ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟ 2024


 Ο κόσμος, ειδικά ο δυτικός κόσμος, βρίσκεται σε μια κατάσταση όπως η Ιαπωνία στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αφού συμφώνησε να παραδοθεί, αλλά προτού τα αμερικανικά στρατεύματα αποβιβαστούν να καταλάβουν: είναι ένα μεσοβασιλείο. Η Βρετανική Κοινοπολιτεία, οι ασιατικές μυστικές εταιρείες, οι Ρώσοι, το Πεντάγωνο και άλλα κέντρα εξουσίας λένε ότι υποστηρίζουν μια πρόταση λευκού καπέλου για μια νέα πλανητική διάταξη. Η Χαζαρική μαφία συμφώνησε επίσης να παραδοθεί και διευθετείται μια μετάβαση εξουσίας. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν φανατικοί κρατούμενοι που προσπαθούν να ξεκινήσουν τον Αρμαγεδδώνα ή τουλάχιστον έναν μεγάλο πόλεμο, οπότε θα μπορούσε να είναι μια ανώμαλη διαδρομή.

Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι το σημερινό διεθνές σύστημα είναι δυσλειτουργικό. «Ολόκληρο το σύστημα των ΗΠΑ, όχι μόνο εσωτερικό πολιτικό αλλά και οικονομικό. Παρεμπιπτόντως, όπως και η εξωτερική πολιτική, η διεθνής, βρίσκεται σε βαθιά κρίση», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αντικατοπτρίζοντας την άποψη του μεγαλύτερου μέρους του κόσμου.

 https://tass.com/politics/1727945

 Το βέτο των ΗΠΑ σε μια έκκληση από τον κόσμο να τερματιστεί η γενοκτονία στη Γάζα είναι χαρακτηριστικό του μεταπολεμικού συστήματος. Οι ΗΠΑ ήταν ένα κράτος απατεώνων που προκάλεσε τους περισσότερους πολέμους και κρίσεις στον κόσμο. Μέχρι τώρα, ο κόσμος δεν ήταν σε θέση να σταματήσει το διεθνικό συνδικάτο εταιρικού εγκλήματος που προσποιείται ότι είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα είναι υπό διάλυση.

Η πρόταση των Λευκων Καπελων ζητά την αντικατάσταση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με μια ομάδα που εκπροσωπεί επτά περιφέρειες. Αυτές είναι η Αφρική, η Αμερική, η Κίνα, η Ανατολική Ασία εξαιρουμένης της Κίνας, η Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, η Ινδία και ο μουσουλμανικός κόσμος. Οι αποφάσεις που αφορούν ολόκληρο τον πλανήτη θα αποφασίζονται με πλειοψηφία. Τα βέτο περιορίζονται στην περιφέρεια που ασκεί το βέτο. Έτσι, για παράδειγμα, εάν η πλειοψηφία ψηφίσει να καταστούν υποχρεωτικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι περιοχές που εξακολουθούν να θέλουν να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα βενζίνης μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν.

Η άλλη πρόταση απαιτεί τη λήψη των λειτουργικών μερών της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ, της BIS κ.λπ. και την ενσωμάτωσή τους σε έναν μελλοντικό οργανισμό σχεδιασμού με ετήσιο προϋπολογισμό πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή δεν θα ήταν μια επιτροπή κεντρικού σχεδιασμού κομμουνιστικού τύπου, επειδή τα πραγματικά έργα θα υποβάλλονταν σε ανταγωνιστικές προσφορές από τον ιδιωτικό τομέα.

Η άλλη πρόταση είναι να ξεκινήσουμε τη Νέα Εποχή με ένα ιωβηλαίο. Αυτό θα ήταν μια εφάπαξ διαγραφή όλου του χρέους, ιδιωτικού και δημόσιου, καθώς και μια εφάπαξ αναδιανομή των περιουσιακών στοιχείων. Θα υπήρχε επίσης αμνηστία για τα περισσότερα άτομα που εκτίουν σήμερα ποινές φυλάκισης.

Το πραγματικό ερώτημα είναι πώς θα φτάσουμε από εδώ ως εκεί;

Τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου για να αποφασιστεί ακριβώς αυτό. 

Την περασμένη εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος της «οικογένειας» (όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους οι KM) που ισχυρίζεται ότι είναι ο νέος M1 (ο τύπος που ελέγχει την οργανωση) επικοινώνησε με τα Λευκά Καπέλα για να προσφέρει "την βοηθεια του" με καποια ανταλλαγματα...

Αναμενουμε εξελιξεις....





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS















ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις