BYE BYE ANDREW CUOMO

 

Ο ξεδιαντροπος πολιτικός, δολοφόνος και

σεξουαλικό αρπακτικό Άντριου Κουόμο κρεμάστηκε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο νωρίς το πρωί της Τρίτης για το ρόλο του στη διάπραξη της παγκόσμιας πανδημίας και στη βάναυση δολοφονία χιλιάδων ηλικιωμένων πολιτών που, αν δεν ήταν οι πράξεις του, θα μπορούσαν να ζούσαν ακόμα σήμερα.

Στις 6:00 π.μ. ο ταπεινωμένος πρώην κυβερνήτης έφαγε το τελευταίο του γεύμα, μπριζόλα και αυγά, και μετά η ασφάλεια του GITMO τον οδήγησε στο νότιο άκρο της εγκατάστασης όπου αξιωματικοί της JAG και του Γραφείου Στρατιωτικής Επιτροπής περίμεναν με αγωνία την άφιξή του. Ο Κουόμο δεν πήγε ανετος.Ηταν τρομαγμενος και μοιραζε προσβολές σε όλους όσους συνάντησε εκείνο το πρωί, από την ασφάλεια του GITMO μέχρι τους πεζοναύτες που τον οδήγησαν στον τόπο της εκτέλεσης, από το Vice. Ο ναύαρχος Κράνταλ εδωσε εντολη στον ανώνυμο δήμιο που του "φορεσε" μια πλεγμένη θηλιά στο λαιμό.

Αλλά οι απίστευτες αισχρότητες του απλώς επιτάχυναν την εκτέλεσή του.

«Φτύνω τον καθένα από εσάς, μαμάκηδες», είπε ένας θυμωμένος Κουόμο καθώς ο πεζοναύτης του τον έσπρωχνε στην αγχόνη.

Γύρω από τον θανατηφόρο μηχανισμό βρισκόταν μια συνέλευση στρατιωτικών πιστών στο κίνημα των «Λευκών Καπέλων» και ένας Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του οποίου το όνομα θ αποκρυψουμε. Ο υποναύαρχος Κράνταλ στάθηκε μπροστά και στο κέντρο, κοιτάζοντας προς τα πάνω τον Κουόμο καθώς ο δήμιος έσφιγγε τη θηλιά γύρω από τον ογκώδες λαιμό του.

«Έχοντας κριθεί ένοχος, καταδικάστηκες σε απαγχονισμό από το λαιμό μέχρι θανάτου. Φαντάζομαι ότι είναι μάταιο να ρωτησω αν θέλεις να δώσεις μια δήλωση μεταμέλειας», ειπε στον καταδικασθέντα ο υποναύαρχος Κράνταλ.

Στην κορυφή της εξέδρας, ο Κουόμο ικέτευσε και επέπληξε τους δήμιους του. «Εδώ είναι η δήλωσή μου: Γ@μιεσαι, Κράνταλ». Ειπε αφειδώς τις λέξεις «F», βεβηλώνοντας τη σύζυγο, τα παιδιά και τη μητέρα του υποναύαρχου Crandall και μετά έστρεψε την προσοχή του στους άλλους παρευρισκόμενους. «Γ@μιεστε ολοι σας».

«Υποθέτω ότι αυτό περιμέναμε», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

«Υπάρχουν περισσότεροι από εμένα από εσάς, Κράνταλ. Το να με σκοτώσεις δεν θα σταματήσει τίποτα», ουρλιαξε ο Κουόμο.

«Θα το δούμε», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Ο ανώνυμος στρατιώτης που στεκόταν δίπλα στον Κουόμο γύρισε έναν μοχλό και η κρυφή πόρτα κάτω από τα πόδια του Κουόμο άνοιξε αιφνιδιαστικά, ρίχνοντάς τον μέχρι που το σχοινί τεντωθηκε και του έσπασε το λαιμό.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού στη σκηνή διαπίστωσε τον θάνατό του και στη συνέχεια έβαλε το σώμα του σε μια σακούλα πολυουρεθάνης με φερμουάρ. 



Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ05 Νοεμβρίου, 2021 08:00

    Μακάρι να είναι αλήθεια όλα αυτά, αλλά πολύ αμφιβάλλω. Προχθές έίδαμε τον υποτίθεται κρεμασμένο Bill Gates με αυτό το εκβιαστικό χαμογελάκι του (που κανένας σωσίας ή κλώνος δεν θα μπορούσε να μιμηθεί) να υπογράφει με την Ούρσουλα συμφωνία για να πάρει εργολαβία κάποια δισεκατομμύρια για να μειώσει υποτίθεται τις εκπομπές άνθρακα στην ΕΕ. https://www.researchprofessionalnews.com/rr-news-europe-innovation-2021-11-eu-and-bill-gates-push-green-innovation-fund-partnership/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλους εχουμε δει ετσι...οπως και την Ελισαβετ,τον κλιντον και τη χιλλαρυ που και συνωμοσιολογος να μην εισαι θα γελαγες με αυτο που εβλεπες.Περυσι τετοιο καιρο ειχα δημοσιευσει ενα βιντεο μ εναν τραγουδιστη που εχει πεθανει 20 χρονια.Τιμητικα του εκαναν μια συναυλια με cgi η ολογραμμα κι αν ησουν στη συναυλια θα ορκιζοσουν οτι τον ειδες πραγματικα.Φαντασου λοιπον οτι παρουσιαζοντας αυτη την τεχνολια τι αλλο υπαρχει που δεν παρουσιαζουν.Μη ξεχναμε επισης την τεχνολογια κλωνων η βιορομποτ με συνθετικο δερμα που εχω παρουσιασει πιο παλια σε βιντεο.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανεις δεν μπορει προς το παρον ν αποδειξει με βεβαιοτητα οτι ολα αυτα ειναι αληθεια αλλα επισης κανεις δεν μπορει ν αποδειξει με την ιδια βεβαιοτητα οτι δεν ειναι

      Διαγραφή
  2. Χααααααα πολύ καλό . Βάλτε και τον Βασίλη πόρτα ......στην κρεμάλα χααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις