Σεισμός 4,7 Ρίχτερ κούνησε Ναύπακτο και Πάτρα,,,τελικά μέσα έπεσε ο άνθρωπος που λέει οτι προαισθάνεται τους σεισμούς!

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ κούνησε Ναύπακτο και Πάτρα
21 Σεπτεμβρίου 2014 Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών έγινε αισθητός τα ξημερώματα της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου, σύμφωνα με την καταγραφή από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο σεισμός που σημειώθηκε στις 3:43 τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής είχε εστιακό βάθος το οποίο
εντοπίστηκε μόλις στα 5 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στη Ναύπακτο στην Πάτρα αλλά και στις γύρω περιοχές.
Περίπου μισή ώρα αργότερα ακολούθησε και νέος μικρότερης έντασης σεισμός μεγέθους 4 βαθμών.
ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: Μόνο γέλια προκαλούν όσοι βγαίνουν και λένε πως.... προβλέπουν σεισμούς - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Σάβ. 20 Σεπτεβρίου 2014!!!
Γελάει ο καθηγητής σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Ακης Τσελέντης με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για επικείμενο σεισμό 5 - 5,5 Ρίχτερ μεταξύ Αιγίου και Πάτρας και οι οποίες ξεκίνησαν από μία δήθεν πρόβλεψη του "ανθρώπου που ισχυρίζεται ότι προβλέπει τους σεισμούς". Ο καθηγητής δήλωσε πως στο παρελθόν και για να "ακυρώσει" κάθε ισχυρισμό, πειραματίστηκε με τον Μύρωνα Μυριαλλή. Και φυσικά δεν προέκυψε κανένα αποτέλεσμα σε σχέση με τις δονήσεις. Ομως το έκανε για να ... σβήσει και την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είχε δίκιο. Αλλωστε στους ισχυρισμούς του Μύρωνα Μυριαλή αναφέρεται για προβλέψεις κάποιων μεγάλων σεισμών όμως... δεν έχει προβλέψει τον πρόσφατο σεισμό της Κεφαλλονιάς αλλά και αυτόν των 6,5 Ρίχτερ της Δυτικής Ελλάδας το 2008. Εκτός και αν προβλέπει.... μόνο σεισμούς μέχρι 5,5 Ρίχτερ ή ο Εγκέλαδος τον "επισκέπτεται" στον εγκέφαλό του μόνο... σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο καθηγητής Ακης Τσελέντης εντάσσει τα χθεσινά φαινόμενα των 3,6 Ρίχτερ και 4,1 Ρίχτερ στην συνήθη σεισμική δραστηριότητα της περιοχής. Πάντως σήμερα ο μήνας έχει 20 οπότε.... πέρασε η "πρόβλεψη" του Μύρωνα Μυριαλλή πως θα γινει σεισμός 5 - 5,5 στις 18 ή 19 Σεπτεμβρίου.
ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΒΡΕ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ????? ΑΡΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤΑ! ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ! ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ!ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! ΕΠΕΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ?

Να τι ειχε πει ο ανθρωπος...
 
 "Ο σεισμός θα χτυπήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Το επίκεντρο του σεισμού εκτιμώ ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα, ο δε σεισμός θα έχει ισχύ 5,2 έως 5,9 ρίχτερ.. Μακάρι να κάνω λάθος,,,"

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις