BYE BYE CHELSEA

 

Η κατάθεση του Μαρκ Μεζβίνσκι συνεχίστηκε το

πρωί της Πέμπτης και τα σχόλιά του βοήθησαν να κλείσει το "φέρετρο" της Τσέλσι Κλίντον.

Ο υποναύαρχος Crandall άνοιξε την ημέρα ρωτώντας τον Mezvinsky για τα 3 παιδιά από την Αϊτή που ήταν επιβάτες στη νοικιασμένη Mercedes της Chelsea τη στιγμή της σύλληψής της.

«Εισήχθησαν στη χώρα πριν από λίγο καιρό. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε. Ήταν γραφτό να γίνουν δώρα σε έναν φίλο του ιδρύματος Κλίντον», είπε ο Μεζβίνσκι.

«Ενδιαφέρουσα δημοτική γλώσσα έχεις εκεί. Χρησιμοποιεις τη λέξη «εισαγόμενα» σαν να ήταν ένα κλουβί με μικροτσίπ ή μαρούλι. Νομίζω ότι οι λέξεις «απήχθη» και «λαθραία» είναι πιο κατάλληλες, έτσι δεν είναι; Ποιος ήταν αυτός ο φίλος;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Ο Μεζβίνσκι είπε ότι δεν ήξερε. Ισχυρίστηκε ότι θα περίμενε στο όχημα ενώ η Τσέλσι συνόδευε τα παιδιά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ρόκπορτ της Μασαχουσέτης. Αρνήθηκε επίσης ότι γνώριζε τα ονόματα των νεαρών, γιατί η Τσέλσι, όπως και η μητέρα της, ανακάτευε ανεξήγητα τα σωστά ονόματα σε αναγραμματισμούς για να αποτρέψει τις προσπάθειες εντοπισμού λαθραίων παιδιών.

«Ήταν σύνηθες για εσάς και την κατηγορούμενη να παραδίδετε προσωπικά λαθραία παιδιά στα χέρια παιδεραστών; Είστε και οι δύο άνθρωποι υψηλού προφίλ. Δεν είναι λίγο… ριψοκίνδυνο και ανόητο;»

«Ήταν σπάνιο και μου είπε ότι ήταν μια ειδική παράδοση. Εξάλλου, είχαμε μια κάρτα να βγούμε από τη φυλακή, όπως στο παιχνίδι της μονοπολης», είπε ο Μεζβίνσκι.

«Να βγείτε από τη φυλακή με κάρτα; Θα μπορούσατε να επεκταθείτε σε αυτό;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Ας πούμε, για παράδειγμα, οτι μας ελεγχε ένας κρατικός αστυνομικος, ή ακόμα και οι ομοσπονδιακοί, για οποιονδήποτε λόγο. Θα έκανε ένα τηλεφώνημα και θα τους έλεγαν ότι θα έπρεπε να μας αφήσουν ελεύθερους, χωρίς ερωτήσεις», είπε ο Μεζβίνσκι.

«Υπονοειτε, κύριε Μεζβίνσκι, ότι οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι υποτελείς των Κλίντον;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Απολύτως», απάντησε ο Μεζβίνσκι.

«Φαίνεται ότι οι χειριστές της Delta Force που σας συνέλαβαν δεν τίμησαν την κάρτα της μονοπολης που είχατε για να μην πατε φυλακή», είπε ο υποναύαρχος Crandall. 

«Αυτό ήταν—απροσδόκητο», παραδέχτηκε ο Μεζβίνσκι.

Ο υποναύαρχος Κράνταλ ήθελε να μάθει αν η Χίλαρι Κλίντον γνώριζε τα ονόματα των χιλιάδων παιδιών που είχε πουλήσει η ίδια και η οικογένειά της σε παιδεραστές, καθώς και τις ταυτότητες των παραληπτών.

«Τα ηξερε», είπε ο Μεζβίνσκι.

Η παραδοχή του έκανε την Τσέλσι να ξεκινήσει μια φασαρία εναντίον του Μεζβίνσκι, αποκαλώντας τον «άσπονδο, χωρίς μπάλες,ατολμο,φοβιτσιαρη και κακο συζυγο. Κρατα το γαμημένο σου στόμα κλειστό, αυτό να κάνεις, Μαρκ». Το ξέσπασμά της, είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ, υποδήλωνε μια κραυγαλέα περιφρόνηση της ευγένειας στην αίθουσα του δικαστηρίου και την προειδοποίησε να σεβαστεί το δικαστήριο υπό την απειλή ότι θα την φιμωσουν για το υπόλοιπο της δίκης.

«Κατά την κατάθεσή σας την Τρίτη, κύριε Μεζβίνσκι, δηλώσατε ότι είστε υπεύθυνος για την καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων για εγκλήματα Κλίντον. Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια, έτσι δεν είναι; Στην κατάθεσή σας, είπατε στην JAG ότι είχατε "αποθηκευσει" στιγμιοτυπα οθονης που περιείχαν χιλιάδες, πώς να το θέσω, αναγραμματισμένα ονόματα τόσο των λαθραίων παιδιών όσο και των προβλεπόμενων παραληπτών τους, συμπεριλαμβανομένων των ποσών σε δολάρια για τα οποία επρόκειτο να πουληθούν. Αυτό είναι σωστό?" ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Ο Μεζβίνσκι έγνεψε καταφατικά, λέγοντας ότι χρειάζεται «ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο» έναντι των αντιποίνων των Κλίντον, σε περίπτωση που στρεφοντουσαν εναντιον του.


Ο υποναύαρχος Κράνταλ πλησίασε τους 3 αξιωματικούς που είχαν αναλάβει να κρίνουν τα στοιχεία του στρατού για την Κλίντον. Έστρωσε στο τραπέζι μια δέσμη χαρτιού, λέγοντας ότι τα έγγραφα, ανεξαρτήτως μπερδεμένων ονομάτων, απέδειξαν οριστικά ότι η Τσέλσι Κλίντον είχε εξουσιοδοτήσει την πώληση παιδιών που είχαν εισαχθεί λαθραία στις Ηνωμένες Πολιτείες από χώρες όπως η Αϊτή, η Κολομβία και η Ουκρανία.

Ο αναγραμματισμός ενός παραλήπτη -Tindus Komsovitz- εμφανίστηκε 11 φορές. Ο υποναύαρχος Crandall είπε στο δικαστήριο ότι η Διοίκηση Πληροφοριών και Ασφάλειας του Στρατού των ΗΠΑ είχε εξετάσει αυστηρά τη βάση δεδομένων και συμπέρανε ότι ο «Tindus Komsovitz» ήταν πραγματικά ο συνιδρυτής του Facebook, Ντάστιν Μόσκοβιτς, μακροχρόνιος φίλος των Κλίντον που είχε δωρίσει εκατομμύρια δολάρια στις προεκλογικές εκστρατείες της Χίλαρι Κλίντον.

«Σας ρωτάω ευθέως, κύριε Μεζβίνσκι – εσείς και η Τσέλσι Κλίντον πουλήσατε παιδιά στον Ντάστιν Μόσκοβιτς;»
 

Ξαφνικα πολλα δακρυα κύλησαν στο πρόσωπο του Μεζβίνσκι. «Λυπάμαι, ναι, αυτός και τόσοι άλλοι».

«Και θα μας δώσετε τα ονόματα που εσείς—» άρχισε ο υποναύαρχος Κράνταλ, αλλά η Τσέλσι σηκώθηκε όρθια και απειλησε ξανά τον σύζυγό της.

«Θα κρατήσεις το γαμημένο σου στόμα κλειστό», θόρυξε η Κλίντον, φωναζοντας και μορφαζοντας σαν μάγισσα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του αντιναύαρχου Crandall, ένα ζευγάρι πεζοναυτών έβαλαν φιμωτρο στην Κλίντον και την έσυραν εξω από την αίθουσα.

Ο υποναύαρχος Crandall ρώτησε το πάνελ αν είχε ακούσει αρκετά και οι αξιωματικοί έκριναν ομόφωνα την Chelsea Clinton ένοχη για όλες τις κατηγορίες και συνέστησαν να εκτελεστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για καταστροφή των ζωών αμέτρητων οικογενειών. 

Ο υποναύαρχος Crandall, ωστόσο, παραδέχτηκε το δίλημμα—θα μπορούσε ο αμερικανικός στρατός να εκτελέσει την Κλίντον δεδομένης της απουσίας αποδεικτικών στοιχείων ότι ήταν ένοχη για δολοφονία Αμερικανού πολίτη ή διάπραξη προδοσίας, όπως ορίζεται από τον νόμο περί εξέγερσης του 1812, το Σύνταγμα των ΗΠΑ ...?

Η καταδίκη μας βρισκει συμφωνους ολους είπε τελικα ο αντιναύαρχος Crandall και θα ανακοινωθει σε λιγες μέρες.

«Ή θα κρεμαστεί ή θα περάσει τη ζωή της στο GITMO», είπε ο υποναύαρχος Crandall.



Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ












Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Οκτωβρίου, 2021 23:35

    ΝΑΙ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΜΩΣΑΝ .
    ΤΟ ΧΩΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΦΙΝΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ .
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ .
    ΠΗΓΕ ΑΤΑ .
    ΕΚΑΝΕ ΜΑΜ ΠΡΩΤΑ ; ΝΑΙ ,ΤΟ ΤΑΙΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ .
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ; ΔΥΟ ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ,ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ,ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ,ΚΟΛΕΟΠΤΕΡΑ ,ΚΑΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΜΑ .
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΖΟΛΙ ,ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ,ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΑ .
    ΤΣΙΠΡΑ ! ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ .
    ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ,ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ....
    ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΣΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΤΩ .
    ΓΙΑΤΙ ....ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ....
    ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ ! ΤΟΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΓΕΛΙΟΥ !
    ΧΩΡΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ,ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ,CEO ,
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ01 Νοεμβρίου, 2021 08:56

    Πάντως για τον Bill Gates ο οποίος υποτίθεται ότι τον κρέμασαν πριν από λίγες ημέρες τον είδαμε πρόσφατα στην Τουρκία μαζί με τον Μπέζος να απολαμβάνει τα γενέθλιά του σε ένα υπερπολυτελέστατο πάρτυ. https://www.pronews.gr/kosmos/1030087_sta-paralia-tis-toyrkias-parti-toy-mgkeits-i-ellada-koitoyse-apo-makria

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις