Σε 5 χρόνια οι "καλη ανοσια" θα είναι άρρωστοι, σακάτηδες ή νεκροί

 

Ο αμερικανικός πληθυσμός

αρρωσταίνει όλο και περισσότερο. Κάθε μήνα ένα εκατομμύριο άνθρωποι γίνονται ανάπηροι. Αυτό είπε η δημοσιογράφος Naomi Wolf στο podcast του Dr. Ντρου.

Υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα και οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Επιπλέον, 18 έως 20 εκατομμύρια άνθρωποι διασχίζουν τα σύνορα που δεν έχουν εμβολιαστεί και προέρχονται από ολοκληρωτικές ή εχθρικές χώρες, προειδοποίησε η Wolf.

Τόνισε ότι αποστέλλονται σε «στρατηγικά σημεία» στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου στη συνέχεια κλιμακώνεται η βία. Πολλοί από αυτούς έχουν δεσμούς με τρομοκρατικές οργανώσεις, είπε η Wolf, η οποια εξέτασε τα έγγραφα της Pfizer.

 

 

 

«Αυτός είναι πόλεμος. Σε πέντε χρόνια, οι Αμερικανοί που έχουν κάνει τις ενέσεις κοβιντ θα είναι άρρωστοι, ανίκανοι ή νεκροί. Αντικαθίστανται από έναν υγιή πληθυσμό».

Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών
Γίνεται λόγος για πόλεμο κατά της Δύσης, γίνεται πόλεμος εναντίον των ΗΠΑ, τόνισε η δημοσιογράφος. Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών είναι να τερματίσουν τις ΗΠΑ ως υπερδύναμη. Και στο μεταξύ, την ελευθερία του λόγου, τα θεμελιώδη δικαιώματα και το κράτος δικαίου καταρρίπτονται στη Δυτική Ευρώπη, είπε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις