ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ" ΑΠΕΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ FALSE FLAG ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

 

Τα Λευκα Καπελα

απέτρεψαν αυτή την εβδομάδα το Deep State από το να οργανώσει μια επίθεση False Flag που θα μπορούσε να τραυματίσει ή να σκοτώσει χιλιάδες θεατές στην παρέλαση Texas Rangers του πρωταθλητή World Series στο Άρλινγκτον, είπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Λειτουργώντας με αξιόπιστες συμβουλές που παρέχονται από ομοσπονδιακούς που ανηκουν στο "στρατοπεδο των καλων", οι Rangers του Στρατού των ΗΠΑ πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου όπου ομοσπονδιακοί πράκτορες μεταμφιεσμένοι σε οπαδούς των Rangers είχαν συγκεντρώσει μια χύτρα ταχύτητας και βόμβες καρφιών που θα είχαν διασταλεί κοντά στο Globe Life Field και κατά μήκος του 1.9. -Μίλι διαδρομή νίκης όπου 300.000 άτομα είχαν έρθει για να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας τους στο World Series.

Το βράδυ της Πέμπτης, στρατιώτες του 75ου Τάγματος Ranger μπήκαν σε ένα δωμάτιο στο Budget Suites Motel και έπιασαν τρεις αποστάτες πράκτορες του FBI να τοποθετούν ηλεκτρονικούς πυροκροτητές σε γυάλινα βάζα γεμάτα με καρφιά και μικρές, κυλινδρικές μπάλες από χάλυβα. Ένας πράκτορας πηγε να βγαλει οπλο πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, ενώ οι υπόλοιποι πράκτορες σήκωσαν τα χέρια τους, φωνάζοντας: «Τα παρατάω. Μην πυροβολείτε."

Οι Ρέιντζερς υπέταξαν τους δύο πράκτορες και τους κάθισαν δίπλα-δίπλα σε ένα κρεβάτι. Βρήκαν, αφόπλισαν και αποσυναρμολόγησαν έξι βάζα με καρφια και τρεις βόμβες χύτρας ταχύτητας, οποιαδήποτε από τις οποίες θα μπορούσε να έχει τραυματίσει βαριά, να ακρωτηριάσει ή να σκοτώσει θεατές της παρέλασης. Οι πράκτορες παραδέχτηκαν ότι είχαν λάβει εντολή να τοποθετήσουν διακριτικά τα IED νωρίς την επόμενη μέρα ενώ ο ουρανός ήταν ακόμα σκοτεινός. Ωστόσο, δεν είπαν ποιος εξέδωσε τις εντολές ή ποιον θα κατηγορούσε το Deep State για την επίθεση. Είπαν ότι οι οδηγίες τους ήταν να πυροδοτήσουν τα IED χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης.

Οι Ρέιντζερς συνέλαβαν τους πράκτορες και περισυνέλεξαν το πτώμα. Στη συνέχεια έφεραν τους διεφθαρμένους ομοσπονδιακούς σε ένα κέντρο επεξεργασίας στο βόρειο Τέξας για περαιτέρω ανάκριση.

«Αν δεν μας έδιναν πληροφορίες, τα εκρηκτικά –αν δεν τα εντόπισε η ισχυρή αστυνομική παρουσία– θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει ένα σωρό κόσμο. Συνολικα ηταν 12 και ανακατεβοντουσαν βαθιά στην παρέλαση. Θα ήταν μια εκδήλωση μαζικών απωλειών, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο τύπος της πτώσης. Το Deep State θα έκανε κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο. Ίσως οι υποστηρικτές του Τραμπ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε κόσμο μέσα», είπε η πηγή μας.

Η πληροφορία, πρόσθεσε, προήλθε από έναν πράκτορα Εσωτερικής Ασφάλειας που είπε ότι το FBI πιστό στο καθεστώς Μπάιντεν είχε νοικιάσει την αίθουσα του μοτέλ την 1η ημέρα με ημερομηνία την 4η, την επόμενη μέρα της παρέλασης. Είχε ακόμη και τον αριθμό του δωματίου.

«Οι Ρέιντζερς ανίχνευσαν την περιοχή εκ των προτέρων και είδαν τους ομοσπονδιακούς να μπαίνουν και να φεύγουν από το δωμάτιο για δύο ημέρες. Χρησιμοποίησαν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να επιβεβαιώσουν ότι τα "παιδιά" στο δωμάτιο είχαν τροφοδοτηθεί από το γραφείο του Γουάκο του FBI», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι οι κρατούμενοι θα υποβληθούν σε αυστηρή ανάκριση πριν σταλούν στο GITMO. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. Άρχων

    Δυστυχως καλε μου φιλε δε μας διασκεδαζουν & τοσο & σπαταλουν & χρονο μας να τα διαβασουμε & χρονο σου να γραψεις
    Βεβαια ο χρονος σου ειναι αποκλειστικα δικο σου δικαιωμα πως θα τον χρησιμοποιησεις
    Επομενως, την επομενη φορα, διπλα στους φαντεζι τιτλους, πριν ανοιξουμε το κειμενο & δθαβασουμε στο τελος οτι ειναι σατιρικο, γραψτο απο την αρχη αν δε σου κανει κοπο
    Σε ευχαστω για το χρονο σου αν με διαβασες & προβληματιστηκες
    Σχολιαζω παντα με θετικη σκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To σχολιο ιστολογιου στα συγκεκριμενα αρθρα γραφεται για καθαρα δικονομικους λογους....το εχω αναφερει πολλες φορες

      Διαγραφή
  2. Τελικα ο Σμιθ ζει ή τον "εφυγαν";

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Νοεμβρίου, 2023 10:25

    ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ , ΤΙ ΠΉΓΑΝ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !
    ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις