Ξεκινούν οι προετοιμασίες για ένα νέο Bretton Woods και μια νέα εποχή


 Τώρα που η ήττα της Χαζαρικής Μαφίας είναι αναπόφευκτη, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για μια νέα διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς για τη χαρτογράφηση ενός νέου μέλλοντος για την ανθρωπότητα. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε τώρα σε ένα είδος ενδιάμεσου μεταξύ του τέλους του παλιού συστήματος και της έναρξης του νέου. Οι συνέπειες θα αλλάξουν τη ζωή για όλους μας.

Για να καταλάβουμε τι θα σημαίνει αυτό για τη Δύση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Όταν επισκέφτηκα τη Ρωσία μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, ένα πράγμα που παρατήρησα ήταν τεράστιες και εγκαταλειμμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και συγκροτήματα εγκαταλελειμμένα στην ύπαιθρο. Ένα σύστημα που λειτουργούσε για 75 χρόνια σταμάτησε ξαφνικά και τα αποτελέσματα ήταν μεγάλα. Ολόκληρα βιομηχανικά συστήματα ξαφνικά τραβήχτηκαν απο την μπριζα. Αυτό που ακολούθησε ήταν λεηλασίες και φτώχεια καθώς οι γκάνγκστερ της KM πήδηξαν στο κενό που ακολούθησε την κατάρρευση. Στη συνέχεια, όταν χριστιανοί Ρώσοι πατριώτες συσπειρώθηκαν πίσω από το σύμβολο του Βλαντιμίρ Πούτιν, το βιοτικό επίπεδο διπλασιάστηκε μέσα σε ένα χρόνο. Τώρα μια ανανεωμένη Ρωσία είναι ισχυρότερη και πιο ευημερούσα από οποιαδήποτε άλλη εποχή υπό την ΕΣΣΔ.

Η Δύση αντιμετωπίζει τώρα μια παρόμοια κατάσταση. Τεράστιες βιομηχανικές και κοινωνικές διαδικασίες που συνεχίζονται εδώ και δεκαετίες σταματούν ή θα σταματήσουν. Εάν η διαδικασία δεν αντιμετωπιστεί σωστά, το αποτέλεσμα θα είναι η εκτεταμένη φτώχεια και η κοινωνική σήψη. Αυτό είναι ήδη σε εξέλιξη καθώς το βιοτικό επίπεδο των δυτικών, ιδίως των ΗΠΑ, πέφτει κατακόρυφα. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα έως ότου οι νικητές του πολέμου κατά της ΚΜ σχεδιάσουν μια νέα κατεύθυνση για τη Δύση.

Η κατάσταση που αντιμετωπίζει η Δύση είναι ακόμη πιο προβληματική από τη Σοβιετική Ένωση, επειδή δύο φατρίες που μάχονται άγρια αντιμετωπίζουν και οι δύο ήττα. Οι σκληροπυρηνικοί, που ήθελαν να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας, βρίσκονται στα τελευταία τους πολεμώντας έναν τελικό γενοκτονικό πόλεμο στη Γάζα. Η φατρία των μετριοπαθών, ή του άνθρακα-αιτίες της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αντιμετωπίζει μια κατάρρευση τεράστιων βιομηχανικών σχεδίων που βασίζονται σε ψέματα.

Και οι δύο παρατάξεις έχουν ξεμείνει από χρήματα. Οι γενοκτονικές δυνάμεις δεν λαμβάνουν χρήματα για τους πολέμους τους στην Ουκρανία, το Ισραήλ και αλλού.

Οι άνθρωποι του άνθρακα παρακολουθούν την πραγματικότητα της αγοράς να συνθλίβει τον κεντρικό τους σχεδιασμό για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αιολικά πάρκα κ.λπ.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κοστίζουν περισσότερο η επισκευή από ό,τι κοστίζει η κατασκευή τους και κανείς δεν τα θέλει. Το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας σε ένα Hyundai IONIQ 5 του 2022 είναι πάνω από 60.000 $. περισσότερο από το κόστος των 55.000 δολαρίων του νέου αυτοκινήτου.

 https://m.youtube.com/watch?v=dr3mFzh0KSk

 Οι ανενογεννητριες φθείρονται και τα χρήματα που κερδίζονται από την πώληση αιολικής ενέργειας δεν μπορούν να πληρώσουν για αποσβέσεις ή επισκευές. Μέχρι το δωδέκατο έτος λειτουργίας, υψηλότερα από τα αναμενόμενα ποσοστά αστοχίας στροβίλων σημαίνει ότι το κόστος των ανεμογεννητριών βαθέων υδάτων υπερβαίνει τις τιμές που εγγυάται η κυβέρνηση. Αυτό καθιστά αδύνατη την αποπληρωμή του κόστους χρηματοδότησής τους.

 https://www.zerohedge.com/energy/britains-net-zero-disaster-and-wind-power-scam

 Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που η Scottish Power παραδέχτηκε ότι 71 από τις ανεμογεννητριες της ήταν συνδεδεμένοι με την παροχή ορυκτών καυσίμων μετά από ένα σφάλμα που παρουσιάστηκε στην τροφοδοσία τους.

 https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/dozens-scottish-power-wind-turbines-29135763

 Αυτού του είδους τα λάθη είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι του άνθρακα απέτυχαν να λάβουν χρηματοδότηση για διάφορες απάτες πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων «αλλαγής του κλίματος» στο πρόσφατο μέγα πάρτι τους COP28.

Και οι Κινέζοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επειδή τα δικά τους τεράστια βιομηχανικά σχέδια πολλών δεκαετιών αντιμετωπίζουν θεμελιώδη οδοφράγματα.

Ειδικά ο κινεζικός τομέας ακινήτων είναι ένας ελέφαντας που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Κάποιες αναφορές λένε ότι μπορεί να έχουν χτίσει 3 δισεκατομμύρια διαμερίσματα για 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους και ωστόσο η στέγαση παραμένει απρόσιτη. Αποδεικνύεται επίσης ότι η μετακίνηση ανθρώπων σε στενά διαμερίσματα τους αποθαρρύνει από το να κάνουν παιδιά, ώστε η Κίνα να αντιμετωπίσει μια δημογραφική κατάρρευση. Τα τεράστια στοιχήματά τους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πρόκειται επίσης να ανατραπούν όταν η τεχνολογία υδρογόνου την καταστήσει ξεπερασμένη.

Με άλλα λόγια, τόσο η Κίνα όσο και η Δύση (όχι τόσο πολύ ο υπόλοιπος κόσμος) πρέπει να αλλάξουν εντελώς τα μακροχρόνια, βραχυπρόθεσμα και μεσαία οικονομικά σχέδιά τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προετοιμάζονται συναντήσεις υψηλού επιπέδου για τον Μάρτιο για να βρουν μια εναλλακτική μελλοντική κατεύθυνση για τα δυτικά και κινεζικά οικονομικά.

Οι νικητές στον πόλεμο κατά της ΚΜ παρουσιάζουν τώρα σχέδια που είναι εκπληκτικά στην κλίμακα και τη φιλοδοξία τους. Για να καταλάβετε πόσο θεμελιώδεις θα είναι οι αλλαγές, σκεφτείτε τη βασική συμφωνία μεταξύ ασιατικών και δυτικών μυστικών εταιρειών: από εδώ και στο εξής σκοπός μας ως είδος θα είναι να αυξήσουμε την ποσότητα και την ποικιλία της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής.

Μόλις εκπονηθούν τα σχέδια για το πώς να επιτευχθεί αυτό, το αποτέλεσμα θα κάνει την έκρηξη της Κάμβριας να μοιάζει με φούσκα σαμπάνιας σε σύγκριση.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

















ΠΗΓΗ


 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις