ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ OTI ΤΟ DEEP STATE ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

 

Ένα Deep State (ενεργειακο οπλο)

Directed Energy Weapon (DEW) μπορεί να προκάλεσε την έκρηξη σε ένα χημικό εργοστάσιο στο Shepherd του Τέξας, που έστειλε συννεφα μαύρου καπνού στον ουρανό και ώθησε το Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Κομητείας Polk να εκδώσει εντολές "καταφύγιο σε ετοιμοτητα" για τους κατοίκους των περιοχών Livingston και Shepherd.

Ο αδερφός ενός αξιωματικού Λευκα Καπελα, ο οποίος εργάζεται στην Sound Chemical Solutions, που βρίσκεται στο 731 FM 1127 στο Shepherd, ισχυρίζεται ότι είδε μια μπλε λάμψη φωτός να πέφτει από τον ουρανό λίγες στιγμές πριν εκραγούν δοχεία με φωσφορικό οξύ και ξυλόλη σε μια κολοσσιαία βολίδα που σείστηκε. το έδαφος και ανάγκασε την άμεση εκκένωση του εργοστασίου. Η καταρρακτώδης έκρηξη εξαπλώθηκε σε δοχεία ντίζελ και θειικού οξέος, παράγοντας δηλητηριώδη σύννεφα δυνητικά θανατηφόρων καρκινογόνων ουσιών.

Ο μάρτυρας είπε ότι είδε έναν «παλμό κεραυνού κοβαλτίου που διαρκεί μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου». Ένας αυτοαποκαλούμενος θεωρητικός συνωμοσίας που ενδιαφέρεται για την εξωπραγματικη τεχνολογία, ανέφερε το περιστατικό στον αδελφό του, υποθέτοντας ότι τα  Λευκα Καπελα

είχαν ήδη ερευνήσει εάν η DEW είχε προκαλέσει την κόλαση του Maui. Είπε ότι άλλοι πέντε υπάλληλοι του χημικού εργοστασίου παρακολούθησαν τη ράβδο φωτός και θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ιστορία του, αν και κανένας δεν είχε φωτογραφήσει ή τραβήξει βίντεο από την υποτιθέμενη εκρηξη της DEW επειδή αναδύθηκε εν ριπή οφθαλμού. Ο μάρτυρας είπε ότι η τεράστια γκάμα καμερών ασφαλείας του χημικού εργοστασίου θα έπρεπε να είχε καταγράψει πλάνα από αυτά που είχαν δει.

Ωστόσο, τα Λευκα Καπελα στην αρχή αμφέβαλλαν για την ιστορία γιατί αν το Deep State διέθετε όντως DEW, γιατί να στοχεύσει ένα απομονωμένο χημικό εργοστάσιο αντί για πιο δελεαστικούς στόχους όπως το Camp Pendleton του Fort Bragg, καθώς ένα χτύπημα εναντίον του ενός από τα δύο θα αποδεκάτιζε τις επιχειρήσεις Λευκα Καπελα. Ο αρχικός σκεπτικισμός τους μειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν η διοίκηση της Chemical Solutions ανακοίνωσε μια απίθανη αιτία, υποστηρίζοντας ότι ένα «ατύχημα με περονοφόρο όχημα» προκάλεσε την έκρηξη. Προφανώς, ένας χειριστής περονοφόρου τρύπησε ένα τύμπανο 55 γαλονιών τερεβινθίνης.

Τα Λευκα Καπελα συμβουλεύτηκαν το Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ και ανεξάρτητους χημικούς μηχανικούς, οι οποίοι είπαν ότι οι πιθανότητες αυθόρμητης καύσης τερεβινθίνης όταν εκτεθεί στον αέρα ήταν απειροελάχιστες. Από την άλλη πλευρά, εάν η λεπίδα του περονοφόρου ανυψωτικού οχήματος τράβηξε το τύμπανο και προκαλούσε σπινθήρα, το νέφτι, το οποίο έχει σημείο ανάφλεξης 95°F, θα μπορούσε να αναφλεγεί, αλλά η πυρκαγιά που προέκυψε δεν θα είχε εξαπλωθεί πέρα από την κατασκευή από σκυρόδεμα που είναι εξοπλισμένη με πυροσβεστική στο οποίο ήταν αποθηκευμένα τα τύμπανα των 55 γαλονιών.

Επιπλέον, τα Λευκα Καπελα ανακάλυψαν ότι στελέχη της Chemical Solutions είπαν στον OSHA ότι η κόλαση «εξάτμισε» όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες παρακολούθησης και αποτέφρωσε το δωματιο ασφαλείας όπου η εταιρεία είχε αποθηκεύσει υλικό. Οι μάρτυρες είπαν ότι η Chemical Solutions αμέλησε να ενημερώσει τον OSHA ότι η Chemical Solutions είχε ένα αντίγραφο ασφαλείας βίντεο για την αποθήκευση σε cloud.

«Η παράλειψη της εταιρείας καθιστά την επίσημη ιστορία λιγότερο αξιόπιστη», είπε μια πηγή . «Δυστυχώς, οι υπάλληλοι που υποτίθεται ότι είδαν ένα DEW δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο βίντεο cloud εάν υπάρχει. Κάτι κρύβουν, αλλά αν γνωρίζουν ότι χρησιμοποιήθηκε ασυνήθιστο όπλο εναντίον τους, γιατί να το συγκαλύψει; Και αν ήταν kati tetoio ήταν επίγειο ή κάπου ψηλά στον ουρανό. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα».

Πρόσθεσε ότι τα Λευκα Καπελα θα προτιμούσαν να έχουν απτά στοιχεία πριν ξεκινήσουν μια έρευνα πλήρους κλίμακας.

«Δεν χρειάζεται να σας πω ότι είμαστε στην αρχη σε αυτο τώρα. Θα εξετάσουμε βαθύτερα την ιστορία και θα δούμε τι θα ανακαλύψουμε».

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή εάν τα Λευκα Καπελα έλεγχουν τυχόν DEW.(ενεργειακα οπλα)

«Αυτό είναι απορρητο, αλλά αν το κάνουμε, θα ήταν ανόητο να το συζητήσουμε», είπε. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το λιγότερο απο 21 επίπεδα ξεπερνούν το επίπεδο του Προέδρου, μας ενημερώνει ο Dr. Steven Greer στρατευμένος για δεκαετίες απο την συνείδησή του (όπως ο φευγάτος Μilton W. Cooper κι άλλοι), για να υπηρετεί την Αλήθεια κι ο κόσμος καταναλώνεται με το να ασχολείται με τους θυρωρούς, φρουρούς και καθαριστές των άντρων τους.
    Έρχεται τώρα να μας προειδοποιήσει για τι θα μπορούσε να συμβεί σύντομα, βασισμένος στο τι συμβαίνει από το 1950 προγραμματισμένα και με την χρήση της τεχνολογίας που κρατούν μυστικά στα χέρια τους.
    Έτσι για να μην τρέχουμε όπως πάντα λόγω αγνοίας, να εξηγούμε τα γεγονότα βάσει προφητειών και αποκαλύψεων κάποιων Γιάννηδων, δηλαδή σ' έτοιμες απαντήσεις των ιδίων μαυρόψυχων μισανθρώπων που κρατούν δέσμιους τους λαούς στα σπήλαια που κάποτε ο Πλάτων προειδοποιούσε.
    Αγωνιά για την αφύπνιση των ανθρώπων......πρέπει να επανακτήσουν την σχεδόν χαμένη μνήμη τους, που για πολλούς ασθενεί τόσο βαρυά μέχρι σημείου να ξεχνούν ακόμη κι αυτά που θα συμβούν αύριο.
    Η προειδοποίηση μετά το 26:30 του βίντεο:

    https://ugetube.com/watch/quot-it-039-s-happening-again-and-i-got-it-on-film-quot-prepare-now-ultimate-proof_Pf1AVl9hzy43uC6.html

    Έτσι καταφέρνουν τα απείρως χειρότερα από τα προηγούμενα.
    Έχει λυθεί μια μύτη απο τους χιλιάδες δολοφόνους κατά την διάρκεια της τετραετούς γενοκτονίας στην Ελλάδα;
    Τότε γιατί να μην πηδήξουν πιό ψηλά αφού τα πόδια τους βρίσκονται ακόμη στην θέση τους;

    https://ugetube.com/watch/carbon-footprint-based-social-credit-system-to-track-and-restrict_95Gt7pWhFAUEu7P.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο STEVEN GREER ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΉΙΝΩΝ.

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ DEW'S.

    ΚΑΤΙ ΥΠΉΡΧΕ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΊ A.S.A.P.

    OI ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΗ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΣΚΟΠΑ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις