Ο μικρός Τζέι (μάλλον) θα πάει στο Μουντιάλ!

Η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αναμφίβολα μεγάλη και αυτό φάνηκε στην περίπτωση του μικρού Τζέι, του φανατικού θαυμαστή του Γιώργου Σαμαρά που πάσχει από σύνδρομο down.
Ειδικότερα, δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό γκρουπ στο Facebook, το οποίο καλούσε την ΕΠΟ να στείλει με δικά της έξοδα τον μικρό Τζέι στη Βραζιλία προκειμένου να δει από κοντά τον φίλο και ίνδαλμα του.

Μιλώντας το απόγευμα σε συνέντευξη, ο Γ. Σαμαράς είπε:


"Είμαστε ενήμεροι για τη σελίδα. Ενημερώθηκα χθες το βράδυ γιατί δεν έχω κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σήμερα το πρωί σε μι συνομιλία που είχα με τον κύριο Σαρρή είπαμε αν είναι εφικτό να κανονίσουμε να έρθει για να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα.

Αν δεν προλαβαίνουμε τότε ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στον προημιτελικό. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού και στη συνέχεια θα κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Θα υπογράψουμε όλοι οι παίκτες τη φανέλα της Εθνικής και τη στείλουμε στον Τζέι".

Σκοπός του group "O Jay πάει Mundial" ήταν να δημιουργήσει hype και να οδηγήσει τον νεαρό φίλαθλο στη Βραζιλία. Το πέτυχε και με το παραπάνω, καθώς μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες είχαν κάνει like πάνω από 60.000 άτομα.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι αργά το μεσημέρι υπήρχαν 30.000 likes και μέσα σε 3 ώρες η συμμετοχή είχε υπερβεί τα 57.000 με καταιγιστικό ρυθμό αύξησης.

Άνθρωποι από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και όλες τις χώρες (οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν απευθυνθεί σε γκρουπ από τη Βόρεια Ιρλανδία, από όπου είναι ο μικρός Τζέι) προσπαθούν να συνεισφέρουν με τον τρόπο που μπορούν, ώστε να γίνει γνωστή η κατάσταση του Τζέι και να βρεθούν τα χρήματα για το πολυπόθητο εισιτήριο.

http://admin.nooz.gr/Uploads/jeifb3.jpg

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός φίλαθλος της Σέλτικ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τους αγώνες των Καθολικών και γι' αυτό έχει παρακολουθήσει από κοντά όλη την παρουσία του Σαμαρά στη Γλασκόβη.

Οι δύο τους έχουν συναντηθεί πολλές φορές και μάλιστα στη φετινή απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή Σκοτίας, ο Σαμαράς τον πήρε αγκαλιά κι έκαναν τον γύρο του θριάμβου.

Τώρα, ο μικρός Τζέι ίσως κάνει την έκπληξη και βρεθεί με την οικογένειά του στη Βραζιλία για να πανηγυρίσει τα τέρματα του Έλληνα επιθετικού, όπως έκανε για το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού.


πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις