Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ σκέφτεται την «απόσπαση» από τις «Προδοτικές» Ένοπλες Δυνάμεις

 

 Ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, διοικητής του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, είπε

ότι το αγαπημένο του Σώμα μπορεί να χρειαστεί να χωρίσει από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, εκτός εάν οι συναδερφοι του (άλλων κλάδων) συσπειρωθούν ενάντια στις αντισυνταγματικές εντολές εμβολίου της παράνομης κυβέρνησης για τον Covid-19.

Το σχόλιο του Berger ήρθε λίγο μετά από ένα άρθρο με τίτλο "The Corps's's expirment"(το πειραμα του σωματος) εμβολιασμού COVID-19. Οι πεζοναύτες που αρνούνται να εμβολιαστουν εμφανίστηκαν στον ιστότοπο Military Times. Το άρθρο, που γράφτηκε από τον Phillip Athey, έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης και όχι πραγματικό πρόσωπο, έλεγε ότι οι πεζοναύτες που δεν είχαν εμβολιαστεί μέχρι τις 28 Νοεμβρίου θα εκδιωχθούν από το Σώμα. Απείλησε περαιτέρω τους πεζοναύτες με πειθαρχικά μέτρα σύμφωνα με τον Ενιαίο Κώδικα Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, λέγοντας εμφατικά ότι οι αρχές σύγκλησης του Γενικού Στρατοδικείου θα «διατηρούν την εξουσία να λαμβάνουν οποιαδήποτε πρόσθετη δυσμενή διοικητική ή πειθαρχική ενέργεια» εφοσον κρίνεται σκόπιμο.

Ένας σύνδεσμος στο γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ είπε ότι ο στρατηγός ούτε έκανε ούτε ενέκρινε το εμπρηστικό μήνυμα. Αντίθετα, ο στρατηγός Berger καταδίκασε τον Υπουργο Άμυνας  Lloyd Austin, αντ' αυτού ενθαρρύνει τους πεζοναύτες να επιλέξουν εάν αυτοί και οι οικογένειές τους θα εμβολιαστούν.

«Ο στρατηγός είναι εξοργισμένος επειδή ο Όστιν αντικαθιστά τα μηνύματά του στο Σώμα. Ο στρατηγός Μπέργκερ ανέκαθεν υποστήριζε την ελευθερία και έκανε ξεκάθαρα αυτό το μήνυμα στους άντρες του. Ο Όστιν και η διοίκηση ανατρέπουν την εξουσία του. Από την πρώτη στιγμή, ο στρατηγός είπε στους Πεζοναύτες ότι θα "εβαζε πλατη" ειτε ηθελαν ειτε οχι να κανουν τον εμβολιασμο», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Μπέργκερ έχει εξοργιστεί με τον αυξημένο αριθμό ανώτατων αξιωματικών σε κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν υποστηρίξει τον εμβολιασμο, πρόσθεσε η πηγή μας. Αν και το Σώμα και η κοινότητα των Ειδικών Επιχειρήσεων παραμένουν πιστά στον «αληθινό Διοικητή», ανώτεροι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και της Εθνοφρουράς έχουν παρει το μερος ανθρωπων όπως η Kamala Harris, ο Anthony Fauci και η Διευθύντρια CDC Rochelle Walensky, με τον Αντιστράτηγο της Εθνικής Φρουράς Jon Ο A. Jensen λέει, «Τα εξαμηνιαία εμβόλια είναι μια καλή ιδέα, αν το λέει ο Δρ Fauci».

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ έχει εξετάσει σοβαρά την ιδέα της απόσχισης από «δυνάμεις ελεγχόμενες από τη διοίκηση», έτσι ώστε οι πεζοναύτες του (και η κοινότητα SOCOM) να μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα για να προστατεύουν καλύτερα τους νομοταγείς Αμερικανούς πολίτες από την καταπάτηση του ολοκληρωτισμού.

«Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολή να πούμε ότι υπάρχει μια διαίρεση 50/50 μεταξύ των κορυφαίων ανδρών του έθνους αυτή τη στιγμή, και αυτό δημιουργεί μια επικίνδυνη κατάσταση. Ο στρατηγός είχε κάνει πολλές κλήσεις καθώς προσπαθεί να καταλάβει αν καποιοι εχουν αλλαξει στρατοπεδο τον τελευταιο καιρο. Είναι ένας πατριώτης Αμερικανός, σε αντίθεση με μερικούς λιγους άλλους. Και δεν είναι αντίθετος στον διαχωρισμό των ανδρών του για να πολεμήσει για αυτό που είναι σωστό», είπε η πηγή μας.

Παίζοντας τον συνήγορο του διαβόλου, ρώτησαμε γιατί ο στρατηγός Berger θέλει ελευθερία επιλογής σε θέματα εμβολίου Covid-19, ενώ ο στρατός εξακολουθεί να εμβολιάζει νεοσύλλεκτους κατά της ιλαράς, του μηνιγγιτιδοκοκκικού, της παρωτίτιδας, της πολιομυελίτιδας, της ερυθράς και του τετάνου-διφθερίτιδας.
 

Ο Μπέργκερ, μιλώντας γενικά, αντιτίθεται σε συγκεκριμενες εντολές, αλλά αυτά τα εμβόλια έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλές, πολλές δεκαετίες, ενώ το εμβολιο Covid-19 προωθήθηκε μετά από λίγες δοκιμές και δεκάδες χιλιάδες θάνατοι από εμβόλια αναφέρθηκαν ευρέως στον στρατό», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

Μεταφραση    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πραγματικά είναι να γελάει κάποιος από τα νεύρα του. Κλείνουμε έναν χρόνο σήμερα από τις αμερικάνικες εκλογές και ακόμη τα παραμύθια καλά κρατούν. Σε λίγο καιρό θα ανοίξουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για αμπόλιαστους και θα διαβάσουμε από τον κιου οτι θα είναι για την ασφάλειά μας!!! Η κοροϊδία έχει κι αυτή όρια. Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΈΜΦΥΤΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΙΝ.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θυμήσω οτι το 2021 τελειώνει σε 58 ημέρες. Άρα όλα θα έχουν τελειώσει μέσα σε αυτό το διάστημα όπως μας έχεις πει. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον Αριστομαχο απευθύνομαι. Αυτός το ανέφερε πολλές φορές από την αρχή του έτους. Και εύχομαι να έχει δίκιο να τελειώσει αυτή η ιστορία γρήγορα γιατί δεν συμφέρει κανέναν μας.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να φροντίζουμε να λέμε όλοι μαζί καθημερινά Εντάξει να το πιστέψουμε εξολοκλήρου όλα θα πάνε καλά Όλα θα πάνε καλά Όλα θα πάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις