ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ-ΖΩΩΔΗ-ΥΒΡΙΔΙΑ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ειδικοί γενετιστές επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 150 ανθρώπινα-ζωικά -υβριδικά έμβρυα στα βρετανικά εργαστήρια!!!!
Τα υβρίδια έχουν παραχθεί μυστικά κατά τα τελευταία τρία χρόνια από τους ερευνητές που αναζητούν πιθανές θεραπείες για ένα ευρύ φάσμα
ασθενειών ( αυτή είναι η δικαιολογία για να μπορέσουν να φτιάξουν τον τέλειο στρατιώτη ή για να δικαιολογήσουν την εμφάνιση των Δρακονιανών….. ).
Η αποκάλυψη έρχεται μόλις μια μέρα μετά από μια επιτροπή επιστημόνων που προειδοποίησε για << έναν εφιάλτη Πλανήτης των Πιθήκων >> σενάριο στο οποίο το έργο για τις ανθρώπινες ζωικές δημιουργίες πηγαίνουν πολύ μακριά.
Στοιχεία από την Daily Mail δείχνουν ότι οι επιστήμονες έχουν 155 << αναμεμειγμένα >> έμβρυα, που περιέχουν τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων γενετικό υλικό, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την εισαγωγή του νόμου 2008 για την Ανθρώπινη Γονιμοποίηση Εμβρυολογίας!!!!Αυτός ο νόμος, νομιμοποίησε τη δημιουργία, μια ποικιλία των υβριδίων, συμπεριλαμβανομένου ενός αυγού-ζώου που γονιμοποιήθηκε από ανθρώπινο σπέρμα ( !!!! ), στο οποίο ένας ανθρώπινος πυρήνας εμφυτεύεται στο ζωικό κύτταρο!!!! Και << χίμαιρες >>, στα οποία τα ανθρώπινα κύτταρα αναμιγνύονται με έμβρυα ζώων .
Οι επιστήμονες λένε οι τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία μια σειρά ανίατων ασθενειών.
Τρία είναι τα εργαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο που τους έχει χορηγηθεί άδεια για την διεξαγωγή έρευνας όταν ο νόμος τέθηκε σε ισχύ:Το King s College του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο του Newcastle και το Warwick University !!!!
Τώρα λένε ότι τα έχουν σταματήσει όλα, δηλαδή ότι έχουν σταματήσει τη δημιουργία υβριδικών εμβρύων, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, αλλά οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα υπάρξουν περισσότερες τέτοιες εργασίες στο μέλλον….. οι πληροφορίες που έχω λένε ότι αυτά τα χρόνια κατάφεραν και έφτιαξαν διάφορα υβρίδια τα οποία και είναι σε εξέλιξη η όλη επιχείρηση. Έχουν φτιάξει τέσσερεις σκυλάνθρωπους, δυο ορνιθάνθρωπους, ( εδώ είμαστε ) σαυράνθρωπους 5 στο νούμερο, 2 ψαράνθρωπους, και πολλά ζώα υβριδικά τα οποία και δεν επέζησαν, ενώ ότι είχε να κάνει με ανθρώπους-ζώα-υβρίδια επέζησαν και μεγαλώνουν σε ειδικά πλέον εργαστήρια!!!!
Ο αριθμός αυτός αποκαλύφθηκε από τον Λόρδο Άλτον μετά από μια κοινοβουλευτική ερώτηση.



Είχε πει τότε:
<< Είχα υποστηρίξει στο Κοινοβούλιο τη δημιουργία του ανθρώπου-ζώου υβριδίου ως θέμα αρχής. Κανένας από τους επιστήμονες που εμφανίστηκε μπροστά μας δεν μπορούσε να αρνηθεί καμία δικαιολογία όσον αφορά τη θεραπεία. Ηθικά, δεν μπορεί ποτέ να είναι δικαιολογημένη η απόφαση αυτή που μας δυσφημεί ως χώρα. Είναι αδέξιο το γκροτέσκο.Σε κάθε στάδιο η αιτιολόγηση από τους επιστήμονες ήταν: μόνο αν μας επιτρέπουν να το κάνουμε αυτό, θα βρουν θεραπείες για κάθε ασθένεια που είναι γνωστή στην ανθρωπότητα. Αυτό λέγεται συναισθηματικός εκβιασμός. Από τις 80 θεραπείες και θεραπείες που έχουν προκύψει από βλαστικά κύτταρα, όλα έχουν προέλθει από τα ενήλικα βλαστικά κύτταρα….. Στους ηθικούς λόγους αυτό δεν μετράει; Και για την επιστημονική και ιατρική κοινότητα αυτά δεν είναι πάρα πολύ; >>
Ο Josephine Quintavalle, ο οποίος ανήκει στην ομάδα Αναπαραγωγικής Ηθικής, δήλωσε:
<< Γιατί αυτό το κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό; Αν είναι περήφανοι για αυτό που κάνουν, γιατί πρέπει να αναρωτηθούμε με Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις ώστε αυτό το γεγονός να έρθει στο φως; Το πρόβλημα με πολλούς επιστήμονες είναι ότι θέλουν να κάνουν πράγματα επειδή θέλουν να πειραματιστούν…. Αυτό δεν είναι ένα αρκετό για κάποιον που έχει λογική >>.
Μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων προειδοποίησε για το φαινόμενο << Πλανήτης των Πιθήκων >> για τις εξελίξεις των πειραμάτων στο εγγύς μέλλον. Μίλησαν για τους νέους κανόνες και για την πρόληψη στα πειραματόζωα που δίνονται ανθρώπινα χαρακτηριστικά, για παράδειγμα όπως με την έγχυση ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων στον εγκέφαλο των πρωτευόντων θηλαστικών!!!!
Αλλά ο επικεφαλής των εκθέσεων αυτών, ο καθηγητής Robin Lovell-Badge, από το Ιατρικό Ερευνητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ινστιτούτου Ιατρικής Έρευνας της Αγγλίας, είπε ότι οι επιστήμονες δεν είχαν την ανησυχία του για τα ανθρώπινα-ζωικά υβριδικά έμβρυα επειδή από το νόμο αυτά πρέπει να καταστρέφονται εντός 14 ημερών το οποίο όπως ξέρουμε αυτό γίνεται μόνο στα χαρτιά…….

Είπε:
<< Ο λόγος για να κάνουμε αυτά τα πειράματα είναι να κατανοήσουμε περισσότερα για την πρώιμη ανθρώπινη ανάπτυξη και να καταλήξουμε σε τρόπους για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών, και ως επιστήμονας πιστεύω ότι υπάρχει μια ηθική φραγή να συνεχιστεί αυτή η έρευνα. Όσο έχουμε επαρκείς ελέγχους όπως κάνουμε σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την έρευνα >>.
Ωστόσο, μίλησε για αυστηρότερους ελέγχους στο άλλο είδος της έρευνας εμβρύου, στην οποία τα έμβρυα ζώων εμφυτεύονται με μία μικρή ποσότητα στο ανθρώπινο γενετικό υλικό.
Τα ανθρώπινα-ζωικά υβρίδια δημιουργήθηκαν επίσης σε άλλες χώρες, πολλές από τις οποίες έχουν μικρή ή καμία ρύθμιση……
Οι βουλευτές του Ηνωμένου Βασιλείου ( Αγγλία ) ψήφισαν για να καταστεί δυνατή η δημιουργία ανθρώπινων / ζωικών εμβρύων. Οι βουλευτές που ψήφισαν για να επιτραπεί η δημιουργία ανθρώπινα-ζωώδη υβρίδια είναι:
Είναι το πρώτο κράτος στον κόσμο που παίρνει τέτοιους νόμους χωρίς να υπολογίζει καμία ηθική φραγή!!!! Θυμάμαι τότε που έλεγαν ότι φοβόντουσαν ότι με την κλωνοποίηση θα έφτιαχναν τέρατα και οι Βρετανοί-Άγγλοι ήταν από τους πρώτους που χτυπιόντουσαν να μην γίνει κάτι τέτοιο. Θα μου πείτε ήταν για την κλωνοποίηση και όχι για γεννητικά πειράματα ώστε να δημιουργηθούν καινούριες χίμαιρες!!!!
Η Αμερική, η Ρωσία και η Κίνα με την σειρά τους τα έχουν ξεκινήσει εδώ και μια εικοσαετία τα πειράματα αυτά με απρόσμενες εξελίξεις όπως λένε κάποιοι δημοσιογράφοι!!!! Λένε ότι έχουν φτιάξει πολλά άνθρωπο-ζωώδη-υβρίδια τα οποία μάλιστα θανατώθηκαν μετά από κάποια χρόνια διότι ήταν πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο με ανεξέλεγκτες δυνάμεις!!!!
Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν καταφέρει και έχουν φτιάξει Κένταυρους οι οποίοι είναι πολύ έξυπνοι ως όντα αλλά και ευφυής σε μεγάλο βαθμό. Ήδη λέγεται σε μυστική βάση στην Μινεσότα των ΗΠΑ ότι υπάρχει ήδη μια κοινότητα από κενταύρους γύρω στις δέκα οικογένειες όπου ζουν και αυξάνονται για τα πειράματα των ανθρώπων!!!! Χιλιάδες περίεργα ζώα που πολλά από αυτά πιστεύω ότι είναι αυτά τα οποία κατά καιρούς βρίσκονται νεκρά σε δρόμους ή σε παραλίες όπου τα έχει ξεβράσει η θάλασσα, τα οποία και έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο τον δεσμωτών τους!!!!
Στην Ρωσία λέγεται ότι στην Σιβηρία υπάρχει μια βάση με την ονομασία 333 η οποία είναι απόρρητη σαν την βάση 51 της Αμερικής στην οποία έχουν φτιάξει ολόκληρες κοινότητες από άνθρωπο-γοριλοειδή-υβρίδια!!!!
Στην Κίνα κοντά στα σύνορα της Μογγολίας υπάρχει ένα κρυφό εργαστήριο το οποίο έχει την ονομασία << Ήλιος >> στα Κινέζικα και διάφορες πηγές μιλάνε ότι έχουν φτιάξει ένα είδος άνθρωπο-ορνιθόμορφων-υβριδίων!!!! Οι αναφορές λένε ότι αριθμούν πάνω από 1000 τέτοια πλάσματα τα οποία πληθαίνουν σε τρελούς ρυθμούς!!!! Επίσης λένε χαριτολογώντας ότι είναι αντίγραφα των αρχαίων Ελληνικών Ερπυών και ότι ο καθηγητής γεννητικής υπεύθυνος για το όλο πρόγραμμα Ζιάν Λι είχε πει:
<< Αν είχαν οι αρχαίοι Έλληνες τέτοια πλάσματα γιατί να μην μπορούμε να φτιάξουμε και εμείς!!!! >>
Η ήδη υπάρχον πράξη δείχνει ότι σχεδόν όλα τα τερατόμορφα και ανθρωποειδή-ζωώδης-υβρίδια της αρχαιότητας σε όλους τους πολιτισμούς ίσως να ήταν αποτελέσματα ενός ποιο παλιού πολιτισμού όπου τα είχε δημιουργήσει και στα εκατοντάδες χρόνια που πέρασαν από διάφορες καταστροφές επέζησαν μαζί με τους ανθρώπους όπου κανένας δεν ήξερε πως δημιουργήθηκαν….
Το ίδιο λοιπόν πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα, δηλαδή στο εγγύς μέλλον αν δεν προσέξει η ανθρωπότητα το τόσο σοβαρό θέμα. Όχι ότι δεν θα βγουν καλόβουλα πλάσματα από την όλη ιστορία αλλά το τι θα γίνει με τα κακόβουλα και το θέμα θα είναι το πόσο κακόβουλα και προγραμματισμένα θα είναι για να κάνουν το κακό!!!!
Θα μου πείτε το αν είμαι σοβαρός και τα πιστεύω όλα αυτά; Μα η βουλή της Βρετανίας έχει ψηφίσει τον υπάρχον νόμο για να φτιαχτούν τέτοιου είδους ζωής και μου λέτε αν το πιστεύω!;! Να είστε σίγουροι ειδικά εσείς οι νέοι ότι ίσως και να προλάβετε να τα δείτε κάποια στιγμή στην ζωή σας κάποια από αυτά ή στην τηλεόραση ή ακόμα και κάπου ζωντανά αν δεν έχετε δει κάποιοι από εσάς κάτι!!!! Αλλά και να το έχετε δει σε ποιον να το πείτε και να σας πιστέψει!!!! Αν και μικρό το άρθρο μου είναι πολύ σοβαρό για την εξέλιξη του. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις