Αστροπύλες των Ανουννάκι: Τι παράξενο συμβαίνει στον Πόλεμο Ισραήλ – Παλαιστίνης ...?

 



Φανταστείτε την παρακάτω θεωρία. Πριν από πολλά χρόνια, η κυβέρνηση των Η.Π.Α λαμβάνει κάποιες απόρρητες πληροφορίες πως κάπου στο κεντρικό Ιράκ βρίσκεται μία πραγματική αστροπύλη που είχε τοποθετηθεί εκεί από τους εξωγήινους Σουμεριακούς θεούς Ανουνάκι, για τους οποίους μίλησε ο Ζεχαρια Σιτσιν

Για τους Ανουνάκι έχω κάνει αναλυτική εκπομπή που θα βρείτε απο κάτω ώστε αν δεν γνωρίζετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες ή να διαβάσετε το άρθρο πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σενάριο, όταν ο πλανήτης Νιμπίρου θα βρισκόταν πιο κοντά στην Γη, τότε οι Ανουνάκι θα έβρισκαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον πλανήτη μας από την ίδια αστροπύλη και να στήσουν το βασίλειό τους στο Ιράκ.

Έτσι πριν συμβεί αυτό ο τότε πρόεδρος των Η.Π.Α Μπους εισέβαλε στο Ιράκ με το πρόσχημα της αναχαίτισης όπλων μαζικής καταστροφής. Οι Αμερικανοί Επιστήμονες εισέβαλλαν με την σειρά τους στο Ιρακινό μουσείο και έκλεισαν την αστροπύλη, ματαιώνοντας τα σχέδια του Σαντάμ Χουσεΐν που πίστευε πως ήταν η μετενσάρκωση του Ναβουχοδονόσορα.

Οι Αστροπύλες του Σαντάμ στο Ιράκ και οι Ανουνάκι.

Αυτή η τρελή θεωρία αναπτύχθηκε αρχικά από τον Αυστραλό καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης Salla, ο οποίος μελέτησε την μέση ανατολή και την κεντρική ασία εκτενώς κατά την διάρκεια των ερευνών του και μάλιστα η θεωρία του για τις αστροπύλες αναλύθηκε εκτενώς σε μία γραπτή μελέτη του, ενώ την έκανε γνωστή η περίφημη σειρά του History Channel, Ancient Aliens.


O Salla λοιπόν πίστευε πως οι Η.Π.Α, η Ρωσία, η Γερμανία και η Γαλλία γνώριζαν πως οι Ανουνάκι είχαν αφήσει πίσω τους κάποια εξωγήινα αντικείμενα και πιθανόν υπερόπλα όταν, σύμφωνα με την θεωρία του Σίτσιν εγκατέλειψαν την Γη γύρω στο 1700 π.χ, και πως ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε την βοήθεια Ρωσικών, Γερμανικών και Γαλλικών αρχαιολογικών ομάδων για χρόνια, σε μία απόπειρα να αποκωδικοποιήσει τα μυστικά αυτών των αντικειμένων προκειμένου να ενεργοποιήσει την Αστροπύλη..

Σύμφωνα με την θεωρία, η αστροπύλη αυτή ίσως ήταν κρυμμένη σε μία από τις παρακάτω τοποθεσίες

  • Σε μία αρχαία κρύπτη κάτω από το Σουμεριακό Ζιγκουράτ στην πόλη Dur-Kurigalzu που είναι κοντά στην Βαγδάτη
  • Στο αποκαλούμενο σκοτεινό Ζιγκουράτ της Ουρ, για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω
    Κάτω από το αρχαίο κάστρο Qalaat-e-Julundi στην Μοσούλη


Ο Δρ Salla ισχυρίζόταν επίσης ότι αστρικές πύλες βρέθηκαν επίσης στο Ιράν και τη Συρία, κάτι που – σύμφωνα με τους λάτρεις της θεωρίας – θα εξηγούσε γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλαν επίσης στη Συρία και γιατί έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Ιράν.

Ο Ναβουχοδονόσορ Σαντάμ και η Βαβυλώνα

Όσο παράξενη ή τρελή και αν ακούγεται η εν λόγω ιστορία, είναι γεγονός πως ο Σαντάμ Χουσεΐν πίστευε πως ήταν η μετενσάρκωση του Ναβουχοδονόσορ.Κατά την δεκαετία του 1980 ο Χουσεΐν είχε πάθει εμμονή με τον Βαβυλώνιο Ναβουχοδονόσορ και ξόδεψε εκατομμύρια για να ανακατασκευάσει την Βαβυλώνα.


Εκτός αυτού ίσως να μην είναι τυχαίο πως πριν αρκετά χρόνια ο τότε Ιρακινός υπουργός Μεταφορών, Καζέμ Φιντζάν, επικαλούμενος τα έργα του Ζεκάρια Σίτσιν, «μεγάλου ιστορικού και ειδικού στις μελέτες πάνω στους Σουμέριους» είπε ότι το πρώτο αεροδρόμιο/ κοσμοδρόμιο στη Γη φτιάχτηκε πριν από 7.000 χρόνια (κατά το 5.000 π.Χ) στην περιοχή Ντι Καρ στο νότιο Ιράκ, και ήταν το μέρος από το οποίο απογειώνονταν τα διαστημόπλοια των αρχαίων Σουμερίων εννοώντας το Ζιγκουράτ της Ουρ, το οποίο θεωρείτα ως η βασική τοποθεσία για την υποτιθέμενη αστροπύλη των Ανουνάκι!

Πως σχετίζεται η πολεμική σύρραξη Ισραήλ – Παλαιστίνης με την τρελή αυτή θεωρία;

Αρχικά όπως είδαμε αρκετοί πιστεύουν πως υπάρχουν και άλλες αστροπύλες αρχικά στην Αίγυπτο που συνορεύει με την λωρίδα της γάζας και την παλαιστίνη, αλλά και τον Λίβανο, την Συρία και το Ιράν. Εκτός των άλλων υποτίθεται πως ο Σαντάμ είχε ανακαλύψει μία σειρά από αρχαίους πίνακες που έμφάνιζαν αρχαίες θεότητες δίπλα στις αστροπύλες και κάποιες οδηγίες ίσως.


Έτσι οι λάτρεις της θεωρίας αυτής που επαναλαμβάνω πως είναι ακραία, ισχυρίζονται πλέον πως αυτή η γνώση βρίσκεται στην κατοχή των Παλαιστινίων και για αυτό το λόγο πραγματοποιούνται οι εισβολές προκειμένου να ανακτήσουν τα παράξενα αυτά αντικείμενα από τις υπόγειες σύραγγές τους.

Τι συμβαίνει τελικά;

Η παραπάνω θεωρία σίγουρα είναι ακραία και όχι καινούρια, ενώ αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Κανείς δεν γνωρίζει και ίσως να μην μάθει ποτέ αν οι Ανουνάκι ήταν πραγματικοί, αν υπάρχουν αστροπύλες που οδηγούν σε άλλους πλανήτες ή αν κάποια αντικείμενα έγιναν αφορμή για τους αιματηρούς πολέμους που βαζανίζουν και κοστίζουν αθώες ψυχές μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα δισεπίλυτο γεωπολιτικό πρόβλημα που όσο δεν επιφέρει την ειρήνη θα ξεσηκώνει ακόμα και τέτοιες ακραίες θεωρίες, σε μία προσπάθεια να εξηγηθεί έστω και μέσω μίας συνωμοσίας από πολλούς ανθρώπους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ10 Νοεμβρίου, 2023 19:30

    Αστροπύλες υπάρχουν, μάλιστα στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω υπάρχουν 7 ενεργές, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως από μία εξωγήινη φυλή, τους Ελοχίμ. Για παράδειγμα μια από αυτές είναι το Άγιον Όρος, όπου οι φύλακες της Πύλης είναι οι λεγόμενοι "Αόρατοι Ασκητές". Εγώ έχω την τύχη να δω μια από αυτές τις Πύλες να ανοίγει. Αυτό που βλέπεις είναι στο σκοτάδι ένα θαμπό πρασινωπό φώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΙΒΏΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ....
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΤΣΙΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ.ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ
    ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΣΦΗΝΟΕΙΔΗ ΓΡΑΦΗ.ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΟΙ ΕΛΟΧΙ,ΕΛΟΊΣ,ΝΕΦ,ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΈΡΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΖΙΓΚΟΥΡΑΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ,ΣΕ ΣΥΡΙΑ,ΙΡΑΚ,ΙΡΑΝ,ΙΟΡΔΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

    ΟΛΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΈΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΟΠΩΣ Η ΘΕΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΝΎΧΤΑΣ ΓΥΜΝΗ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΓΑΜΨΟΝΥΧΑ ΑΕΤΟΥ,ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΛΕΟΝΤΕΣ,ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ,ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ ΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΦΤΕΡΆ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΓΙΜ,ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΓΥΝΉ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΧΟΥΝ 30 ΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΑ ΟΙ ΤΑΫΓΕΤΙΑΝΟΙ .

    Ο ΣΑΝΤΑΜ ΟΝΤΩΣ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΖΙΓΚΟΥΡΑΤ ΤΗΣ ΟΥΡ Η ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ AREA 51 ΠΛΕΟΝ.Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΓΆΝΤΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ " ΣΕΛΙΔΕΣ 384-390 " ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ "ΜΑΣΣΩΝΟ"...
    ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΖΙΓΚΟΥΡΑΤ ΤΗΣ ΕΝΖΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΥΡ ΚΑΡΙΓΚΑΛΖΟΥ,ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΙΛΑΑΤ-Ε-ΓΙΟΥΛΟΥΝΤΙ,Η ΣΤΗΝ ΖΑΜΠ-ΑΣ-ΣΑΓΚΙΡ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΣΕΪΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΎΣ ΛΟΓΩ ΦΗΜΩΝ ΟΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΡΙΒΕΊ ΔΕΚΈΜΒΡΗ 1998 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ.
    ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΑΑΤ Ε ΓΙΟΥΛΟΥΝΤΙ,ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΎΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Ο ΣΑΝΤΑΜ ΚΙ Ο ΚΙΟΥΣΑΙ ΥΙΟΣ ΑΥΤΟΎ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΦΙΓΓΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΜΦΑΝΙΖΌΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΣΟΥΡ ΟΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΦΩΤΟΣ ΠΥΛΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ AL -OUJA.
    ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΈΜΕΝΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΊ ΩΣ ΝΕΜΠΟΥΚΑΝΤΝΕΖΕΡ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΓΓΛΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΕΊΤΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ,ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ!

    ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ,ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΥΑΔΩΝ...

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΎ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΛΕΜΜΈΝΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΎ ΤΥΠΟΥ(ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΜΙΜΉΘΗΚΑΝ ΗΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ)ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΟΠΛΙΤΗ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΈΡΕΥΝΑ...

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις