Τα σημεία των καιρών πολλά και δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης !!!



Μήνυμα που λάβαμε από αναγνώστη του Πολεμικού Ημερολογίου και ωφείλουμε να του δώσουμε βήμα :
Αλέξανδρος Φ.
Διαβάζουμε καθημερινά σε blog, εφημερίδες και παντός τύπου ενημερωτικά μέσα για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μας.Φτώχεια, πείνα, χρέη, αυτοκτονίες και προ παντός απελπισία που
φτιάχνουν το μέλλον μαύρο, με τα όνειρα να έχουν σβήσει.Σε παγκόσμιο επίπεδο τα ίδια και χειρότερα, τοπικοί πόλεμοι, τρομοκρατικές ενέργειες, βανδαλισμοί και ακραία καιρικά φαινόμενα συνθέτουν ένα τρομακτικό σκηνικό.
Τα σημεία των καιρών πολλά,δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης πως κάτι δεν πάει καλά στην ανθρωπότητα. Μου ήρθε στο μυαλό η φράση των σατανόπιστων illuminati,"Ordo ab chao", τάξη μέσα απ το χάος. Χάος, το χάος που δημιούργησαν και συνεχίζουν να δημιουργούν μέχρι να ολοκληρωθεί η πυραμίδα τους, η παγκόσμια διακυβέρνηση, η πλήρης υποταγή των λαών κάτω από τον αντίχριστο μεσσία τους, που αναμένουν τόσο πολύ ώστε να τους οδηγήσει στην αποθέωση.
Οι διαβασμένοι αναλυτές μιλούν για γεωστρατηγική, γεωενέργεια, υδρογονάνθρακες και σαφώς, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι από τις υπερδυνάμεις χώρες, για χρήμα, εξουσία και κυριαρχία περιοχών ζωτικής σημασίας."Όποιος έχει την ενέργεια έχει και τη δύναμη".
Η μόνη ενέργεια που θέλουν είναι αυτή που πηγάζει από μέσα μας, η ψυχή μας, η ελευθερία μας, η ζωή μας που μας δόθηκε απλόχερα από τον Κύριο των δυνάμεων, τον ΧΡΙΣΤΟ μας, όλα τα υπόλοιπα είναι έμμεσα δολώματα για να φτάσουν στο στόχο τους οι δυνάστες-τύραννοι της οικουμένης. Η καλύτερη τακτική πολέμου είναι η παραπλάνηση και αυτοί την χρησιμοποιούν πολύ καλά.
Οι "πεφωτισμένοι", οι ακόλουθοι του ένα και μοναδικού προαιώνιου εχθρού μας, του σατανά. Η Αληθινή ενέργεια που κυνηγά είναι αυτή, συνέχεια μέρα και νύχτα. Τα όπλα μας όμως είναι ανίκητα, προσευχή, πίστη, ελπίδα στον Σωτήρα Χριστό, στο Αιώνιο Άκτιστο Φως του που θα κάψει το σατανά και τους ακόλουθους του.

πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις