Ένα εκπληκτικό βίντεο για την κατάθλιψη, που όλοι πρέπει να δείτε !!!!!

http://medicaltv.eu/wp-content/uploads/2014/02/depression222.jpg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το βίντεο είναι μια δυνατή δουλειά Ολλανδών επιστημόνων και δείχνει πως η κατάθλιψη κυριαρχεί και επιβάλλεται στις ζωές όλων μας. Έχει υπέροχη μουσική και αν και καταπιάνεται με την κατάθλιψη είναι πέρα για πέρα αισιόδοξο.
Όλα ξεκινάνε όταν ο χαρούμενος πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο οποίος παρεμπιπτόντως παίζει κορνέτο, αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα που είναι ερωτευμένος. Ο νεαρός νιώθει να πετάει, η ζωή του είναι υπέροχη και ανάλαφρη. Της αγοράζει δαχτυλίδι και όταν πηγαίνει σπίτι της, την βρίσκει με άλλον άνδρα.
Από εκεί και μετά αρχίζει η κάτω βόλτα. Κλείνεται στο σπίτι του και δίπλα του εμφανίζεται ένα μικρό μαύρο πλασματάκι που δεν ξεκολλάει από την πλάτη του. Είναι η κατάθλιψη. Όσο ο πρωταγωνιστής δεν το πολεμάει αυτό το μαύρο πλασματάκι, τόσο εκείνο μεγαλώνει και μεγαλώνει και όλο μεγαλώνει.
Ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να πιάσει δουλειά. Το μαύρο πλασματάκι δεν τον εμποδίζει, αλλά βρίσκεται συνέχεια κολλημένο πάνω του και κάθε μέρα που περνάει όλο και μεγαλώνει. Ώσπου γίνεται τεράστιο. Κάποια στιγμή όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να δράσει…

Δείτε το βίντεο
 
 



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις