Κίτρινα Πράσινα Μπλε Τιμολόγια για να σε ξεσκίσουν και μεταξύ τους μοιράζονται μεγάλα Bonus!!

 


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ
225.000 Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Αναπροσαρμόζονται οι αμοιβές των στελεχών του ΑΔΜΗΕ και μάλιστα με γενναιόδωρα μπόνους έως 50% για τα μέλη της διοίκησης και τους Γενικούς Διευθυντές.

Οι αμοιβές για τον Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας εγκρίθηκαν πρόσφατα από το διοικητικό συμβούλιο και  αναμένεται να περάσουν και τυπικά από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων το επόμενο διάστημα. Κατόπιν των αλλαγών, ο μεικτός μισθός του  διευθύνοντος συμβούλου Μάνου Μανουσάκη μαζί με τα μπόνους αναμένεται να φτάσει κατά το μέγιστο στα επίπεδα των 225.000 ευρώ. Αντίστοιχα, για τους Γενικούς Διευθυντές οι αμοιβές καθορίζονται στις 160.000 ευρώ.

Ανάλογες προσαρμογές υπήρξαν και για τους διευθυντές, το bonus των οποίων αναπροσαρμόστηκε προς τα πάνω (σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό) και ανέρχεται πλέον στο 30% με τις ετήσιες μικτές απολαβές να διαμορφώνονται στα 91.000 ευρώ. Η αύξηση των μικτών αμοιβών εκκρεμεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και ήταν από τα πρώτα θέματα που κλήθηκε να εξετάσει και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Εκείνο όμως που προκαλεί έκπληξη είναι η εσπευσμένη έγκριση από το Δ.Σ. της τροποποιημένης απόφασης και η αναγκαιότητα της ψήφισης των αυξήσεων δια περιφοράς στο Δ.Σ., τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Με τη γαλοπούλα στο στόμα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΆΛΛΑ... ΈΛΕΓΕ
    Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΌΣ...
    ΣΤΟ ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ
    "Ο ΨΕΚ... ΤΡΑΠΕΖΙΚΌΣ"...!
    ΓΙΑΑΑ...ΑΚΟΥΣΕΤΟ.





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις