Η αληθινή ιστορία πίσω από το νέο κούρεμα του Ρονάλντο



Πολλές φορές ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σχολιαστεί για την εκκεντρική του κόμμωση.
Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που στο παρελθόν τον έχουν κατηγορήσει ότι ασχολείται περισσότερο απ’ ότι πρέπει με τα μαλλιά του.
Αυτό συνέβη και για ακόμα μία φορά όταν ο Πορτογάλος άσος εμφανίστηκε με νέο κούρεμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Πορτογαλία και τις ΗΠΑ.
r2.jpg
Σύμφωνα  με δημοσιεύματα, πίσω από το νέο look του Ρονάλντο κρύβεται μια συγκινητική ιστορία με «πρωταγωνιστή» τον μικρό Έρικ Ορτίθ Κρουζ που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο.
Πρόκειται για ένα αγοράκι από την Ισπανία, το οποίο έπασχε από μία σπάνια ασθένεια που του προκαλούσε 30 επιληπτικές κρίσεις την ημέρα.
Η ιστορία του μικρού άγγιξε τον Κριστιάνο, ο οποίος φημολογείται ότι έδωσε 60.000 ευρώ για να καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας του.
Μπορεί η περιπέτεια της υγείας του παιδιού να συγκίνησε τον ποδοσφαιριστή, αλλά κάποιοι θέλησαν να τον «χτυπήσουν» υποστηρίζοντας πως η επέμβαση του Έρικ έγινε πριν από αρκετό καιρό και δεν ήταν ανάγκη να εκφράσει την συμπαράστασή του τη δεδομένη χρονική στιγμή και πόσο μάλλον μέσω ενός κουρέματος.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις