H BrookShields βιωνει το σωσιμο με τα "υποχρεωτικα οφελη"...!!!


H BrookShields 58 ετών, έχει επιληπτικές κρίσεις που δημιουργούν αφρό στο στόμα

 Αυτή είναι τουλάχιστον η δεύτερη επιληπτική κρίση που είχε η Μπρουκ

 από τότε που κυκλοφόρησαν και βιωσε την ωφελεια των εμβολιων. 

Το τελευταίο επεισόδιο συνέβη τον Σεπτέμβριο σε ένα εστιατόριο

 όπου ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήρθε να τη σώσει..!!!

 Εικόνα 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "Ένα από τα κεντρικά ζητήματα με τον "επιστημονικό" κλάδο της Ιολογίας, είναι ότι εφηύρε τον εαυτόν της ως πεδίον έρευνας και μελέτης, πρίν ακόμη αποδείξει την ύπαρξη των ιών. Προσπαθεί να δικαιολογήσει την υπαρξίν της από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της:
    Σε αυτή την περίπτωση κάποιο σωματίδιο ιού δεν παρατηρήθηκε αρχικά και ακολούθως η Ιογενής θεωρία και παθολογία αναπτύχθησαν". (Dr Mark Bailey).
    H σύζυγος του Dr Mark Bailey, Dr Sam Bailey, για μια ακόμη φορά αποδομεί και ξεβρακώνει ακόμη κι αυτούς που υποτίθεται τάχθηκαν με την σωστή πλευρά της ιστορίας όσον αφορά το τελευταίο και μεγαλλίτερο γενοκτονικό έγκλημα.
    Οι πιό πολλοί απ' αυτούς, ξεκινούν πάντα με την παραδοχή υπάρξεως των ιών για να δικαιολογήσουν την χρήση των προηγουμένων επίσης βλαβερών έως και θανατηφόρων εμβολίων, απο την αρχή του περασμένου αιώνα μέχρι και σήμερα.
    Καταλαβαίνουμε τώρα το τι έχει συμβεί στο ανθρώπινο γένος από τους εμπόρυς τιυ θανάτου (γνωστοί όλοι τους) τα τελευταία τουλάχιστον 120 χρόνια.
    Αυτό όμως που προσωπικά εκτίμησα πιό πολύ στο βίντεο που ακουλουθεί , είναι ότι τελικά βρέθηκαν και κάποιοι να ξεσκεπάσουν και τον γνωστό γερουσιαστή Ran Paul που χάιδευε τον Φάουτσι με παιδικές ερωτήσεις κουκουλώνοντας έτσι το πιό βρώμικο έργο των πουλημένων στην ιστορία και οι οποίοι ακόμη βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.
    Ο Dr Martin είχε ενημερώσει τους πάντες για τους υπευθύνους της γενοκτονίας.
    Αρα είναι αδηκαιολόγητοι όλοι γι αυτό που ακόμη συνεχίζεται με πρώτον τον Πρόεδρο Τραμπ και με συμβούλους ότι πιό..............τους ιδίους που σήμερα λυσσομανούν να πληρώσουν τις προφητείες των μιασμάτων των "Γραφών".

    https://ugetube.com/watch/why-all-viruses-originate-in-laboratories_rTgyzFeluiwCOzD.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις