Οι Σκλάβοι «Ηγέτες» των G20 Ποζάρουν για Φωτογραφίες την Ώρα που Οι Αφέντες τους Αγωνίζονται να Επιβιώσουν

 

Μια ομάδα σκλάβων γνωστή ως οι «ηγέτες» της ομάδας των G20 εθνών συγκεντρώνονται στη Ρώμη και κατόπιν στη Σκωτία για να

ποζάρουν για φωτογραφίες και να προσποιηθούν ότι διοικούν τον πλανήτη. Ωστόσο, το λεγόμενο σχέδιο COP26 των 150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για το οποίο συγκεντρώνονται, είναι χαμένο από χέρι. Οι αφέντες που τους διέταξαν να ακολουθήσουν αυτό το σχέδιο κυνηγούνται και σύντομα θα χάσουν την εξουσία, συμφωνούν πηγές από τη CIA, τη Μοσάντ, την MI6 και την Ασιατική Μυστική Κοινωνία

«Οι G-20 γίνονται το έκθεμα μιας δυσλειτουργικής παγκόσμιας τάξης», είναι και ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει την κατάσταση ακόμη και το συστημικό φερέφωνο, η Washington Post.

https://www.greenwichtime.com/news/article/The-G-20-becomes-the-showpiece-for-a-16573910.php

Το γεγονός είναι ότι οι οικογένειες που κατέχουν τη λεγόμενη «παγκόσμια» αρχιτεκτονική, δηλαδή τον ΟΗΕ, την BIS, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, την Αμερικανική Εταιρεία κ.λπ. έχουν χρεοκοπήσει.

Μια ομάδα Βενετσιάνων αριστοκρατών και Ασιατικών Βασιλικών Οικογενειών κατέληξαν σε συμφωνία ότι αυτές οι οικογένειες πρέπει να απομακρυνθούν από την εξουσία και τον έλεγχο των αποκαλούμενων παγκόσμιων θεσμών. Αντ’ αυτών, ο έλεγχος θα δοθεί στους λαούς του πλανήτη, και έτσι, όπως προφητεύτηκε καιρό πριν, «οι πράοι θα κληρονομήσουν τη γη».

Ένα ορατό σημάδι των πιο πάνω είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, επικεφαλής της επιτροπής των 300 (που συχνά αποκαλείται μυστική κυβέρνηση της Δύσης) δεν παρευρίσκεται στην COP26.

«Οι μυστικές υπηρεσίες, η αστυνομία και τα δικαστήρια δηλώνουν φτάνει ως εδώ», αναφέρει πρεσβευτής των Βενετσιάνων και της Ασιατικής Αριστοκρατίας. «Ουσιαστικά η Βασίλισσα έφυγε. Βρίσκεται σε διάρκειας δύο εβδομάδων κατ’ οίκον περιορισμό [εντάξει, κατ’ ανάκτορον περιορισμό], και έχει αποκλειστεί από την Cop 26», αναφέρει ο Πρεσβευτής. «Η πράξη της διαδοχής θα εξαιρέσει τον Κάρολο λόγω της δολοφονίας της Νταϊάνα», λέει. «Ο Κάρολος δεν πρέπει ποτέ να γίνει βασιλιάς, αυτός είναι ένας ευρέως αποδεκτός κανόνας», προσθέτει. Επιπλέον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα γίνει βασιλιάς επειδή είναι «ένα δουλικό καθαρματάκι και δεν τον συμπαθούμε καθόλου». Αντ’ αυτού, η πηγή λέει, «Η πράξη της εγκατάστασης πηγαίνει στο βασιλιά Γεώργιο VII ή αλλιώς το γιο του Ουίλιαμ.»

https://www.royal.uk/prince-george

«Απομακρύναμε τον βασιλιά της Ισπανίας επειδή ήταν ουσιαστικά ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στον κόσμο», πρόσθεσε.

Ένα άλλο σημάδι είναι ότι ο τρανς-εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης, Jens Psaki (σχεδόν σίγουρα ο παρενδεδυμένος εγγονός του David Rockefeller, Mark Zuckerberg), έχει «προσβληθεί από τον Covid 19» παρά τον εμβολιασμό της και έχει τεθεί σε καραντίνα για 10 ημέρες και ενδεχομένως για πάντα.

 

Πηγές της CIA αναφέρουν ότι ο Mark Rockefeller Zuckerberg επίσης έχει απομακρυνθεί από τον έλεγχο του Facebook, γι ‘αυτό και το Facebook έχει μετονομαστεί σε Meta, το οποίο, διόλου τυχαία, σημαίνει «νεκρός» στα εβραϊκά.

https://www.timesofisrael.com/facebooks-new-meta-handle-means-dead-in-hebrew/

Το γεγονός ότι η Καμάλα Χάρις «προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει πριν αυτή και ο σύζυγός της αποκλειστούν και βυθιστούν με το πλοίο», υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη κατάρρευση του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν, σημειώνουν πηγές της CIA.

https://www.foxnews.com/media/harris-shunning-public-events-with-the-big-guy-biden-after-receiving-no-fun-jobs-the-five

Μαζεύονται όλο και περισσότερες μαριονέτες Κλίντον (Rockefeller/Hanover) αργά αλλά σταθερά, λέει η CIA. «Όλοι θα τραγουδούν σαν καναρίνια για μειωμένη ποινή», προσθέτουν.

https://resistthemainstream.org/former-clinton-operative-charged-arrest-warrant-issued/?utm_source=telegram

Ένα άλλο μεγάλο γεγονός που έρχεται σύντομα θα είναι η δημόσια ανακοίνωση του θανάτου του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και επικεφαλής της CIA, Ντικ Τσένι, συνεχίζουν οι πηγές. «Πέθανε στις 29 Ιουνίου. Λένε ότι ήταν από γηρατειά. Αυτή η πληροφορία μόλις κυκλοφόρησε εσωτερικά πριν 4 μέρες. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στους πολίτες ή στα ΜΜΕ», λένε σημειώνοντας: «Περιμένετε μέχρι να μαθευτεί, θα αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι».

Ένας άλλος κακός που πήγε στα θυμαράκια δημόσια είναι ο ντροπιασμένος πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Ο Άντριου Κουόμο – ο οποίος την Πέμπτη κατηγορήθηκε ότι χούφτωσε έναν πρώην βοηθό στην Εκτελεστική Έπαυλη του Όλμπανι, ένα έγκλημα που θα μπορούσε να τον στείλει στη φυλακή για ένα χρόνο εάν καταδικαστεί.

https://nypost.com/2021/10/28/andrew-cuomo-to-be-charged-over-alleged-groping-of-former-aide-source/

«Μου έχουν πει ότι πρόκειται να απομακρυνθεί μόνιμα», αναφέρει πηγή της Μοσάντ.

Μια ένδειξη των συλλήψεων που συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στην Ουάσινγκτον είναι οι εβδομαδιαίες πτήσεις από το πλησιέστερο αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης προς την αεροπορική βάση Θούλη της Γροιλανδίας. «Αυτή είναι μια εβδομαδιαία διαδρομή εδώ και πολλούς μήνες. Κάθε διαδρομή μπορεί να χωράει μέχρι 280 επιβάτες. Κάντε την πρόσθεση για τουλάχιστον 6 μήνες [26 εβδομάδες επί 280=7.280]. Είναι πολλοί οι κρατούμενοι», αναφέρει πηγή του Πενταγώνου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κακοί εξαφανίζονται δεξιά αριστερά και κεντρικά, και αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, υπόσχονται πηγές του Πενταγώνου.

Τώρα ας εξετάσουμε μερικά από τα τελευταία σημάδια της οικονομικής κατάρρευσης του συστήματός τους. Το εμπορικό έλλειμμα εμπορευμάτων των ΗΠΑ σημείωσε νέο ρεκόρ στα 96,3 δισεκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο, από 88,2 δισεκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο (το ποσό του Αυγούστου αναθεωρήθηκε από 73,3 δισεκατομμύρια δολάρια).

https://www.bloombergquint.com/global-economics/u-s-merchandise-trade-gap-widens-to-record-as-exports-decline

Το γεγονός ότι τα άδεια εμπορευματοκιβώτια συσσωρεύονται καθώς τα ράφια των καταστημάτων ξεγυμνώνονται, είναι ένδειξη ότι η Αμερικανική Εταιρεία απέτυχε να δανειστεί χρήματα τον περασμένο Οκτώβριο ώστε να συνεχίσει να πληρώνει για το έλλειμμά της.

Αυτή η παράθεση συνοψίζει το τρέχον σύστημα των ΗΠΑ αρκετά καλά:

«Στην κυριολεξία πληρώνουμε ανθρώπους σε μετρητά με τη μορφή κοινωνικής πρόνοιας, στέγασης και άλλων υπηρεσιών, για να ζουν σε σκηνές στο δρόμο, να παίρνουν σκληρά ναρκωτικά, να αφοδεύουν δημόσια και να διαπράττουν εγκλήματα», λέει  ο Michael Shellenberger.

https://www.zerohedge.com/political/shellenberger-root-cause-americas-homelessness-epidemic-why-term-homeless-misleading

Ωστόσο, η κατάρρευση των ΗΠΑ έχει αναφερθεί επαρκώς. Αυτό που εξακολουθεί να μην συζητείται ευρέως είναι η επικείμενη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος στην κομμουνιστική Κίνα. Όταν συμβεί αυτό, θα είναι το ντόμινο που πραγματικά θα προκαλέσει τη ρήξη του τρέχοντος συστήματος.

Ο παρών συντάκτης έχει απορρίψει εδώ και καιρό τις συζητήσεις για μια ενδεχόμενη κινεζική κατάρρευση, αλλά τώρα οι ενδείξεις είναι αδιαμφισβήτητες. Το πρόβλημα είναι τα ακίνητα.

Έχει γίνει πολύς λόγος για την πτώχευση του κινεζικού κολοσσού ακινήτων Evergrande. Αυτή η συζήτηση διακόπηκε προσωρινά όταν απέφυγαν την αδυναμία πληρωμής κάνοντας πρόσφατα μια πληρωμή της τελευταίας στιγμής σε ένα ομόλογο. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι δεν πραγματοποίησαν πληρωμή, η οποία ήταν απλά ψευδής είδηση που είχε ως στόχο να αποτραπεί μια κατάρρευση τύπου ντόμινο ολόκληρου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, αναφέρουν πηγές από τη CIA και αλλού.

Το γεγονός είναι ότι η Κίνα δεν έχει εύκολη διέξοδο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι η αγορά ακινήτων τους έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και –όσο σκληρά κι αν προσπαθείς να την αποφύγεις– η πραγματικότητα έχει έναν τρόπο να σε προφταίνει.

Το κινεζικό χρηματοπιστωτικό σύστημα βασίζεται στα ακίνητα, όπως ακριβώς έκανε και το ιαπωνικό μέχρι την έκρηξη της φούσκας δεκαετιών στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η κατάσταση στην Κίνα είναι ανατριχιαστικά παρόμοια με εκείνη της Ιαπωνίας τότε. Αυτή τη στιγμή το 74,7% του πλούτου των κινεζικών νοικοκυριών είναι σε ακίνητα. Ωστόσο, όπως και στην Ιαπωνία –όταν ο κόσμος έπρεπε να πάρει δάνειο 99 ετών για να μπορέσει να αγοράσει ένα σπίτι– τα διαμερίσματα στην Κίνα κοστίζουν 30 έως 40 φορές τον ετήσιο μισθό ενός τυπικού Κινέζου εργαζομένου.

Επιπροσθέτως στο πρόβλημα, υπάρχουν περίπου 100 εκατομμύρια άδεια διαμερίσματα που ανήκουν σε ανθρώπους που δε ζουν σε αυτά. Δεν μπορούν να τα νοικιάσουν γιατί αν το κάνουν, τα διαμερίσματα χάνουν αξία επειδή «χρησιμοποιούνται».

Το άλλο πράγμα που συμβαίνει είναι ότι ο πληθυσμός της Κίνας γερνάει και δεν κάνουν αρκετά παιδιά. Αν ποτέ είχατε χάμστερ γνωρίζετε ότι ανεξάρτητα από το πόσο φαγητό τους δίνετε, δεν θα κάνουν παιδιά αν το κλουβί τους είναι πολύ μικρό. Αυτό συνέβη στην Κίνα, όπου ο πληθυσμός ξαφνικά στριμώχτηκε σε μικρά διαμερίσματα.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για υπαρξιακά προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς χρεοκοπία και στη συνέχεια πλήρη επανεκκίνηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτό θα επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι το σημερινό παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα υποστηρίζεται όχι μόνο από δάνεια από την Κίνα αλλά και από τη χρεοδουλεία στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Για παράδειγμα, 34 από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου δαπανούν 29,4 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για πληρωμές χρέους, ενώ λαμβάνουν μόνο 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια. Επιπλέον, οι πολυεθνικές εταιρείες (το 90% των οποίων ελέγχονται από 700 άτομα) λεηλατούν συστηματικά το πετρέλαιο, τα ορυκτά κ.λπ., χωρίς να πληρώνουν τίποτα περισσότερο από συμβολικές δωροδοκίες σε διεφθαρμένους ηγέτες.

https://www.theguardian.com/environment/2021/oct/27/poorer-countries-spend-five-times-more-on-debt-than-climate-crisis-report

Σε μια ένδειξη του πόσο δυσλειτουργικά έχουν γίνει τα πράγματα, το 2% του πλούτου του Έλον Μασκ θα μπορούσε να λύσει την παγκόσμια πείνα, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπίσλεϊ, διευθυντή της οργάνωσης του ΟΗΕ για την έλλειψη τροφίμων.

https://edition.cnn.com/2021/10/26/economy/musk-world-hunger-wfp-intl/index.html

Το σημερινό δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα αποτελείται από ολιγάρχες που χρησιμοποιούν τις κεντρικές τράπεζες που κατέχουν για να διοχετεύουν χρήματα στις εταιρείες που επίσης κατέχουν. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πλούτος του κόσμου εξαφανίζεται σε μια μαύρη τρύπα, η οποία έχει την έδρα της γύρω από τη λίμνη της Γενεύης της Ελβετίας, έδρα του ομίλου Octagon· οι πραγματικοί τζεϊμσμποντικοί κακοί του κόσμου.

Αυτοί οι εγκληματίες, γνωρίζοντας ότι το δίκτυο ελέγχου τους κατέρρεε, προσπαθούν απεγνωσμένα να εμβολιάσουν τον κόσμο σε υπακοή μέσω μιας ψεύτικης πανδημίας. Σχεδίαζαν να εγχύσουν στους ανθρώπους μια μηχανικά αναγνώσιμη ταυτότητα τύπου σημάδι του θηρίου (Certificate Of Vaccine ID) και να καταστήσουν την ικανότητά τους να κερδίζουν τα προς το ζην εξαρτώμενη από αυτή την ταυτότητα, σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη της οικογένειας Rothschild.

Αντ’ αυτού, η απάτη τους καταρρέει.

Η Ιαπωνία ήταν η πρώτη μεγάλη χώρα των G7 που επαναστάτησε, αλλά ακολουθούν πολλές ακόμη.

Λαμβάνουν χώρα επίσης σε όλο τον κόσμο ταραχές και διαδηλώσεις. Το γεγονός ότι τέσσερις από τις 10 κορυφαίες πρόσφατες επιτυχίες του iTunes βασίστηκαν στο «Fuck Joe Biden», είναι μια σαφής ένδειξη της λαϊκής αυτής οργής.

Αυτός ο θυμός αντικατοπτρίζεται σε όλες τις χώρες που εξακολουθούν να ελέγχονται από τη Χαζαρική Μαφία. Για παράδειγμα, λάβαμε την ακόλουθη έκθεση από την Ιταλία:

Τα ΜΜΕ είναι σιωπηλά ΑΛΛΆ… Υπάρχει ένας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌΣ αριθμός μεγάλων διαδηλώσεων στην Ιταλία κατά του Πράσινου Διαβατηρίου, καθώς την περασμένη εβδομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο στους εργοδότες (5.000€ ;;) για κάθε ανεμβολίαστο εργαζόμενο που εισέρχεται σε κτίριο του χώρου εργασίας, και παρόμοια πρόστιμα εδώ και δύο μήνες για ιδιοκτήτες δημόσιων χώρων όπως εστιατόρια, μουσεία, γυμναστήρια κ.λπ.

Διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στα ακόλουθα σημεία:

ΑΓΡΙΓΚΕΝΤΟ: Πιάτσα Καβούρ

ΑΛΕΣΆΝΤΡΙΑ: Πιάτσα Ντέλα Λιμπερτά

ALGHERO: Μέσω της διασταύρωσης Βιτόριο Εμανουέλε Via Κάλιαρι

ΑΝΚΟΝΑ: Πιάτσα Καβούρ

ΑΟΣΤΑ: Πλατεία Τσανούξ

ΑΡΤΣΟ: Πιάτσα Σ. Αγκοστίνο

ΑΣΚΟΛΙ ΠΙΚΈΝΟ: Πιάτσα Ντελ Ποπόλο

ASTI: Πιάτσα Σαν Δευτερο

ΑΒΕΛΙΝΟ: Πιάτσα Λιμπερτά

ΜΠΑΡΙ: Πιάτσα Φεράρες

ΜΠΑΡΛΕΤΤΑ:Πιάτσα Άλντο Μόρο

ΜΠΑΣΆΝΟ ΝΤΕΛ ΓΚΡΑΠΑ: Πιάτσα Λιμπερτά

ΜΠΕΛΟΥΝΟ: Πιάτσα Ντέι Μαρτίρι

BERGAMO: Ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής

ΜΠΙΕΛΑ: Πιάτσα Μαρτίρι Ντέλα Λιμπερτά

ΜΠΟΛΌΝΙΑ: Πιάτσα ντελ Νετούνο

ΜΠΟΛΖΑΝΟ: Πιάτσα Γουόλθερ

ΜΠΡΈΣΙΑ: Πιάτσα Ντέλα Βιτόρια

ΜΠΑΣΕΑΝΟΝΕ:Πιάτσα Ντουόμο

ΜΠΡΊΝΤΙΖΙ: Πιάτσα Ντέλα Βιτόρια

BRUNICO:Πλατεία Δημαρχείου

ΜΠΟΎΣΤΟ ΑΡΣΙΖΙΟ:Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι

ΚΆΛΙΑΡΙ: Πιάτσα Γκαριμπάλντι

ΚΑΜΠΟΜΠΑΣΟ: Πιάτσα Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ

ΚΑΖΑΛΕ ΜΟΝΦΕΡΡΑΤΟ: Πιάτσα Καστέλο

ΚΑΣΕΡΤΑ: Πιάτσα Κάρλο Ντι Μπορμπόνε

ΚΑΣΤΕΛΦΡΑΝΚΟ ΒΈΝΕΤΟ: Πιάτσα Τζόρτζιον

ΚΑΤΆΝΙΑ: Κρήνη Ελεφάντων

ΚΑΤΑΝΖΑΡΟ: Πλατεία Ματεότι

CERVIA:Πιάτσα Γκαριμπάλντι

CESENA: Πιάτσα Ντελ Ποπόλο

ΣΙΒΙΤΑΝΟΒΑ ΜΑΡΤΣΕ:Πιάτσα ΧΧ Σετέμπρε

ΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ:Πιάτσα Ντέλα Βίτα

ΚΟΜΟ: Πιάτσα Καβούρ

ΚΟΣΕΝΖΑ: Πιάτσα Μπιλότι

ΚΡΕΜΩΝΑ: Πλατεία Στραντιβάρι

CROTONE: Πλατεία αντίστασης

CUNEO: Πλατεία Γκαλιμπέρτι

ΦΕΤΡΕ: Πιάτσα Ματζιόρε

ΦΕΡΑΡΆ: Πιάτσα Τρέντο

ΦΛΩΡΕΝΤΊΑ: Πιάτσα Ντέλα Σινιόρια

FOGGIA: Πιάτσα Ουμπέρτο Τζορντάνο

FORLÌ: Πιάτσα Ντέλα Βιτόρια

GELA: Πιάτσα Σαν Φρανσέσκο

ΓΈΝΟΒΑ: Διασχίζοντας την Αιθιοπία

ΓΚΡΟΣΕΤΟ: Πιάτσα Ντάντε

ΙΓΚΕΣΙΑΣ:Πλατεία Λαμαρμόρας

ΙΒΗΡΙΑ: Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι

JESI: Πιάτσα Φεντερίκο Β’

ΛΑ ΣΠΕΖΙΑ:Πιάτσα Ευρώπη

ΛΑΔΗΠΟΛΗ:Πλατεία Ροσελίνι

L’AQUILA: Πιάτσα Ντουόμο

ΛΑΤΙΝΑ: Πιάτσα Ντελ Ποπόλο

ΛΈΤΣΕ: Πιάτσα Σαντ’Ορόνζο

LECCO: Πλατεία Κερμενάτι

ΛΙΒΟΡΝΟ: Πιάτσα Ντελ Μουνίτσιο

ΛΟΝΤΙ: Πιάτσα Ντέλα Βιτόρια

ΛΟΥΚΑ: Πιάτσα Ναπολέων

ΜΑΝΤΟΒΑ: Πιάτσα Σορντέλο

ΜΑΣΑ: Πιάτσα Αράνσι

ΜΑΤΕΡΑ:Πιάτσα Βιτόριο Βένετο

ΜΕΣΣΗΝΑ: Πλατεία Κερόλι

ΜΙΛΑΝΟ: Πιάτσα Φοντάνα

ΜΌΝΤΕΝΑ: Πιάτσα Γκράντε

ΜΟΝΤΕΜΠΕΛΟΥΝΑ: Πλατεία Δημαρχείου

ΜΟΝΖΑ: Πιάτσα Τρέντο

ΝΆΠΟΛΗ: Πιάτσα Δάντη

NIZZA ΜΟΝΦΕΡΡΑΤΟ: Πιάτσα Γκαριμπάλντι

ΝΟΒΑΡΑ: Πλατεία Πουτσίνι

NUORO: Πιάτσα Σεμπαστιάνο Σάτα

OLBIA:Πιάτσα Σαν Σιμπλίτσιο

ΟΡΙΣΤΑΝΟ:Πιάτσα Ρόμα

OSTIA : Κονσόλα Πιάτσα Τσεσάριο

ΠΆΝΤΟΒΑ: Πιάτσα Ντουόμο

ΠΑΛΈΡΜΟ: Πιάτσα Καστελνούβο (Παλσέτο Ντέλα Μουσικήα)

ΠΑΡΜΑ: Πιάτσα Γκαριμπάλντι

ΠΑΒΙΑ: Πιάτσα Ντέλα Βιτόρια

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ: Πιάτσα IV Νοέμβριος

ΠΕΣΑΡΟ: Πιάτσα Ντελ Ποπόλο

ΠΕΣΚΆΡΑ: Πιάτσα Ντέλα Ρινασίτα (Πιάτσα Σαλότο)

PIACENZA: Δημόσιος περίπατος (πλευρά Ρεσπίγι)

ΠΙΝΕΡΟΛΟ: Πιάτσα Λουίτζι Φατέα

ΠΙΟΜΠΙΝΟ: Πιάτσα Βέρντι

ΠΙΖΑ: Πιάτσα Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ

ΠΙΣΤΟΙΑ:Πιάτσα Ντελ Ντουόμο

ΠΟΡΝΤΕΝΟΝΕ: Πιάτσα ΧΧ Σετεμπρέ

ΔΥΝΑΜΗ:Πλατεία Μάριο Παγκάνο

ΠΡΑΤΟ: Πιάτσα Ντελ Ντουόμο

ΡΑΓΚΟΎΣΑ: Πιάτσα Λιμπερτά

ΡΑΒΈΝΝΑ: Πιάτσα Ντελ Ποπόλο

ΡΈΤΖΙΟ ΚΑΛΑΒΡΙΑ: Πιάτσα Ιταλία

ΡΈΤΖΙΟ ΕΜΊΛΙΑ: Πιάτσα Ντέλα Βιτόρια

ΡΙΤΙ: Πιάτσα Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ

ΡΙΜΙΝΙ: Πιάτσαλ Τζον Κένεντι

ΡΩΜΗ: Πιάτσα ντελ Ποπόλο

ΡΟΒΙΓΚΟ: Πιάτσα Βιτόριο Εμανουέλε

ΣΑΛΈΡΝΟ: Πλατεία Πορτανούοβα

ΣΑΝ ΡΈΜΟ: Πιάτσα Κολόμπο

ΣΑΣΑΡΙ: Πιάτσα Ντ’ Ιτάλια

ΣΑΒΟΝΑ: Πιάτσα Σίστο IV

ΣΙΈΝΑ:Πιάτσα ντελ Κάμπο

ΣΥΡΑΚΟΎΣΕς:Πιάτσα Σάντα Λουσία

SONDRIO: Πλατεία Καμπέλο

ΤΑΡΑΝΤΟ: Πιάτσα Γκαριμπάλντι

ΤΕΡΝΙ: Πιάτσα Ευρώπη

Τορίνο: Πιάτσα Καστέλο

ΤΡΑΠΑΝΙ: Πιάτσα Βιτόριο Βένετο

ΤΡΈΝΤΟ: Πιάτσα Ντάντε

ΤΡΕΒΙΣΟ: Πιάτσα Ντέι Σιντόρι

ΟΎΝΤΙΝΕ: Πιάτσα Ντέλα Λιμπερτά

ΒΑΡΣΕ: Πιάτσα Μόντε Γκράπα

ΒΕΝΕΤΊΑ: Κάμπο Σαν Γεραιμία – Παλάτσο Ντέλα Ράι

ΒΕΡΚΈΛΙ: Πιάτσα Καβούρ

ΒΕΡΟΝΑ: Πιάτσα Σουτιέν

ΒΙΑΡΕΤΖΙΟ: Πιάτσα Ματσίνι

ΒΙΤΣΝΤΖΑ: Στρατόπεδο Μαρτίου

ΒΙΓΚΕΒΆΝΟ: Πιάτσα Ντουκάλε

ΒΙΤΕΡΜΠΟ: Πιάτσα Ντελ Πλέμπισκιτο

ΒΟΓΚΕΡΑ: Πλατεία Μερδή

Ακούμε παρόμοιες αναφορές από την Αυστραλία κλπ.

Ακόμα και οι Ισραηλινοί –από τους ανθρώπους που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου στην ανθρώπινη ιστορία– ξυπνούν. Ο συνδεδεμένος με τη Μοσάντ προπαγανδιστικός ιστότοπος DEBKA το αναγνώρισε, σημειώνοντας ότι κανείς δε δίνει πλέον προσοχή στο εδώ και δεκαετίες άσμα τους ότι το Ιράν απέχει «εβδομάδες από την κατασκευή πυρηνικών».

https://www.debka.com/fading-popular-credibility-in-israel-for-potential-air-strike-to-abort-a-nuclear-iran/.

Με άλλα λόγια, οι Ισραηλινοί δεν συμβαδίζουν πλέον με το σχέδιο της Χαζαρικής Μαφίας να εξοντωθεί το 90% της ανθρωπότητας με έναν τεχνητό Αρμαγεδδώνα, αλλιώς Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως ευρέως γνώριμα είπε ο πλέον εκτελεσμένος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, «αν ο λαός μάθαινε τι κάναμε, θα μας κυνηγούσαν στους δρόμους και θα μας κρεμούσαν από τις πλησιέστερες κολώνες φωτισμού». Λοιπόν, παιδιά, αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για να το καταδείξουμε αυτό, θα ολοκληρώσουμε την έκθεση αυτής της εβδομάδας δείχνοντας εικόνες κάποιων από τους θησαυρούς που πρόσφατα κατάσχεσαν τα Λευκά Καπέλα από τις σήραγγες κάτω από το Βατικανό:

















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://katohika.gr/ellada/pisti-me-rapid-test-kai-maskes-gia-ton-christo-den-yparchei-alla-mono-ston-kaisara-kai-ton-antichristo/

    Άνευ σχολίου.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://katohika.gr/diethni/o-soucharit-mpagknti-ksemprostiase-tin-apati-tis-pfizer-ichitiko-focus-fm/

    Ο γιατρός Σουχαριτ Μπαγκντι στον Στέφανο Δαμιανίδη. Ένας Άνθρωπος πάνω απ' όλα που όλοι θα θέλαμε να είναι υπουργός υγείας στην Ελλάδα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο είναι τέλειο.συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ..Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ
    ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις