ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ "NAVY SEALS" ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ

 

Οι Navy SEALS εξαπέλυσαν την Τρίτη μια

επιδρομή πριν από την αυγή σε ένα από τα εκατοντάδες φορτηγά πλοία, ένα πλοίο μεταφοράς φορτίου με σημαία Χονγκ Κονγκ που ονομάζεται Morning Star.

Το πλοιο αγκυροβόλησε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια και η ομαδα διέσωσε 200 αλλοδαπά παιδιά που είχαν φυλακιστεί σε ένα αμπάρι. , είπε ένας στρατιωτικός υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας.

Το δυσαρεστο ηταν οτι οι SEAL ανέσυραν επίσης τα πτώματα 12 νεκρών παιδιών, πρόσθεσε η πηγή μας.

Αν και οι επιχειρησιακές λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, μαθαμε ότι SEALs από το Coronado διείσδυσαν στο σκάφος περίπου στις 2:00 π.μ. και στη συνέχεια διέσχισαν κρυφά το πλοίο, υποτάσσοντας το 20μελές πλήρωμά του και τον καπετάνιο χωρις να πυροβολησουν καποιον. Κανένας SEAL ή πλήρωμα δεν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής, είπε η πηγή μας.

Δεν είναι βέβαιο εάν οι SEALS γνώριζαν ακριβώς πού κρατούνταν τα παιδιά στο πλοίο ή αν απέκτησαν πληροφορίες μέσω ανακρίσεων, αλλά βρήκαν 200 αδυνατισμένα παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων σε ένα αμπάρι κάτω από τα καταστρώματα.

«Ήταν μια φρικτή σκηνή. Μερικά από αυτά τα παιδιά ήταν δεμένα στο διάφραγμα, άλλα ήταν ξαπλωμένα  με τα κόπρανα και τα ούρα τους. Δεν υπάρχει φαγητό στο αμπάρι και μόνο μερικά βαρελια 55 γαλονιών από αυτό που έμοιαζε με πολυκαιρισμενο νερό», είπε η πηγή μας.

Οι SEALS, πρόσθεσε, αιχμαλώτισαν το πλήρωμα και το μετέφεραν στην ξηρά (σε άγνωστη τοποθεσία) σε σκάφος Ειδικών Επιχειρήσεων MK5 του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και πήραν τα παιδιά υπό προστατευτική κράτηση για ιατρική περίθαλψη και ταυτοποίηση.


H Στρατιωτικη πηγη ισχυριστηκε ότι «κάποιος» στο Mar-a-Lago είχε παράσχει στις Ειδικές Επιχειρήσεις (Διοίκηση) των ΗΠΑ αξιόπιστα στοιχεία για «εμπορία παιδιών» στο σκάφος. Δεν είπε, ωστόσο, αν η συμβουλή προήλθε απευθείας από τον Ντόναλντ Τζέι Τραμπ.

Σημείωση: Το Sound of Freedom, το οποίο εστιάζει στη βιομηχανία του παιδικού σεξ, θα κυκλοφορήσει σύντομα, παρά την προσπάθεια του Χόλιγουντ να το καταργήσει. Έχω δει μια δοκιμαστική προβολη και θεωρώ ότι είναι από τις πιο ακριβείς αναπαραστάσεις αυτής της τρομερής βιομηχανίας. Αυτή είναι μια ταινία που δεν θα θέλετε να χάσετε και θα έχω μια επίσημη κριτική αυτού του εκπληκτικου ντοκυματερ πλησιαζοντας στην ημερομηνία κυκλοφορίας. 



Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 












Σχόλια

  1. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ "ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ" ΤΌ'ΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΊΚΑ Η Μ-ΕΛΛΑΝΙΑ.

    Η Dr. SUE ARRIGO,ΨΑΧΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΉ ΩΣ ΔΟΎΛΑ ΤΟΥ ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ NAVY SEALS.
    TA ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΆ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΩ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΓΔΥΝΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΒΆΘΡΕΣ ΤΑ ΠΛΕΝΑΝΕ ΜΕ ΚΡΎΟ ΝΕΡΟ ΣΩΛΗΝΑ ΥΠΟ ΠΙΕΣΙΝ ΩΣ ΖΩΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΜΟΥΖΊΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΓΥΜΝΆ ΠΡΟΒΑΤΆΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΙΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΛΈΜΠΑ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΑΤΌΜΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑ.

    ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ Η ΑΡΡΙΓΚΟ ΕΣΤΗΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΆ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ CIA,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΤΟΊΚΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΘΎΝΟΝΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΏΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ "ΧΟΜΠΥ" ΧΩΜΕΝΟΙ....

    Η ΓΚΡΗΝ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΌΓΕΙΟ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ(ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΉ)ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑΝ ΤΟ "ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΆ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΔΡ.ΓΚΡΗΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ......

    ΤΩΡΑ:Ο ΔΡ.ΓΚΡΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΡ.ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΚΡΗΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ....

    ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΚΑΣΜΠΟΛΤ,ΗΤΑΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΣΙΠΡΑ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΚΩΣΤΑΚΗ,ΑΝΤΩΝΑΚΗ,ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ,ΝΤΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΑΔΙΣΜΌ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΟΥΝ ΩΣ SOCIOPATHS.ΣΑΤΑΝΙΚΟ;!;!

    ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ 13 ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ MODUS OPERANDI KI ΕΔΩ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΑΛΛΟ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις