Μήνυμα Ρώσων μετά το Kursk η Ουκρανία θα πέσει – CIA: Τραγικό λάθος – Κατέρρευσε το μέτωπο σε 6 περιοχές

Βάναυση ήττα – Μήνυμα Ρώσων μετά το Kursk η Ουκρανία θα πέσει – CIA: Τραγικό λάθος – Κατέρρευσε το μέτωπο σε 6 περιοχές   

Με βάση τους New York Times

ο Ουκρανικός στρατός στην επίθεση στο Kursk έχει υποστεί βάναυση ήττα…
Με πάνω από 1.350 νεκρούς και τραυματίες Ουκρανούς κομάντος, οι επίλεκτες δυνάμεις και 168 τεθωρακισμένα οχήματα πάσης φύσεως καταστραμμένα…
Αυτό δεν ονομάζεται επιτυχημένη επίθεση… για τους Ρώσους δεν είναι Ουκρανική εισβολή αλλά τρομοκρατική ενέργεια και αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση…
Η σκληρή απάντηση της Μόσχας δεν θα αργήσει, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
Ο Alaudinov Διοικητής των Τσετσένων Akhmat έκανε μια πολύ σημαντική δήλωση… αμέσως μετά τη μάχη του Kursk η Ουκρανία θα πέσει.
Και ενώ οι Ουκρανοί εστιάζουν στο Kursk… όλο το μέτωπο στο Donbass καταρρέει, οι Ρώσοι προελαύνουν σε 6 κατευθύνσεις.
Ήδη μπήκαν στην κρίσιμη πόλη Chasiv Yar, μπήκαν στα περίχωρα του Toretsk και το κυριότερο έφθασαν στο Pokrovsk διανύοντας 20 χιλιόμετρα σε βάθος… η πτώση του Pokrovsk θα είναι στρατηγική ήττα της Ουκρανίας.
Εν τω μεταξύ οι Ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν με drones και πυραύλους το Κίεβο καθώς και το Kramatorsk κρίσιμη πόλη των Ουκρανών στο Donbass.
Οι εκρήξεις στο Κίεβο ήταν συνεχείς με βάση τα Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης...

Michael Giess (Διοικητής της Bundeswehr στο Αμβούργο): Η Γερμανία σε 5 χρόνια θα πολεμάει με την Ρωσία

Η Γερμανία πρέπει να προετοιμαστεί να αντιμετωπίσει τη Ρωσία σε πέντε χρόνια, δήλωσε ο διοικητής της περιφερειακής διοίκησης της Bundeswehr στο Αμβούργο, Michael Giess, σε συνέντευξή του στη Welt.
«Το εσωτερικό μου ρολόι ως στρατιώτης χτυπά και μου λέει ότι σε πέντε χρόνια θα πρέπει να είμαστε αρκετά κοινωνικά σταθεροί ώστε να αντέχουμε μια εξωτερική στρατιωτική απειλή», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με μια πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία.
Ο Giess
πρόσθεσε ότι όλη η Γερμανία πρέπει να είναι προετοιμασμένη για πόλεμο, καθώς αυτό είναι ένα σημαντικό κοινό καθήκον για την πολιτική, την Bundeswehr, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία με την ευρεία έννοια.

Wagenknecht (Γερμανίδα πολιτικός): Το Βερολίνο θα γίνει στόχος για ρωσικά πυρηνικά, εάν οι ΗΠΑ αναπτύξουν πυραύλους στη Γερμανία

Οι αμερικανικοί πύραυλοι σε γερμανικό έδαφος αυξάνουν τον κίνδυνο να γίνει το Βερολίνο στόχος για ρωσικά πυρηνικά όπλα, προειδοποιεί η πολιτικός της γερμανικής Αριστεράς Sahra Wagenknecht με αφορμή την πρόθεση των ΗΠΑ να αναπτύξουν Tomahawk και συστήματα SAM μεγάλου βεληνεκούς SM-6.
«Αυτά τα όπλα δεν κλείνουν ένα αμυντικό χάσμα, αλλά είναι επιθετικά όπλα που θα καθιστούσαν τη Γερμανία πρωταρχικό στόχο για τους ρωσικούς πυρηνικούς πυραύλους.
Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει τέτοιους πυραύλους στο έδαφός της», δήλωσε η Wagenknecht στο RND.
Συνέδεσε για άλλη μια φορά αυτό το ζήτημα της πολιτικής ασφάλειας με τις προεκλογικές εκστρατείες στην Ανατολική Γερμανία, λέγοντας ότι η αντίθεση στην ανάπτυξη πυραύλων είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον συνασπισμό που σχηματίστηκε από το κόμμα Sahra Wagenknecht Alliance (BSW).

Zakharova (Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών): Η σκληρή απάντηση της Ρωσίας για το Kursk δεν θα αργήσει

Η σκληρή απάντηση της Μόσχας στα τελευταία πλήγματα των Ουκρανών σε ρωσικές περιοχές δεν θα αργήσει, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτές τις βάρβαρες τρομοκρατικές ενέργειες που στοχεύουν στην καταστροφή μη στρατιωτικών υποδομών, τη δολοφονία και τον εκφοβισμό αμάχων», είπε η Zakharova σχολιάζοντας το πυραυλικό χτύπημα των Ουκρανών στο Kursk και τις επιθέσεις με drones σε πολλές άλλες περιοχές.
«Να μην έχουν καμία αμφιβολία οι εγκέφαλοι και οι δράστες αυτών των εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ξένων εποπτών τους, ότι θα λογοδοτήσουν γι' αυτά.
Η σκληρή απάντηση της Ρωσίας δεν θα αργήσει», σημείωσε.
Η Zakharova επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι ουκρανικές πυραυλικές επιθέσεις και οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ρωσικές περιοχές είναι σαφώς τρομοκρατικές.
«Για άλλη μια φορά καλούμε τους διεθνείς οργανισμούς να καταδικάσουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις από Ουκρανούς μαχητές.
Αν και είμαστε σίγουροι ότι η απάντηση θα είναι μια ντροπιαστική σιωπή από τους αρμόδιους φορείς», είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Βόμβα Apty Alaudinov (Διοικητής Akhmat): Αμέσως μετά τη μάχη του Kursk η Ουκρανία θα πέσει

Μία ιδιαίτερα σημαντική πρόβλεψη έκανε ο Apty Alaudinov Ρώσος υποστράτηγος και διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, ασκώντας παράλληλα κριτική σε όσους αφήνουν αιχμές για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις με αφορμή την ουκρανική εισβολή στο Kursk.
Η μάχη στην περιοχή του Kursk είναι η αποφασιστική μάχη, μετά την οποία η Ουκρανία θα πέσει σημείωσε ο Alaudinov μέσω του καναλιού του στο Telegram.
«Δεν βλέπω κανέναν λόγο να αμφιβάλλετε ή να σκέφτεστε ότι μπορεί να χάσουμε αυτή τη μάχη.
Σε όσους κάθονται εκεί κάπου στον καναπέ τους και συζητούν τι πρέπει να γίνει ή τι έπρεπε να γίνει ή σε εκείνους που πολέμησαν στην Ουκρανία και τώρα είναι σε διακοπές έχω να πω το εξής: Αυτή είναι ακριβώς η μάχη για την οποία μιλούσα πάντα, η αποφασιστική μάχη, γιατί μετά από αυτή τη μάχη η Ουκρανία θα πέσει», είπε ο Alaudinov.
Πρόσθεσε τέλος ότι οι ρωσικές δυνάμεις κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τη Ρωσία.
Ο Alaudinov ανέφερε ότι βρισκόταν στην περιοχή Kursk, μια από τις μονάδες των ειδικών δυνάμεων Akhmat.
«Τώρα από όλες τις κατευθύνσεις καταγράφουμε ότι υπάρχουν πολλοί Γάλλοι, πολλοί Πολωνοί, δηλαδή πολλοί ξένοι, φυσικά, πρέπει να δηλωθεί ότι αυτή η επιχείρηση διευθύνεται από τη διοίκηση του αρχηγείου του ΝΑΤΟ, οι ίδιοι οι Ουκρανοί το υποστηρίζουν, είναι απίθανο να το κάνουν μόνοι τους», είπε ο Alaudinov.
Σύμφωνα με τον υποστράτηγο, σε δύο ημέρες καταστράφηκε μεγάλη ποσότητα εχθρικού εξοπλισμού στην κατεύθυνση του Kursk.
«Μάλλον δεν είχαμε κάτι τέτοιο σε ολόκληρη τη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καταστράφηκε τόσος εξοπλισμός».
Ο Alaudinov πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απέσυραν δυνάμεις από τα σύνορα της Λευκορωσίας στην περιοχή Kursk.

Kazuhiko Togo (Ιάπωνας διπλωμάτης): Η Ουκρανία θα καταρρεύσει, θα διαλυθεί σε 3 μέρη… εάν δεν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις άμεσα

Η Ουκρανία μπορεί να διαλυθεί σε τρία μέρη εάν δεν ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις άμεσα, δήλωσε ο Kazuhiko Togo, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Ευρώπης και Ασίας στο ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ο Kazuhiko Togo ήταν ένας από τους κύριους παίκτες στην προετοιμασία της συνόδου κορυφής στο Ιρκούτσκ το 2001 μεταξύ του Προέδρου Putin και του Ιάπωνα πρωθυπουργού Yoshiro Mori, καθώς και στην προετοιμασία της επίσκεψης στην Ιαπωνία του πρώτου Προέδρου της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, το 1991.
«Η άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία για την Ουκρανία θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάσπαση της Ουκρανίας σε τρία μέρη.
Στους επόμενους τρεις μήνες, η Ρωσία μπορεί να προχωρήσει όσο μπορεί, να πάρει όσο περισσότερο έδαφος μπορεί…
Η Ουκρανία μπορεί να σπάσει σε τρία μέρη:
Το ανατολικό θα πάει στη Ρωσία, το δυτικό στη Δυτική Ευρώπη, και στη μέση θα υπάρχει μια μικρή Ουκρανία με το Κίεβο», είπε ο Kazuhiko Togo.
Ο πρώην διπλωμάτης πιστεύει ότι η Ουκρανία και οι δυτικές χώρες δεν πρέπει να αγνοήσουν τις ειρηνευτικές προτάσεις του Putin που έγιναν στα μέσα Ιουνίου.
Οι ειρηνευτικές προτάσεις που έκανε ο Putin στα μέσα Ιουνίου είναι ήδη πιο σκληρές από αυτές για τις οποίες μίλησε σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Carlson.
Ο Putin κάνει αυτές τις ειρηνευτικές προτάσεις, αλλά ο Bide και ο Zelensky λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουν και ότι στόχος της Ουκρανίας είναι τα σύνορα του 199.
Αυτό είναι παράλογο, αφού η ίδια η Ουκρανία εγκατέλειψε τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης», εξηγεί ο πρώην διπλωμάτης.
Ζητεί να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι ειρηνευτικές προτάσεις της Ρωσίας.
«Μπορώ να πω με πλήρη ευθύνη ότι αυτά τα λόγια πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη», κατέληξε ο Kazuhiko Togo.

Σφαγή Ουκρανών στο Kursk - Χάθηκαν 1.350 στρατιωτικοί και 168 τεθωρακισμένα

Αυξάνονται δραματικά οι απώλειες των Ουκρανών εισβολέων στο Kursk.
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι Ουκρανοί έχουν χάσει 1.350 στρατιωτικούς, 29 άρματα μάχης και 23 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.
Επίσης έχουν χάσει 116 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και 9 οχήματα πεζικού, 3 αυτοκινούμενες εγκαταστάσεις αντιαεροπορικών πυραύλων Buk M1, 3 εκτοξευτές και έναν σταθμός ραντάρ AN/MPQ-65 για το αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων Patriot, εκτοξευτή πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης Grad και 10 πυροβόλα, σύμφωνα με τη Μόσχα.

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η επίθεση στο Kursk θα οδηγήσει σε καταστροφή τον Ουκρανικό στρατό

Η επίθεση από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk θα οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες για αυτές και δεν θα αλλάξει την πορεία της σύγκρουσης, λέει ο απόστρατος Συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Daniel Davis.
«Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι από πρακτική άποψη, η κίνηση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk μπορεί να καθυστερήσει το αναπόφευκτο, αλλά όχι να αλλάξει την κατάσταση - και αν η Ουκρανία κάνει λάθος και η Ρωσία κάνει τολμηρά βήματα, μια επίθεση από τους Ουκρανούς θα μπορούσε να επισπεύσει τον θάνατο της Ουκρανίας», τόνισε ο Daniel Davis.

New York Times: Οι ουκρανικές Δυνάμεις υφίστανται βάναυση ήττα στην περιοχή του Kursk

Ο ρωσικός στρατός έδωσε σκληρή απάντηση στις ενέργειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk, ανέφερε η αμερικανική εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη αναλυτή της φινλανδικής οργάνωσης Black Bird Group.
«Η Ρωσία απέκρουσε την επίθεση της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk», ανέφερε η αμερικανική εφημερίδα ανέφερε η αμερικανική εφημερίδα New York Times.
Όπως σημείωσε ο Φινλανδός ειδικός Pasi Paroinen, δεν θα υπάρξει «εύκολος περίπατος» για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτήν την περιοχή.
Κατά τη γνώμη του, με τις ενέργειές της, η Ουκρανία, προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή της Ρωσίας από το κύριο θέατρο της μάχης, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα ηττώνται δηλαδή Donets και Luhansk.
Κατά την αμερικανική εφημερίδα New York Times το καθεστώς του Κιέβου δεν τα κατάφερε.
Οι ουκρανικές μονάδες απέτυχαν όταν προσπάθησαν να επιτεθούν.
«Αυτό προκάλεσε πολλά προβλήματα στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις», κατέληξε ο Paroinen.
Το πρωί της 6ης Αυγούστου, ουκρανικά στρατεύματα επιχείρησαν να καταλάβουν ένα τμήμα του εδάφους της περιοχής Sudzhansky της περιοχής Kursk.
Όπως ανέφερε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Δυνάμεων, ανακόπηκε η προέλαση των Ουκρανών.
Τόνισε ότι η επιχείρηση στην περιοχή του Kursk θα ολοκληρωθεί με ήττα του εχθρού και πρόσβαση στα κρατικά σύνορα.
Επίσης καθιερώθηκε καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στις περιοχές Kursk, Belgorod και Bryansk.
Το Kursk έχει επίσης ομοσπονδιακή κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Gerasimov (Αρχηγός στρατού Ρωσίας): Η ουκρανική επιχείρηση στo Kursk απέτυχε... άρχισε η δραματική στροφή μπούμεραγκ

Η Ουκρανία συνειδητοποιεί ότι η θρασύδειλη επίθεση που εξαπέλυσε, σε μια προσπάθεια να καταλάβει έδαφος στην περιοχή Kursk της Ρωσίας στις 6 Αυγούστου, απέτυχε, αφού τα αντανακλαστικά του ρωσικού Στρατού αντέδρασαν άμεσα και την επόμενη μέρα, ο αρχηγός του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Valery Gerasimov είπε ότι η προέλαση βαθιά στο ρωσικό έδαφος είχε σταματήσει.
«Υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι η ουκρανική επίθεση στο Kursk αποτυγχάνει και έχει αρχίσει να αντιστρέφει την πορεία της εις βάρος του Κιέβου», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας, προσθέτοντας ότι το καθεστώς του Κιέβου «ποτέ δεν έθεσε σαφείς στόχους ως προς το τι αφορά αυτή η επιχείρηση».
Επεσήμανε τις δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης του πρώην υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας Andriy Zagorodnyuk και του Mykhailo Podolyak, επικεφαλής του γραφείου του Volodymyr Zelensky, που φαίνεται να δείχνουν ότι η επιχείρηση Kursk, σχεδιάστηκε από το Κίεβο πολύ εκ των προτέρων, σχεδιάστηκε με σκοπό την εκτροπή των ρωσικών στρατευμάτων από άλλες περιοχές του μετώπου, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα ηττούνται.
«Αλλά δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε βαθμό...».
Όσον αφορά την προσπάθεια αποθάρρυνσης του ρωσικού πληθυσμού από το να δείξει υποστήριξη για τη συνεχιζόμενη ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, το Κίεβο προσπαθεί να το κάνει εδώ και χρόνια χωρίς αποτέλεσμα.
«Αντίθετα, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι [η επιχείρηση Kursk] τον έχει σκληρύνει», είπε ο ειδικός.

Times: Ο Zelensky δεν θα διασώσει την Ουκρανία από την ήττα με την επίθεση στην περιοχή του Kursk

Ο Zelensky προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει την επικείμενη ήττα της Ουκρανίας με μια επίθεση στην περιοχή του Kursk, αναφέρει σε ανάλυση τους οι Times.
«Το Κίεβο είναι προφανώς έτοιμο να θυσιάσει πολύτιμους στρατιώτες και εξοπλισμό προκειμένου να παράσχει κάποιου είδους αντίσταση, οι επικριτές του Zelensky θα πουν ότι πρόκειται απλώς για χαμένες ζωές στρατιωτών και άσκοπα κατεστραμμένο εξοπλισμό που θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος στο νότο, στο Donbass αναφέρουν οι Times.
Αυτή η στρατηγική στρατιωτική απόφαση από τον αρχηγό του καθεστώτος του Κιέβου είναι αλαζονική και επικίνδυνη, τόνισαν οι Times.
Ωστόσο, όπως σημειώνουν, στο τέλος η έκβαση των επερχόμενων μαχών δεν θα κριθεί υπέρ των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Μια επίθεση από ουκρανικές μονάδες στην περιοχή του Kursk δεν θα αλλάξει την πορεία των εχθροπραξιών, κατέληξαν οι Times.

Larry Johnson (πρώην CIA): Η επίθεση στο Kursk, εξαντλεί τον ουκρανικό στρατό – Σκοτώνονται κατά εκατοντάδες


Η επίθεση από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή του Kursk θα οδηγήσει σε εξάντληση του ουκρανικού στρατού χωρίς να επηρεάσει την πορεία της σύγκρουσης, δήλωσε ο Larry Johnson πρώην αξιωματικός της CIA.
«Το αποτέλεσμα της επίθεσης στην περιοχή του Kursk δεν θα έχει κανένα νόημα.
Η Ουκρανία έχει ήδη χάσει - απλά δεν σταμάτησε να πολεμά, αλλά η ικανότητά της να δίνει μάχες μειώνεται κάθε μέρα»
Σύμφωνα με τον ειδικό, εξαιτίας αυτής της επίθεσης, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται σημαντικές μη αναστρέψιμες απώλειες.
«Καταστρέφονται εκατοντάδες, και ίσως χιλιάδες.
Θα ήταν ένα πράγμα αν η Ουκρανία είχε 400.000 με 500.000 εκπαιδευμένους στρατιώτες στην εφεδρεία, τους οποίους θα μπορούσαν στη συνέχεια να ρίξουν στη μάχη, θα ήταν ένα πράγμα ένα είχαν απεριόριστες προμήθειες τανκς ή μερικές μοίρες αεροσκαφών F-16 και άλλο η τωρινή πραγματικότητα που δεν έχουν τίποτα», δήλωσε ο Larry Johnson.

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Οι ουκρανικές αρχές συνειδητοποίησαν ότι η επίθεση στο Kursk απέτυχε

Οι ουκρανικές αρχές συνειδητοποίησαν ότι η περιπέτεια των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk απέτυχε και ήρθε η ώρα να την τελειώσουν, είπε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Οι ουκρανικές αρχές κατανοούν ότι η επιχείρηση στην περιοχή του Kursk δεν ήταν επιτυχής και είναι καιρός να την τερματίσουν», είπε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Τα ρωσικά στρατεύματα δεν έχουν αναστείλει την επίθεση σε κανένα σημείο της γραμμής επαφής, αλλά αντίθετα συνεχίζουν να πιέζουν το μέτωπο στο Donbass, σημείωσε ο ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
Ήδη έχουν λάβει μέτρα χάρη στα οποία ματαιώθηκε το ουκρανικό σχέδιο, κατέληξε ο Μερκούρης.

Η Ουκρανική ηγεσία έχει σχέδιο... αυτοκτονίας στο Kursk – Δρόμος χωρίς επιστροφή η επιχείρηση... μόνο θάνατος

Οι δυνάμεις του καθεστώτος της Ουκρανίας προσπαθούν να προχωρήσουν στο έδαφος του Kursk παρά την ισχυρή ρωσική στρατιωτική πίεση.
Στρατεύματα από διαφορετικούς τομείς των ρωσικών αμυντικών δυνάμεων αναπτύσσονται στο πεδίο της μάχης, συμπεριλαμβανομένων μονάδων της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner Group.
Η προστασία του Kursk και η αποτροπή της ουκρανικής προέλασης έχει γίνει προτεραιότητα για τη Ρωσία, καθώς γίνονται διάφορες προσπάθειες για την ανάκτηση όλων των εδαφών.
Παρά τις πολλές απώλειες, τα ουκρανικά στρατεύματα κατάφεραν να σημειώσουν κάποια πρόοδο στην αρχή της εισβολής στο Kursk.
Ο λόγος είναι απλός: οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν ασχολούνται με τον έλεγχο των εδαφών από τις οποίες περνούν.
Η τακτική τους είναι απλώς να προχωρήσουν με κάθε κόστος, προχωρώντας στο έδαφος και προσποιούμενοι ότι «καταλαμβάνουν ρωσικό έδαφος».
Υπό αυτή την έννοια, ακόμη και κάτω από ισχυρά πυρά και με απώλειες, οι Ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να προχωρούν σε αδιέξοδο….

Tα τρία σενάρια του Sky News για την εισβολή της Ουκρανίας στη Ρωσία - Τι θέλει να πετύχει, τι φοβάται


Οι αναλυτές του Sky News, σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουν την κίνηση πέραν του σοκ που προκάλεσε στη Ρωσία, στην οποία και απέδειξε ότι τα σύνορά της δεν είναι ασφαλή, αναπτύσσουν εξηγήσεις αλλά και τρεις θεωρίες - σενάρια:
Σύμφωνα με την πρώτη θεωρία,
- η επίθεση θα μπορούσε να έχει σχεδιαστεί για να καταλάβει η Ουκρανία και να κρατήσει εδάφη που θα χρησιμοποιηθούν ως διαπραγματευτικό χαρτί, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση ουκρανικών δυνάμεων που έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις.
Ωστόσο, μια τέτοια κίνηση, θα απαιτούσε δέσμευση ουκρανικών στρατευμάτων σε βάθος χρόνου για να αντιμετωπιστούν οι ρωσικές προσπάθειες να τους απωθήσουν.
Ασαφές παραμένει αν το Κίεβο διαθέτει το τεράστιο δυναμικό που απαιτεί αυτό το σενάριο.
Η δεύτερη θεωρία,
- θέλει την Ουκρανία να ελπίζει να απομακρύνει τις ρωσικές δυνάμεις από τις θέσεις του μετώπου στην ανατολική και τη νότια Ουκρανία, προκειμένου να ενισχύσει τις δικές της άμυνες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο, δεδομένου του αριθμού των εφεδρειών εντός της Ρωσίας που είναι ακόμη σε θέση να αναπτυχθούν.
Και η τρίτη θεωρία,
- θέλει την Ουκρανία ενδεχομένως επιδιώκει να καταλάβει ένα πυρηνικό εργοστάσιο στο Kursk, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης για να αναγκάσει τα ρωσικά στρατεύματα να αποσυρθούν από μια σημαντική εγκατάσταση πυρηνικής ενέργειας στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας, που είχε καταληφθεί τις πρώτες ημέρες του πολέμου. Ωστόσο και πάλι πρόκειται για ένα τεράστιο εγχείρημα, που θα απαιτούσε σημαντικές ενισχύσεις.
Οι κίνδυνοι της επιχείρησης
Όποιος κι αν είναι ο στόχος, η αποστολή ήταν υψηλού κινδύνου.
Σύμφωνα με το Sky News, η επίθεση θα μπορούσε να ενδυναμώσει το αντιουκρανικό συναίσθημα μεταξύ του ρωσικού κοινού και να διευκολύνει τη Μόσχα να κινητοποιήσει περαιτέρω τον λαό της για να αντεπιτεθεί ακόμη πιο σκληρά, όπως και έγινε.

Εκτός πραγματικότητας ο Mikhail Podolyak… ειρήνη μέσω δίκαιης βίας

Ο βοηθός του Zelensky… Mikhail Podoliak, δήλωσε ότι ο στόχος της Ουκρανίας στο Kursk είναι απλώς να σπρώξει τον πόλεμο βαθιά στο έδαφος της Ρωσίας.
Αβάσιμα ισχυρίζεται ότι οι Ρώσοι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν κατάλληλα στον ελιγμό, δείχνοντας μόνο «φόβο».
Οι Ρώσοι συνέτριψαν τις Ουκρανικές δυνάμεις αλλά προπαγανδιστικά… ο Mikhail Podolyak λέει αυτά που λέει…
Σύμφωνα με τον Mikhail Podoliak, η υπόθεση Kursk είναι σημαντική για να καταλάβει η Δύση ότι είναι απαραίτητο να γίνουν πιο τολμηροί ελιγμοί κατά της Ρωσίας.
Με άλλα λόγια, λέει ότι η επιχείρηση «αποδεικνύει» στη Δύση την ουκρανική άποψη ότι η ειρήνη πρέπει να επιτευχθεί μέσω της κλιμάκωσης της χρήσης βίας κατά της Ρωσίας.

«Σήμερα έχουν έναν πόλεμο που επεκτείνεται βαθύτερα μέσα στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Θα φοβηθούν; Ναί. (…)

Ανταποκρίνονται σε τίποτα άλλο εκτός από φόβο;
Όχι, και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν επιτέλους (…)
Όσο περισσότερη πίεση ασκείται στη Ρωσία… τόσο πιο κοντά θα έρθει η ειρήνη – μια δίκαιη ειρήνη μέσω δίκαιης βίας», τόνισε ο Mikhail Podoliak.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια αφήγηση διαδίδεται από Ουκρανούς αξιωματούχους.
Η ίδια ιστορία είχε χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τις τρομοκρατικές επιδρομές στο Belgorod.
H Ουκρανία χρησιμοποιούσε πάντα την υποτιθέμενη «ανάγκη» να εξαπλωθεί ο πόλεμος βαθιά στη Ρωσία ως σημαντικό εργαλείο πολιτικής προπαγάνδας, που επικεντρωνόταν κυρίως στην παροχή περισσότερης στρατιωτικής βοήθειας στο καθεστώς με βάση μια φανταστικής προσδοκίας νίκης.
Αυτό έχει γίνει ακόμη χειρότερο τον τελευταίο καιρό λόγω της επίσημης εξουσιοδότησης που δόθηκε από τις ΗΠΑ στις ουκρανικές δυνάμεις να πραγματοποιούν διασυνοριακά πλήγματα.
Στην πράξη, το ΝΑΤΟ υποστηρίζει τώρα ανοιχτά την Ουκρανία να διεξάγει στρατιωτικούς ελιγμούς ακόμη και σε περιοχές εντός της Ρωσίας.

Στόχος ο έλεγχος του πυρηνικού σταθμού του Kursk

Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό η επιχείρηση να έχει πιο τολμηρούς στόχους.
Μερικοί πιστεύουν ότι ένας από τους στόχους της Ουκρανίας σε αυτή την επιχείρηση, εκτός από την προπαγάνδα, είναι να φτάσει στον πυρηνικό σταθμό του Kursk (KNPP).
Με αυτόν τον τρόπο, οι Ουκρανοί στρατιώτες θα μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο μιας πολύ σημαντικής ρωσικής εγκατάστασης, που υποτίθεται ότι θα αποκτούσαν διαπραγματευτική δύναμη για να «διαπραγματευτούν» με τη Ρωσία.
Αν και μπορεί να φαίνεται παράλογο, αυτή η πιθανότητα συνάδει με την τακτική που χρησιμοποιούν οι Ουκρανοί στο Kurks.
Τα στρατεύματα δεν ενδιαφέρονται για την κατάκτηση και τον έλεγχο εδαφών, απλώς «προχωρούν» – σαν να στοχεύουν να φτάσουν κάπου.
Και όπου κι αν πάνε, οι Ουκρανοί καταστρέφουν ότι βρουν και σκοτώνουν αμάχους.
Εάν τα Ουκρανικά στρατεύματα φτάσουν στο KNPP, θα προκύψουν πολλά προβλήματα.
Πρώτα από όλα, θα υπάρξει μια μεγάλη εκστρατεία δημοσίων σχέσεων, προπαγάνδας, με το Κίεβο να ισχυρίζεται ότι έχει καταλάβει μια εγκατάσταση υψηλής στρατηγικής σημασίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος θα χρησιμοποιηθεί και ο πυρηνικός εκβιασμός.
Η Ουκρανία θα πει ότι η αποχώρηση των στρατευμάτων του από το KNPP εξαρτάται από την «επιστροφή» του ZNPP στην Ουκρανία.
Και, στο χειρότερο δυνατό σενάριο, οι Ουκρανοί θα μπορούσαν ακόμη και να προσπαθήσουν να σαμποτάρουν το εργοστάσιο από μέσα για να προκαλέσουν ατυχήματα και διαρροές, κατηγορώντας τους Ρώσους σε μια επιχείρηση προπαγάνδας, αφού προφανώς ο στρατός της Ρωσίας θα χρησιμοποιούσε βία για να διώξει τους Ουκρανούς από εκεί.

Αυτός ο ελιγμός είναι παράλογος και αυτοκτονικός...

Ακόμα κι αν φτάσουν στο KNPP, οι Ουκρανοί δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τη ρωσική στρατιωτική πολιορκία.
Η κατάληψη του εργοστασίου δεν θα τους δώσει καμία διαπραγματευτική δύναμη, καθώς η Ρωσία δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την παράδοση του ZNPP.
Η περιοχή Zaporozhye και όλες οι νέες περιφέρειες έχουν ήδη ενσωματωθεί συνταγματικά στη Ρωσική Ομοσπονδία και δεν υπάρχει δυνατότητα εδαφικών διαπραγματεύσεων.
Επομένως, εάν η Ουκρανία καταλάβει το KNPP, οι Ρώσοι απλώς θα χρησιμοποιήσουν τα απαραίτητα στρατιωτικά και μυστικά μέσα για να ανακτήσουν τον έλεγχο της εγκατάστασης, χωρίς καμία διαπραγμάτευση.
Και, φυσικά, οι Ρώσοι διαθέτουν το απαραίτητο προσωπικό και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό για να αποτρέψουν πυρηνικά ατυχήματα ή να ενεργήσουν γρήγορα σε περίπτωση διαρροής.

Η Ουκρανία είναι σε απόγνωση…

Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου αυτοκτονικού ελιγμού είναι απολύτως παράλογη.
Είναι απίθανο οι Ουκρανοί να φτάσουν καν στο KNPP, αφού τα Ουκρανικά στρατεύματα είναι ήδη πολιορκημένα από ρωσικές μονάδες.
Αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό, θα είναι ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή για τους Ουκρανούς, οι οποίοι δεν θα έχουν άλλη διέξοδο από αυτή την επιχείρηση παρά μόνο νεκροί ή να παραδοθούν.

Belgorod, Bryansk και Kursk τέθηκαν σε καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης

Η Ρωσική Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή ανακοίνωσε μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση στις περιφέρειες Belgorod, Bryansk και Kursk στις 9 Αυγούστου ως απάντηση στην ουκρανική εισβολή στην περιφέρεια Kursk.
Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) και ο πρόεδρος της Εθνικής Αντιτρομοκρατικής Επιτροπής Alexander Bortnikov ανακοίνωσε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στις περιφέρειες Belgorod, Bryansk και Kursk ως απάντηση σε μονάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης που πραγματοποιούν τρομοκρατικές ενέργειες στη Ρωσία και μονάδες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων διεξάγουν μια τρομοκρατική επίθεση στην περιφέρεια Kursk.
Η αντιτρομοκρατική επιχείρηση επιτρέπει στις ρωσικές αρχές να λάβουν μια σειρά μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής ή του περιορισμού των υπηρεσιών επικοινωνιών, της παρακολούθησης των καναλιών τηλεπικοινωνιών, της κατάσχεσης οχημάτων και της εισόδου σε ιδιωτική περιουσία.
Η Ρωσία πιθανότατα αποφάσισε να κηρύξει μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση - σε αντίθεση με την κατάσταση πολέμου ή τον στρατιωτικό νόμο – υποβαθμίζοντας την κλίμακα της ουκρανικής εισβολής στην περιφέρεια Kursk

Joachim Krause (Γερμανός πολιτικός επιστήμονας): Οι ΗΠΑ είναι ενοχλημένες με την κίνηση των Ουκρανών στο Kursk

Η επίθεση της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk πιθανότατα αιφνιδίασε τις Ηνωμένες Πολιτείες και προκάλεσε δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον, τόνισε ο Γερμανός πολιτικός επιστήμονας Joachim Krause σε συνέντευξή του στο Focus.
«Υποθέτω ότι η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο ρωσικό έδαφος δεν χαροποίησε τις αμερικανικές αρχές, οι οποίες πιθανώς δεν είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων», τόνισε ο Joachim Krause
Σύμφωνα με τον Krause, η κυβέρνηση Biden εξακολουθεί να έχει μια νοοτροπία «ψυχροπολεμικού ελέγχου των όπλων» και ανησυχεί για μια «απρόβλεπτη ρωσική αντίδραση» που θα μπορούσε να προκαλέσει τις ΗΠΑ να αντιταχθούν σε μια επίθεση στην περιοχή του Kursk στο εγγύς μέλλον.
«Προβλέπω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα είναι σαφής στην κριτική της προς την Ουκρανία και θα απαιτήσει η επιχείρηση να παραμείνει εδαφικά περιορισμένη ή να υποχωρήσουν οι Ουκρανοί».

Καταιγισμός ρωσικών drones έκανε σκόνη κυριολεκτικά ένα ακόμη αμερικανικό Abrams των Ουκρανών

Ακόμη ένα αμερικανικής κατασκευής τανκ M1A1 SA Abrams των Ουκρανών καταστράφηκε από τον ρωσικό στρατό στην κατεύθυνση του Donetsk.
Το τανκ έγινε στόχος με πολλαπλά drones αυτοκτονίας FPV κοντά στον οικισμό Mykolaivka, ο οποίος βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πόλης Avdeeva.
Το βίντεο της επίθεσης δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα στις 11 Αυγούστου.
Φαίνεται ένα drone να χτυπά τον κινητήρα του τανκ, απενεργοποιώντας το ουσιαστικά.
Αρκετά άλλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη χτύπησαν αργότερα το τανκ, βάζοντας φωτιά στα πυρομαχικά που ήταν αποθηκευμένα στο πίσω μέρος του πυργίσκου.
Η Ουκρανία είχε λάβει 31 Abrams από τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2023.
Εκτιμάται ότι περισσότερα από το ένα τρίτο των αρμάτων μάχης έχουν ήδη καταστραφεί ή υποστεί σημαντικές ζημιές.
Όλες οι απώλειες καταγράφηκαν κοντά στην Avdeevka.
Το συνολικό κόστος του Abrams μπορεί να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια ανά άρμα, όταν περιλαμβάνει εκπαίδευση και υποστήριξη.

Η Ρωσία ετοιμάζει «λεγεώνες» φονικών drones βαρέως τύπου, Privet-82XL για να «καθαρίσει» το ουκρανικό μέτωπο

Η Ρωσία ξεκίνησε ήδη τη μαζική παραγωγή του βαρέως τύπου drone σταθερών πτερύγων Privet-82XL με κεφαλή 10 κιλών, ένα drone με αυξημένο ωφέλιμο φορτίο που επιτρέπει την πραγματοποίηση απροσδόκητων καίριων χτυπημάτων στο μέτωπο και βαθιά μέσα στις πρώτες γραμμές του, όπως δήλωσε στο TASS το γραφείο σχεδιασμού Oko.
"Η νέα συσκευή βαρέως τύπου είναι εξοπλισμένη με ωφέλιμο φορτίο έως 10 κιλά, φέρει δηλαδή κεφαλή 10 κιλών.
Το νέο drone βαρέως τύπου έχει ήδη δοκιμαστεί, σε επιχειρησιακό επίπεδο, ωστόσο, προς το παρόν, το Privet-82XL δεν χρησιμοποιείται στη ζώνη ειδικής επιχείρησης.
Η έναρξη της μαζικής παραγωγής του ξεκίνησε, προκειμένου να μεταφερθεί στις πρώτες γραμμές», ανέφερε το γραφείο.

Τα κραυγαλέα ψέματα της Ουκρανίας – Τη μία λέει ότι το Κίεβο χτυπήθηκε από βορειοκορεατικό πύραυλο και την άλλη από ιρανικό drone

Ο παράνομος πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ζήτησε και πάλι την άρση των περιορισμών στη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς που έχει δώσει η Δύση στο Κίεβο.
Στη δήλωση αυτή προέβη μετά από ρωσικό χτύπημα κοντά στο Κίεβο, το οποίο σύμφωνα με τον Zelensky, έγινε με πύραυλο από τη Βόρεια Κορέα.
«Οι Ρώσοι δεν έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς στη χρήση τέτοιων όπλων- από τις πρώτες ημέρες του πλήρους κλίμακας πολέμου, καθώς ολόκληρη η επικράτεια του κράτους μας βρίσκεται υπό τη συνεχή απειλή μιας επίθεσης», έγραψε την Κυριακή (11/8) στο X ο Zelensky.
«Όταν οι μεγάλου βεληνεκούς δυνατότητες της Ουκρανίας δεν θα έχουν όρια, αυτός ο πόλεμος θα έχει σίγουρα όρια, θα φέρουμε το τέλος του πιο κοντά», συμπλήρωσε.
Ο Zelensky είπε ότι η Ρωσία εκτόξευσε 30 πυραύλους και πάνω από 800 κατευθυνόμενες βόμβες εναντίον της Ουκρανίας σε μία εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύμβουλος του Zelensky, Andrey Yermak δήλωσε πως ιρανικό drone ήταν αυτό που χτύπησε προάστιο του Κιέβου, στο οποίο σκοτώθηκαν δύο άτομα.


O στρατός της Λευκορωσίας μεταφέρει άρματα μάχης στα σύνορα με την Ουκρανία

 Τα άρματα μάχης μιας από τις μηχανοκίνητες ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Λευκορωσίας επανατοποθετούνται στα σύνορα με την Ουκρανία ως μέρος μιας απόφασης για την ενίσχυση των συνοριακών στρατευμάτων, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας.
«Μονάδες από τους μηχανοπκίνητουςς σχηματισμούς είναι έτοιμες να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.
Το στρατιωτικό προσωπικό φορτώνει στρατιωτικό εξοπλισμό σε τρένα και κατευθύνεται σε καθορισμένες περιοχές».
Στις 10 Αυγούστου, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας ανακοίνωσε την καταστροφή μια μέρα νωρίτερα ορισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών που πετούσαν από την Ουκρανία προς την κατεύθυνση της Ρωσίας πάνω από το έδαφος της Λευκορωσίας.
Ο Λευκορώσος ηγέτης διέταξε την ενίσχυση των ομάδων στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία στις τακτικές κατευθύνσεις Gomel και Mozyr.
Ο Υπουργός Άμυνας, ενημέρωσε ότι μονάδες των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, των επίγειων δυνάμεων και των πυραυλικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των πυραυλικών συστημάτων Polonaise και των πυραυλικών συστημάτων Iskander, είχαν επιφορτιστεί να βαδίσουν σε καθορισμένες περιοχές. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΚ,ΨΕΛΛΙΣΕ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ.

    Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ 2ου ΠΠ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ '43 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 23/8/43, ΟΡΊΣΤΗΚΕ ΩΣ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΑΡΑΓΓΕΙΑΣ ΙΕΡΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΟΙ ΞΥΝΟΛΑΧΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟ-ΤΕ,ΚΑΙ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΥΜΕΝΑ ΟΥΚΡΑΝΟΙ-ΠΟΛΩΝΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ-ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΊ ΝΕΚΡΟΊ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΜΑΧΗ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΎΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ;;;ΜΑΛΛΟΝ.

    ΚΑΙ;
    ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΕΣ ΕΣ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΟΤΟ ΚΟΥΡΣΚ,Ο "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ" ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....

    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΝΎΠΟΠΤΟ ΧΡΌΝΟ ΤΟΤΕ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΧΘΗΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΛΤΖ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΝΑΖΗΔΩΝ,ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ "ΑΓΑΘΟ" ΛΟΧΙΑ ΣΟΛΤΖ,ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ "HOGANS HEROES", ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΊΧΘΗ ΗΤΑΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΠΌΓΟΝΟΣ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ ΧΊΤΛΕΡ!

    ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΊΚΗΣΕ ΤΟΝ 2ο ΠΠ,ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ OPERATION PAPERCLIP ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ.ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΆΡΧΟΥ ΜΠΕΡΝΣ ....

    Ο ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΤΟΥ.Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΕΝΓΚΕΛΕ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ Ο ΒΡΥΚΌΛΑΚΑΣ.
    Ο ΜΠΑΊΝΤΕΝ ΩΣ ΚΡΥΦΟΣ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΪΚΉΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΚΙ Ο ΟΜΠΆΜΑ ΕΓΓΟΝΌΣ ΤΟΥ ΦΎΡΕΡ ΜΕΓΑΛΩΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΆ ΕΥΑ ΜΠΡΆΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΊ ΕΝΤΟΛΈΣ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ ΔΩΣΜΕΝΗ,ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΆΔΑ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ SECRET SPACE PROGRAM, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ MAITRE KAI TOYΣ MANTIS AΠO THN EΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΝ ΠΟΛΈΜΩΝ ΠΟΥ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΣΚΑΡΩΣΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΣΟ ΒΆΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΉΙΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΈΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΊΑ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΤΟ ΜΟΤΤΟ ΤΟΥ ΝΤΈΗΒΙΝΤ ΑΙΚ,PROBLEM REACTION SOLUTION ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΊ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΤΗΝ ΔΙΧΌΝΟΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΠΆΣΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΆ ΚΙ Η ΓΗ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΝ.ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΌΤΗΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΝΟΜΆΖΟΝΤΑΝ ΑΝΟΥΒΙΣ,ΕΙΤΕ ΑΡΚΆΔΙΟΣ ΕΡΜΗΣ,ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΝΕΚΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ" ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΎ ΣΑΜΟΣΑΤΕΑ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΊ ΛΎΚΟΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΠΥΛΩΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΏΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΦΩΤΕΙΝΈΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΓΑΛ.ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΜΕΤΆΒΑΣΗ ΨΥΧΏΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΦΥΛΑΚΗ MATRIX,ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΏΝΕΙ ΣΕ ΑΕΝΑΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΈΦΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΊΜΟΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΆΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΎΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ,ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΠΗΓΗ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΓΕΝΟΙΤΟ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις