Στρατιωτική σύλληψη "στημενων" δημοσκόπων

 

Τα Λευκα Καπελα

συλλαμβάνουν προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης που ευθύνονται για τη δημιουργία απατηλών δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία του Deep State κερδίζουν ή ξεπερνούν τον Πρόεδρο Donald J. Trump σε πολιτείες μάχης.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε τον Ιανουάριο, όταν οι Los Angeles Times ανακοίνωσαν ότι ο συντάκτης τους, Kevin Merida, παραιτήθηκε απότομα από τη δουλειά που είχε για τρία χρόνια χωρίς να αναφέρει τον λόγο για την αποχώρησή του. Λίγο αργότερα, ο Patrick Soon-Shiong, ο δισεκατομμυριούχος βιοτεχνολογίας που κατέχει τους The Times, είπε στο προσωπικό της εφημερίδας ότι αυτός και ο κ. Merida είχαν «αμοιβαία συμφωνήσει» ότι ο κ. Merida έπρεπε να φύγει.

Μια πηγή από το γραφείο του Στρατηγού Σμιθ είπε ότι η επίσημη εκδοχή των γεγονότων είναι μια απόλυτη κατασκευή.

Είπε ότι τα  Λευκα Καπελα ανακάλυψαν ότι ο Merida «έπεισε» το Berkley Institute of Government Studies (IGS) να δημοσιεύσει μια άχρηστη δημοσκόπηση που δείχνει ότι ο Τραμπ χάνει γρήγορα την υποστήριξη σε ιστορικά κόκκινες πολιτείες όπως η Τζόρτζια και η Νότια Καρολίνα.

«Υπάρχουν ακόμα μερικοί ηθικοί άνθρωποι σε αυτά τα φιλελεύθερα κουρέλια», είπε η πηγή μας. «Μάθαμε έμμεσα ότι η δημοσκόπηση ήταν απάτη. Δεν ρωτήθηκε ούτε ένα άτομο, Δημοκρατικός, Ρεπουμπλικανός ή Ανεξάρτητος. Όλα ήταν φτιαγμένα για να φαίνεται ότι ο Τραμπ πέφτει».

Οι πολιτικές δημοσκοπήσεις, επεσήμανε, υπάρχουν μόνο για έναν λόγο: για να επηρεάσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Το MAGA θα ψηφίσει αξιόπιστα τον Τραμπ και οι Δημοκρατικοί θα υποστηρίξουν αταλάντευτα όποιον καμπαλιστή το καθεστώς πετάξει στην πολιτική διαμάχη. Οι αναποφάσιστοι, από την άλλη πλευρά, είναι εύπλαστοι, αποσπώνται εύκολα από γυαλιστερά αντικείμενα και παρασύρονται από τα ψέματα του Deep State. Η ώθηση πίσω από το MSM και τις ακαδημαϊκές δημοσκοπήσεις είναι μοναδική - να παραπλανήσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και τις μειονότητες να πιστέψουν ότι η ψήφος στον Τραμπ είναι άσκοπη επειδή έχει μηδενικές πιθανότητες νίκης. Εν ολίγοις, μια ψήφος για τον Τραμπ θα ήταν χαμένη ψήφος.

Στην περίπτωση του Merida, δύο υπάλληλοι των L.A. Times έδωσαν στα  Λευκα Καπελα μαρτυρίες υποστηρίζοντας ότι ήταν παρόντες σε μια συντακτική συνάντηση στην οποία ο Merida είπε ότι είχε πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να βλάψει ταυτόχρονα τη δημοτικότητα του Τραμπ και να τονώσει τη δημοτικότητα του προέδρου Μπάιντεν. Στην «pep talk» του συμπεριλήφθηκαν συγκαλυμμένες απειλές και απειλητικές υποσχέσεις για αντίποινα εναντίον επίδοξων προδοτών. Ένας πληροφοριοδότης των L.A. Times είχε καταγράψει διακριτικά τη φασαρία του Merida. «Διασφαλίζουμε ότι ο Μπάιντεν θα κερδίσει με λίγη βοήθεια από τους φίλους μας στη χώρα του ακαδημαϊκού κόσμου», είπε.

Οι ερευνητές της JAG του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αρχεία απο τα  Λευκα Καπελα, συνέλαβαν τον Merida με την κατηγορία της «εξαπάτησης των Ηνωμένων Πολιτειών και ταραχής συνωμοσίας» σε ένα βενζινάδικο του Λος Άντζελες μια ημέρα πριν η εφημερίδα ανακοινώσει ότι παραιτήθηκε, μια προφανής ιστορία. Αν και αρχικά δεν ήταν συνεργάσιμος - ο Merida κατηγόρησε τον JAG για κακόβουλη σύλληψη και δίωξη δημοσιογράφων - τελικά έπεσε κάτω από πίεση και κατονόμασε τους συν-συνωμότες του IGS, τους οποίους συνέλαβαν οι Αμερικανοί πεζοναύτες την επόμενη μέρα. Από τον Ιανουάριο, και οι τρεις βρίσκονταν σε προδικαστική κράτηση στο κέντρο κράτησης των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης Camp Blaz.

Παρόμοια σύλληψη σημειώθηκε τον περασμένο μήνα. Την 1η Ιουλίου, η USA Today ανακοίνωσε ότι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Τέρενς Σάμιουελ, άφησε χωρίς αιτία τη θέση του. Αυτό που δεν ανέφεραν -αλλά πρέπει να υποψιάστηκαν- ήταν ότι μια ομάδα Πεζοναυτών είχε αναχαιτίσει τον Samuel καθώς οδηγούσε από τη δουλειά του στις 30 Ιουνίου και τον πεταξαν στο πεζοδρόμιο, σπάζοντας τα δόντια του και ανοίγοντας το μέτωπό του, επειδή αντιστάθηκε στη σύλληψη. Τα αρχεία δείχνουν ότι οι πεζοναύτες είχαν ένα έγκυρο στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που κατηγορούσε τον Samuel για «συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ένα μήνα νωρίτερα, τα  Λευκα Καπελα απέκτησαν βίντεο αποδεικτικά στοιχεία του Samuel που έλεγε σε ανώνυμα πρόσωπα ότι εν γνώσει του δημοσίευσε τρελες έρευνες του YouGov, της Νομικής Σχολής Marquette και του Marist υπέρ του Μπάιντεν. Τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν αργότερα 15 δημοσκόπους που σχετίζονταν με αυτές τις οργανώσεις, αλλά παρά τις συλλήψεις, εξακολουθούν να δημοσιεύουν δόλια δεδομένα, ευνοώντας πλέον την Χάρις έναντι του Τραμπ, κάτι που είναι στατιστικά αδύνατο.

Η πηγή μας είπε ότι μία από τις παραπάνω οντότητες έχει σταματήσει να ερευνά ανθρώπους εντελώς. Αντίθετα, ερευνά το «σύννεφο» του Deep State, ένα άμορφο κατανεμημένο δίκτυο γεμάτο με A.I. bots που διδάσκονται να μισούν τον Πρόεδρο Τραμπ. Εκεί, η αποστροφή του Τραμπ φυτρώνει εκθετικά. Η καταστροφή του cloud που βασίζεται στους κβαντικούς υπολογιστές, πρόσθεσε η πηγή μας, θα απαιτούσε επ' αόριστον κλείσιμο του διαδικτύου και τη σύλληψη τουλάχιστον 37.000 ατόμων. Το GITMO είναι σχεδόν στη μέγιστη χωρητικότητα και το Camp Blaz έχει ξεπεράσει τη μέγιστη χωρητικότητα. Τα Λευκα Καπελα κρατούν επίσης κρατούμενους στα στρατόπεδα της FEMA που έχουν προσαρτήσει τα τελευταία χρόνια. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι περισσότεροι κρατούμενοι του στρατοπέδου της FEMA είναι υπάλληλοι της FEMA.

Η πηγή μας υπέθεσε ότι η JAG θα έπρεπε να διεξάγει 50 δικαστήρια ημερησίως για να εκκαθαρίσει το υστέρημά της μέχρι την ημέρα των εκλογών του 2024 και να δημιουργήσει χώρο για νέους κρατούμενους. Αν αληθεύει, η JAG έχει μόνο 4.150 Deep Staters, συμπεριλαμβανομένων προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης, πίσω από τα κάγκελα, πολύ διαφορετικά από τον αριθμό των εκκρεμών σφραγισμένων κατηγοριών—που λέγεται ότι είναι μεταξύ 400.000 και μερικά εκατομμύρια.

 «Μη μου αναφέρετε αριθμούς», είπε η πηγή μας. «Δουλεύω για τον στρατηγό, όχι για την JAG. Ξέρω όμως ότι μπλεκουν με ανεπίλυτες υποθέσεις. Αν ήμουν εγώ, δεν θα κάναμε τον κόπο να τους συλλάβουμε καθόλου. Ποιο είναι το νόημα; Θέλω να πω, αν ήταν αθώοι, δεν θα τους ερευνούσαμε εξαρχής. Μπορώ να σκεφτώ μια άλλη λύση και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να καταλάβετε τι σκέφτομαι».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις