40, έχασαν τη ζωή τους από τον ιό Έμπολα πρόσφατα στην κοινόυητα Hope Village και την Κοινότητα των Καθολικών στην Ganta, Nimba.
Όμως, προς έκπληξη των κατοίκων και θεατών τη Δευτέρα, η θανούσα φέρεται να επανήλθε στη ζωή. Η αναταποκρίτρια της NewDawn από τη Nimba County είπε ότι η αποθανούσα Dorris Quoi της κοινότητας Hope Village και το δεύτερο θύμα που αναγνωρίστηκε μόνο ως Ma Kebehκαι φέρεται να κοντεύει τα 70, επρόκειτο να πάνε για ταφή, όταν αναστήθηκαν.
Το ρεπορτάζ συνεχίζει ότι η υποτιθέμενη ανάσταση των θυμάτων φέρεται να «δημιούργησε πανικό σε κατοίκους της κοινότητας Hope Village και Ganta», με κάποιους να απορρίπτουν τις αναστημένες ως φαντάσματα «που δεν πρέπει να ζουν ανάμεσά τους». Σύμφωνα με το New Dawn, αυτή είναι η πρώτη γνωστή εμφάνιση του Έμπολα ζόμπι-ισμού.
Όπως επεσήμανε ένας αναγνώστης του AllAfrica.com, η πιο λογική εξήγηση είναι ότι τα θύματα δεν είχαν πιθανότατα ποτέ πεθάνει, αλλά ήταν ακόμη ζωντανά σε κωματώδη κατάσταση.
Αν η είδηση είναι πραγματική, θα μπορούσε να δώσει νέο νόημα στις ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές ασκήσεις ετοιμότητας και τις εκπαιδευτικές ασκήσεις που διεξάγονται, στις οποίες οι πρώτοι στόχοι είναι οι «μορφές ζωής ζόμπι που δημιουργήθηκαν αφότου ένας οργανισμός μολύνθηκε από έναν ιό ή βακτηρίδιο ή κάποια άλλη μόλυνση».
Το μακάβριο ερώτημα που πρέπει να τεθεί σε αυτό το σημείο είναι: Πόσοι άλλοι δήθεν «νεκροί» ασθενείς έχουν θαφτεί ζωντανοί;


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις