Η Ολυμπιακή εκεχειρία τελείωσε: τα επιδόματα που δόθηκαν στον Άλεξ Σόρος και τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ και την μασκοφορεμενη Χάρις


 Η Ολυμπιακή εκεχειρία τελείωσε και τώρα είναι ανοιχτή η σεζόν για τα εναπομείναντα αφεντικά της Χαζαρικής Μαφίας. Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Σόρος και ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ και όλα τα μέλη των οικογενειών τους -οι θεατρινισμοι της ψεύτικης Καμάλα Χάρις- έλαβαν χρυσό μπόνους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που τους δόθηκε από την πλανητική συμμαχία απελευθέρωσης. Ο χρυσός μπορεί να παραληφθεί στις Φιλιππίνες ή στο Χονγκ Κονγκ, λένε πηγές της συμμαχίας.

Αυτό είναι ό,τι γνωρίζουμε για την εκστρατεία τους μέχρι στιγμής: Πρώτα άρπαξαν και σκότωσαν τον ηθοποιό των λευκών καπέλων που υποδύονταν έναν ατρόμητο Τζο Μπάιντεν. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν έναν μασκοφόρο που προσποιείται ότι είναι η Καμάλα Χάρις ως «επίσημος» υποψήφιος για την προεδρία.

Σε κάτι που φαίνεται να είναι σχετική κίνηση, η MI6 αναφέρει επίσης ότι «μερικές χιλιάδες περιουσιακά στοιχεία είναι πλέον νεκρά». Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για αυτό εκτός από το ότι ενορχηστρώθηκε από την Ανταρκτική.

Όλα αυτά συνδέονται προφανώς με την ανωμαλία της αγοράς που χαρακτηρίζει μια πτώση 12% στις τιμές των ιαπωνικών μετοχών και μια άνοδο 10% στο γιεν Ιαπωνίας που συνέβη από τις 31 Ιουλίου.

Ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από αυτό το γεγονός, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι επρόκειτο για επέμβαση Rothschild. Ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου όταν η Τράπεζα της Ιαπωνίας (ανήκε ακόμη στους Rothschild) απροσδόκητα αύξησε τα επιτόκια από σχεδόν μηδέν στο 0,25%. Αυτό έπληξε το εμπόριο γενών Rockefeller με υψηλή μόχλευση. Την ίδια μέρα, ο Ισμαήλ Χανίγιε, ο επικεφαλής της Χαμάς, δολοφονήθηκε. Στη συνέχεια, το γαλλικό υποκατάστημα των Rothschild έκανε ντάμπινγκ σε ομόλογα και μετοχές αξίας 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι σαφές ότι περίμεναν ότι η δολοφονία του Haniyeh θα πυροδοτούσε τον πολυαναμενόμενο πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αυτό, με τη σειρά τους, ήλπιζαν ότι θα οδηγούσε σε όλο τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με άλλα λόγια, νόμιζαν ότι έβαζαν ένα τεράστιο στοίχημα εσωτερικών συναλλαγών σε όλο τον παγκόσμιο πόλεμο.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη αντ 'αυτού ήταν η διπλωματία της συμμαχίας που υποσχέθηκε τη δημόσια απομάκρυνση του Ισραηλινού Υπουργού Εγκλήματος Μπενιαμίν Νετανιάχου, του υπουργικού συμβουλίου του και των συναδέλφων τους στη Χαμάς. Αυτό θα γινόταν δημόσια και με διαβεβαιώσεις δεν θα αντικατασταθούν από avatar. Αυτό προφανώς συνδέεται με τον θάνατο χιλιάδων Εβραίων πρακτόρων.

Στο τέλος, οι Ρότσιλντ αναγκάστηκαν να αγοράσουν πίσω ό,τι πούλησαν και απέκτησαν ελάχιστα κέρδη στη μεγάλη τους περιπέτεια ανοικτών πωλήσεων.

Υπάρχει κάτι περισσότερο στην ιστορία στην Ιαπωνία όπου γίνεται ένα καθαρό διάλειμμα με τη Χαζαρική Μαφία. Για παράδειγμα, το ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας σταμάτησε να παρέχει εμβόλια Covid και έχει εκδώσει την ακόλουθη προειδοποίηση σχετικά με τα εμβόλια:

«Καταστρέφει την καρδιά, τα νεφρά και τους πνεύμονες, καθώς και προκαλεί ακραίες δυσκολίες στην καθημερινή ζωή, προκαλεί HIV, οδηγεί σε αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος και καθιστά την κανονική ζωή σχεδόν αδύνατη».

 https://www.mhlw.go.jp/stf/seisakunitsuite/bunya/vaccine_00184.html

 Πηγές στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας προσθέτουν ότι ο ψεύτικος πρεσβευτής των ΗΠΑ Ραχμ Εμμανουέλ έλαβε προθεσμία μέχρι τον Νοέμβριο, να φύγει από τη χώρα και συμφώνησε να φύγει.

Ένα άλλο σαφές σημάδι ότι η Ιαπωνία έσπασε με την ελεγχόμενη με KM G7 ήρθε στην 79η επέτειο από την επίθεση με πυρηνική βόμβα στο Ναγκασάκι στις 9 Αυγούστου. Ο Πρωθυπουργός Fumio Kishida και ένας αριθμός ρεκόρ 100 χωρών και περιοχών παρευρέθηκαν στην τελετή. Ωστόσο, ο Ισραηλινός πρέσβης είπε να μην έρθει και ως αποτέλεσμα οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ευρωπαϊκή Ένωση και τρεις λακέδες (Καναδάς, Γαλλία και Γερμανία) δεν έστειλαν τους πρεσβευτές τους. Αυτή η αναλογία 100 έναντι 6 δείχνει πόσο απομονωμένο είναι πλέον το KM διεθνώς. Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε Ιάπωνες διαδηλωτές στο Ναγκασάκι να λένε «Το Ισραήλ δεν είναι ευπρόσδεκτο εδώ».

 


 Η Ιαπωνία αρνήθηκε επίσης να θέσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις υπό τη διοίκηση των ΗΠΑ και αντ' αυτού σχηματίζει τη δική της ανεξάρτητη στρατιωτική συμμαχία. Η Ιαπωνία χτίζει μια συμμαχία «ανθρώπων αλόγων» που θα κάλυπτε το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, τη Μογγολία και τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα.

Ως μέρος αυτού, η Ιαπωνία και η Μογγολία υπογράφουν μια στρατιωτική συμμαχία. Επίσης, στη Νότια Κορέα αξιωματούχοι και μέλη του κυβερνώντος κόμματος του Προέδρου Yoon Suk Yeol ζητούν τα δικά τους πυρηνικά όπλα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον εκβιασμό KM. Αυτό έκανε το KM να προειδοποιήσει: «Θα αντιμετωπίσετε μια τεράστια ρωγμή στη συμμαχία των ΗΠΑ και εάν αποχωρήσουμε από τη συνθήκη μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων, θα επιφέρει διάφορες κυρώσεις, ξεκινώντας με ένα άμεσο σοκ στην χρηματοπιστωτική μας αγορά».

 https://english.alarabiya.net/News/world/2024/08/08/south-korean-nuclear-weapons-would-fracture-us-ties-defense-chief-says

 Σε μια αντεπίθεση στο KM, ο Πρωθυπουργός Kishida αναγκάστηκε να ακυρώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι στις 9-12 Αυγούστου στο Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν και τη Μογγολία ως αποτέλεσμα μιας «ειδοποίησης για μεγασεισμό».

 https://www.ctvnews.ca/world/japan-s-kishida-cancels-asia-trip-after-scientists-urge-preparations-for-a-possible-megaquake-1.6994684

 Αυτό είναι μπλόφα, καθώς οι ΚΜ γνωρίζουν πολύ καλά ότι, εάν η Ιαπωνία χτυπηθεί ξανά από έναν μεγάλο σεισμό τύπου Φουκουσίμα, τότε ως αντίποινα θα χτυπηθεί το νησί Λα Πάλμα. Αυτό θα προκαλέσει ένα τσουνάμι 100 μέτρων να χτυπήσει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ και τις ακτές του Νότιου Ατλαντικού της Ευρώπης. Επιπλέον, η Ιερουσαλήμ και η Γενεύη θα καταστραφούν από ατομικές βόμβες, αναφέρουν πηγές της συμμαχίας.

Η νέα ιαπωνική ασιατική συμμαχία είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τα πέντε μάτια των Αγγλοσαξόνων, αλλά μόνο μετά την ανατροπή των σημερινών καθεστώτων, λένε πηγές της δεξιάς πτέρυγας κοντά στον αυτοκράτορα.

 

 

 

 

 





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΞΎΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ "ΑΓΓΕΛΙΟΦΌΡΟΣ " ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ.

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΉ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΏΝΩΝ ΓΑΛΛΙΤΣΑΣ,ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΕ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΣΤΟΝ "ΧΡΥΣΟ ΣΚΩΡΟ" ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΑΣΣΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΎΣΕ ΧΟΡΟΠΗΔΏΝΤΑΣ ΤΡΕΛΛΆ.

    ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΌ ΕΚΡΥΒΕ ΑΥΤΗ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ;

    Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΜΑ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ,ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΝ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ ΑΣΣΑΣΙΝΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΌΝΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΝ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΌΡΑΣ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΑΡΕΒΟΦΣΚΙ ΚΟΥΛΗΣ.

    Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΩΡΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΌΛΙΖΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΎΣ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ 200 ΚΑΙ....ΧΡΌΝΙΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΡΟΥΦΆΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΝ ΈΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ+ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-BEN SAVVI,ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,Η ΤΣΙΠΡΑ,Η ΣΗΜΙΤΗ,Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Η ΣΑΜΑΡΑ,Η ΒΕΝΙΖΕΛΟ/ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,Η ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΘΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΩΡΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΠΆΠΛΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΚΩΡΟΦΑΓΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΜΈΝΟ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΠΈΤΑΜΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΕΞ ΟΥ ΚΙ Ο ΧΑΡΩΠΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ....ΡΟΤΣΙΛΝΤΟΣΚΩΡΟΥ.

    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ Ω!ΚΥΡΙΑΡΧΕ............ΛΑΕ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις