Η Πορνοσταρ Τζένα Τζέιμσον “πυροβόλησε” αποκαλύπτοντας αλήθειες που το Χόλιγουντ δεν θέλει να μάθουμε

 

Κακοί παιδόφιλοι που

«θυσιάζουν και βασανίζουν παιδιά» διοικούν το Χόλιγουντ… Ο κόσμος ελέγχεται από ελίτ παιδεραστές που έχουν ως σπορ να «θυσιάζουν και βασανίζουν παιδιά», σύμφωνα με την πρώην σταρ ενηλίκων Jenna Jameson, η οποία λέει ότι το Χόλιγουντ έχει παραμείνει σιωπηλό για τη σεξουαλική διακίνηση παιδιών επειδή « όχι μόνο συμμετέχουν, αλλά καλύπτουν και τους υπεύθυνους»..

 

 

Σύμφωνα με τον Jameson, η βιομηχανία ψυχαγωγίας του Χόλιγουντ ελέγχεται από παιδόφιλους, πολλοί από τους οποίους κάνουν τον Τζέφρι Έπσταϊν να « μοιάζει με ερασιτέχνη »… Συμμετέχουν μας λέει σε τελετουργικές θυσίες παιδιών και βασανιστήρια.

« Αν νομίζετε ότι ο Έπσταϊν είναι κατά κάποιο τρόπο μοναδικός, κάνετε δυστυχώς λάθος… υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ Επστάιν που τον κάνουν να μοιάζει με ερασιτέχνη. Παιχνίδια κυνηγιού παιδιών, θυσίες, βασανιστήρια παιδιών έως 2 ετών », είπε η Τζέιμσον.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε μια δική της εμπειρία ως παράδειγμα:

 

 Μιλώντας για τον εαυτό της αναφέρει: “Όταν ήμουν μόλις 16 ετών, με έβαλαν να κάνω στριπτίζ. Μου είπαν οι επιτηρητές μου να κρυφτώ στο ντουλάπι μου αν με έψαχναν οι αρχές. Όλα αυτά έγιναν τόσο φυσιολογικά για μένα που δεν συνειδητοποίησα πόσο πολύ λάθος ήταν. Αφού βιάστηκα βίαια κατά τη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας, μου φάνηκε εύκολο.”

 

Η Τζέιμσον γίνεται ολοένα και πιο ανοιχτή για την ανεξέλεγκτη παιδεραστία και την κακοποίηση παιδιών μεταξύ της ελίτ και της ψυχαγωγίας από τότε που έγινε σταρ, ονομαζόμενη ως η πιο διάσημη ερμηνεύτρια ψυχαγωγίας ενηλίκων στον κόσμο και «Η Βασίλισσα του Πορνό».

Ωστόσο, το 2008 έφυγε αθόρυβα αφού έφτασε στην κορυφή και τώρα καταλαβαίνει ότι είναι δική της ευθύνη να προειδοποιεί τους άλλους για την πραγματική φύση της βιομηχανίας του θεάματος. Βέβαια θα μπορούσε να μιλήσει ενώ ήταν εν ενεργεία και τα έβλεπε αυτά μπροστά στα μάτια της, αλλά όπως και να το κάνουμε τα λόγια της μετρούν ακόμα και τώρα, ειδικά αυτήν την εποχή όπου οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη..

Η παιδεραστία είναι εδραιωμένη στην « υψηλή κοινωνία » σε όλο τον κόσμο και υπάρχει « απόδειξη » ότι οι ελίτ παιδεραστές είναι μέλη σεξουαλικής εμπορίας για την ευχαρίστησή τους, λέει ο συνιδρυτής της Wikipedia, Λάρι Σάνγκερ, ο οποίος προέτρεψε τον κόσμο να ξυπνήσει με τη « φρικτή πραγματικότητα .»

Το φαινόμενο της ελίτ παιδεραστίας είναι συστηματικό και εδραιωμένο, σύμφωνα με τον  Larry Sanger , ο οποίος προειδοποίησε ότι « πολλοί από τους Beautiful People γνωρίζουν για τη σεξουαλική εμπορία παιδιών από ελίτ » πριν προσθέσει ότι « μερικοί συμμετέχουν σε αυτό και… τα μέσα ενημέρωσης και τα δικαστήρια το συγκαλύπτουν. ” 

Ο Sanger, ο οποίος συνίδρυσε  τη Wikipedia , επινοώντας το όνομα και γράφοντας μεγάλο μέρος της αρχικής κυβερνητικής πολιτικής της, έχει στρέψει τώρα την τρομερή προσοχή του στη μάστιγα της ελίτ παιδεραστίας, λέγοντας « Αυτό δεν είναι αστείο και είναι αληθινό. ” 

Ο Sanger  έγραψε  ένα νήμα στο Twitter για το θέμα, συνδέοντας διάφορους οικιακούς δράστες με κάποιες λιγότερο γνωστές, αν και όχι λιγότερο ανησυχητικές, εκθέσεις και συγκαλύψεις από την πρόσφατη ιστορία, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τις μάζες σε αυτό που περιγράφει ως « Πραγματικότητα και φρίκη » της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών από ελίτ.

« Δυστυχώς αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά… και ξανά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις