«Τραβεστι» αξιωματούχος έρμαιο εκβιασμού απο ξένες δυνάμεις!

 
Καταγράψαμε τη θριαμβευτική είσοδο του Κινέζου Πρωθυπουργού στη Βουλή οπου επι της υποδοχής ήταν ο διακεκριμμένος πρέσβης κ. Δανδούλης διπλωματικός σύμβουλος της Βουλής των Ελλήνων και θυμηθήκαμε ενα αγνωστο περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο Βουκουρέστι λίγο καιρό πριν λίγο καιρό μετά- τη θητεία του εν λόγω διπλωμάτη στη .....
Ρουμανική πρωτεύουσα.

Ενας Ελληνας ανώτατος στρατιωτικός που υπηρετούσε ως ακόλουθος Αμυνας στη Ρουμανική πρωτεύουσα, αποκάλυψε τη …γυναικεία του φύση ,επιδόθηκε σε μια ανευ προηγουμένου σεξουαλική παρεκτροπή και το ψυχρό κλίμα απ τα χιονισμένα Καρπάθια τον οδήγησαν να φορά γυναικεία ρούχα, να ψωνίζει γόβες και να βάφει τα νύχια των ακρων του του κόκκινα!

Τότε στην καυτή δεκαετία του 2000 οπου συνέβαιναν φοβερά και τρομερά στα ταραγμένα Βαλκάνια αλλά και πολλά ζητήματα είχαν ανακύψει για τα παλαιά ζητήματα στις Ελληνορουμανικές σχέσεις (Κουτσοβλαχικό , κ.α) ο αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούσε στο νευραλγικό πόστο της Ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι, φρόντιζε να φορά τις μοδάτες γόβες να βάφει τα νύχια του κόκκινα και να ξεφτιλίζει τα εθνόσημα της πατρίδας με τις δικές του σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, χωρις να γνωρίζουμε αν είχε γίνει ηδη ερμαιο στις ορέξεις αδίστακτων εκβιαστών η στις αγριες προθέσεις στελεχών μυστικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών που απο τότε εχουν ως εδρα τους για την Κεντρική Ευρώπη τη Ρουμανία.

Σε κάποια κοινοβουλευτική αποστολή φαίνεται να πληροφορήθηκε το βίο και την πολιτεία του εν λόγω αξιωματικού ο τότε Αντιπροεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας, παρενέβη αρμοδίως στον τότες Α/ΓΕΕΘΑ , αλλά ήταν δύσκολο να εντοπιστεί ο …..Φολκσβάγκεν αξιωματικός(σ.σ στη σεξουαλική αργκώ πρόκειται για παρομοίωση αφού τα συγκεκριμμένα οχήματα εχουν τη μηχανή απο πίσω) !!!!

Ο αξιωματικός-Νταίζυ που μετά το περιποιημένο πεντικιούρ εβαφε κατακόκκινα τα νύχια των ποδιών του προσαρμόζοντας γόβες ειδικού μεγέθους για…αντρικά πόδια, εγραψε τη δική του ιστορία στο παγωμένο Βουκουρέστι , την ωρα που διπλωματές μας και αλλοι υπάλληλοι τον είχαν πάρει χαμπάρι για τα καμώματά του……
 
πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις