"ΨΟΦΗΣΕ"η 56χρονη υπεύθυνη του YouTube που εξαφάνιζε τα βίντεο “παραπληροφόρησης” για τον Covid-19...Την εφαγε ο καρκινος της "ανοσιας"...!!!

 

Η πρώην κορυφαία

φυσιογνωμία του YouTube (56) πέθανε 2 χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο: αυτό είπε για την «παραπληροφόρηση» σχετικά με τα εμβόλια

Η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube, Susan Wojcicki, πέθανε σε ηλικία 56 ετών, δύο χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Wojcicki άφησε το YouTube πέρυσι και εργάστηκε εκεί για σχεδόν 10 χρόνια. Ήταν από τους πρώτους υπαλλήλους της Google, κάτοχος της πλατφόρμας βίντεο.

Ο σύζυγός της Ντένις Τρόπερ δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook στο οποίο αναφέρει τον θάνατο «με βαθιά θλίψη». «Η 56χρονη αγαπημένη μου σύζυγος και μητέρα των πέντε παιδιών μας μας άφησε σήμερα μετά από δύο χρόνια ζωής με μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα».

 

 

Υπό την ηγεσία της, το YouTube αφαίρεσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο βίντεο επειδή περιείχαν «παραπληροφόρηση» γύρω από τον Covid.

Το 2021, είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι τα εμβόλια κατά του Covid ήταν «υψηλής προτεραιότητας». Είπε ότι το YouTube είχε θέσει 10 οδηγίες σχετικά με τον Covid και όλα τα βίντεο που παραβίαζαν αυτές τις οδηγίες αφαιρέθηκαν.

Πρόεδρος Μπάιντεν
Όταν ρωτήθηκε αν είχε μιλήσει στην κυβέρνηση Μπάιντεν για αμφιβολίες σχετικά με τον εμβολιασμό ή για «παραπληροφόρηση», είπε ότι ήταν σε επαφή με τον Πρόεδρο Μπάιντεν, αλλά και με τον Άντονι Φάουτσι.

Το YouTube προσπάθησε επίσης να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΈΧΕΙ 5 ΠΑΙΔΆΚΙΑ
    ΚΑΙ ΔΙΚΆ ΤΗΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ
    ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΎ
    ΜΚultra
    ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΛΑ
    ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ...???
    ΕΜ!
    Ο ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑΣ?





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει αφησει διαδοχους καταστροφης....


      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ11 Αυγούστου, 2024 22:23

    ΨΟΦΗΣΕ ; Ή ΤΗΝ ΨΟΦΗΣΑΝ
    ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις