ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN.....?


 Η Ελβετίδα επιστήμονας  ισχυρίζεται ότι το CERN εργάζεται σε μυστικό «Πυρηνικό Πρόγραμμα» και υπάρχει μια πύλη κάτω από το CERN από όπου μπαίνουν και βγαίνουν όντα. 


Οι φυσικοί που εργάζονται εκεί της είπαν ότι υπάρχουν 17 διαφορετικές διαστάσεις της πραγματικότητας.

Η Δρ Astrid Stuckelberger είναι επιστήμονας και ειδικός στη διεθνή υγεία. 

Είναι διδάκτωρ και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και της Λωζάνης. 

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, είναι κορυφαία Ελβετίδα ερευνήτρια που έχει συνεργαστεί με τον ΠΟΥ, τον ΟΗΕ και την ΕΕ σε διάφορα προγράμματα υγείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΊΠΑΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ
    Η ΠΥΛΗ ΦΈΡΝΕΙ ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ ΤΕΤΆΡΤΗΣ ΔΙΆΣΤΑΣΗΣ ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΟΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΉ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ/ΧΊΤΛΕΡ. ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΑΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΙΒΑ ΣΤΟ CERN.
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΒΑΜΠ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΈΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ.

    ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΩΡΑ:Η ΘΥΜΩΜΈΝΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΣΠΟΝΔΙΑ LOVE+LIGHT,ΔΙΑΚΌΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΌΤΖΕΚΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΤΩΝ ΤΑΫΓΕΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΙΘΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.ΝΑ ΤΟΝΊΣΩ ΕΔΩ ΠΏΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ,ΜΙΑ ΦΡΑΞΙΑ ΚΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟΝ.

    ΤΩΡΑ,Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΔΩΝ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΜΕΝΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΑΫΓΈΤΗ ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ.Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΝΟΉΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙ.ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ 57 ΩΡΩΝ ΛΟΓΩ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΝΙΜ,ΣΙΓΑ ΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΕΛ(ΒΑΣΗ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ) ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΝΤΕΜΠΑΡΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΚΆΦΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΟΛΙΣ....7 ΩΡΕΣ!

    ΟΙ ΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΥΑΔΩΝ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΏΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΜΑ+ΤΑΫΓΕΤΙΑΝΟΥΣ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΑΛΕΝΙΜ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΈΦΕΡΕ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΣΚΌΤΟΥΣ + ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

    Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΑΝΈΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΩΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΈΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΈΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΔΡΆΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ .

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ...ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΝΤΟΡ ΚΡΙΣΤΙΛ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.ΕΡΡΩΣΘΕ,

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις