Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων λόγω θανάτων και παραιτήσεις εργαζομένων στις ΗΠΑ

 

Η American Airlines ανακοίνωσε την Κυριακή ότι

ακύρωσε 1.500 πτήσεις το Σαββατοκύριακο λόγω ελλείψεων προσωπικού και «βαρέων καιρικών συνθηκών» στους κεντρικούς κόμβους της στη Βοστώνη, το Σικάγο και το Ντάλας, με εκπρόσωπο της ΑΑ να ριχνει τις ευθυνες για τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις σε «θυελλώδεις ανέμους» και «ατμοσφαιρικές διαταραχές». .»

Ωστόσο, ένας πληροφοριοδότης της FAA είπε ότι η ΑΑ λεει ψεμματα. Σε μια ευθεία διάψευση των ισχυρισμών της ΑΑ, είπε ότι τα σύγχρονα αεροπλάνα είναι καλά εξοπλισμένα για να χειρίζονται απογειώσεις και προσγειώσεις σε συνθήκες "δυσκολου" αέρα και ότι οι πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι να χειρίζονται αεροσκάφη σε θυελλώδεις καιρικές συνθήκες.

Ο ήλιος έλαμψε έντονα πάνω από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ αυτό το Σαββατοκύριακο, με ανέμους 5-15 μετριων μποφορ να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις. Η πηγή μας ανέφερε ότι η FAA δεν επιβάλλει ένα «όριο ανέμου» σε θέματα που αφορούν απογειώσεις και προσγειώσεις, αλλά συμβουλεύει να μην το κάνουν σε πλευρικούς ανέμους που υπερβαίνουν τα 40 mph.

«Δεν υπήρχε καιρός στο DFW αυτό το Σαββατοκύριακο που θα εμπόδιζε ένα αεροπλανο κι ενα ικανό πιλότο να χειριστεί το αεροσκάφος του», είπε η πηγή μας. «Η ΑΑ λέει ψέματα στο κοινό και στα μέσα ενημέρωσης. Ο πραγματικός λόγος για τις ακυρωμένες πτήσεις είναι επειδή οι εμβολιασμένοι πιλότοι πεθαίνουν, μερικές φορές κατά την πτήση, και οι μη εμβολιασμένοι πιλότοι και το πλήρωμα καμπίνας παραιτούνται λόγω εντολών εμβολίων».

650 μη εμβολιασμένοι αεροσυνοδοί ΑΑ, είπε, αρνήθηκαν να παρουσιαστούν στη δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο αφού έλαβαν γραπτά μηνύματα που τους ζητούσαν να εμβολιαστουν πριν από τις προγραμματισμένες πτήσεις τους. «Συμμορφωθείτε ή αντιμετωπίστε αόριστη άδεια», ανέφερε το κείμενο.

Οι μη εμβολιασμένοι πιλότοι κράτησαν παρόμοια στάση αφού και αυτοί έλαβαν μηνύματα που απειλούσαν τα προς το ζην τους. Ογδόντα τέσσερις πιλότοι το Σάββατο αρνήθηκαν να πετάξουν αφού η ΑΑ επέμενε να εμβολιαστούν.

Εν τω μεταξύ, ένας ανησυχητικός αριθμός εμβολιασμένων πιλότων έχασαν τη ζωή τους στο αεροπλάνο. Την περασμένη εβδομάδα, αναφεραμε για τους θανάτους κατά τη διάρκεια της πτήσης δύο πιλότων AA που έτρεξαν στα 32.000 πόδια.

«Ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά και οι αεροπορικές εταιρείες, η FAA και το NTSB συνωμοτούν για να το κρατήσουν μυστικο. Έχουν εσωτερικές αναφορές ότι 12 πιλότοι πέθαναν τον τελευταίο μήνα μέσα σε 3 εβδομάδες από τη λήψη του εμβολιου. Κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιβάλουν ένα μπλακ άουτ στα μέσα ενημέρωσης σε αυτές τις πληροφορίες. Ήταν προβλήματα που σχετίζονται με την καρδιά, όλα», είπε η πηγή μας.

Ένας 13ος πιλότος, πρόσθεσε, πέθανε από υπερτοξικότητα στην πολυαιθυλενογλυκόλη, μια τοξική χημική ουσία που εμφανίζεται επίσης ως ανοσοενισχυτικό στους εμβολιασμούς Covid-19. 













ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το καλοκαίρι που πέρασε, σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, οι τουρίστες που ήρθαν από όλο τον κόσμο ήταν εμβολιασμένοι σε ποσοστό 25%, οι υπόλοιποι ήρθαν με rapid test.
    Από αυτό το ξενοδοχείο όλο το καλοκαίρι πέρασαν περίπου 2500 τουρίστες, το δείγμα δεν είναι μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://katohika.gr/ellada/oi-ellines-prepei-na-mathoun-tin-alitheia/

    Διαβάζω όλους αυτούς τους θανάτους και αναρωτιέμαι τι είδους σχέδιο από φωτεινές δυνάμεις είναι αυτό; Στο τέλος θα ακούμε την λέξη Φωτεινός και θα τρομάζουμε. Φοβερή αποδόμηση εννοιών των λέξεων!! Οι σατανάδες έστησαν απίστευτο παγκόσμιο παιχνίδι εις βάρος του ανθρώπου.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι μεγάλες εταιρείες παντός τύπου μετέχουν της συνομωσίας, είναι στο κόλπο.
    Αυτό είναι δείγμα ότι αυτές βρίσκονται στα χέρια πολύ λίγων.
    Η συνομωσία των δισεκατομμυριούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια περιφεριακή δύναμη η "μητροπολη",πλέον..Τέλειωσαν τήν "υπερδύναμη". Είναι και αυτή μιά "ταπεινή",όπως όλες οι χώρες του πλανήτη.Τί έχει στήν συνέχεια το σχέδιο? Ποιοί είναι πίσω από αυτήν τήν μάχη? Μαλώνουν τα βουβάλια,στίς λάσπες ..Οι επικυρίαρχοι τής γής,(κεφαλαιοκράτες" και έμποροι") σκοτώνοντε,και η ανθρωπότητα παρακολουθεί.Αυτό συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις