Illuminati “σκλάβοι του sex” προγραμματίζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις

 

Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει τον όρο “σκλάβος του sex” (sex-slave). Συνήθως εννοούμε την εκπόρνευση

κάποιου ανθρώπου -άντρα, γυναίκας ή ακόμα και παιδιού- προκειμένου να υπάρξει σεξουαλική εκμετάλλευση από τους προαγωγούς τους. Πολλές φορές οι σκλάβοι του σεξ χρησιμοποιούνται σε διαφόρων ειδών τελετές, ακόμα και θρησκευτικές, μεταξύ κλειστών ομάδων, είτε για λόγους ηδονής, διαστροφής, μυστικιστικής ανταλλαγής δύναμης, κλπ. Εκείνο που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι πως οι σκλάβοι του σεξ, μπορούν να “προγραμματίσουν” τον παρτενέρ-στόχο τους.

Αυτοί οι “σκλάβοι του σεξ” χρησιμοποιούνται από τους Illuminati, εκτρέφονται και εκπαιδεύονται από αφάνταστα πάρα πολύ νεαρή ηλικία για ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό:

Να “φορτώνονται” με ένα μήνυμα ή μία λειτουργία τα οποία ενεργοποιούνται μόνο με την επανάληψη της ίδιας της σεξουαλικής πράξης με το πρόσωπο-στόχο στον οποίο “παραδίδονται”. Έχουν εκπαιδευτεί να γνωρίζουν ποιες λέξεις ενεργοποιούν το στόχο τους, πως να προκαλούν γεγονότα που πρέπει να ενεργοποιήσουν, πως να διαγράψουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό των προσώπων-στόχων. Είναι σε θέση να αποσπούν ή να μεταδίδουν πειστικές πληροφορίες, να σκοτώνουν ή να κάνουν τα πρόσωπα-στόχους-παρτενέρ να σκοτώσουν και, φυσικά, να σκοτωθούν/θυσιαστούν όταν λάβουν ανάλογη εντολή. Πολλές φορές οι σκλάβοι του σεξ χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν και να προγραμματίσουν άλλους σκλάβους του σεξ.

Τώρα, φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο σε αυτά τα “ανώτερα” επίπεδα των ελίτ και, ενδεχομένως, τα όργια που σπάνια φτάνουν στα δελτία ειδήσεων (του εξωτερικού) ή, κατά καιρούς, βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες. Δεν είναι μόνο θέμα απόλαυσης, ηδονής ή διαστροφής. Το σεξ, που κάθε άντρας ή κάθε γυναίκα επιθυμεί να κάνει, έχει μετατραπεί σε έναν δούρειο ίππο ελέγχου και προγραμματισμού του παρτενέρ-στόχου.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες έχουν έρθει στο προσκήνιο και ισχυρίζονται ότι είναι σκλάβοι του σεξ των παγκοσμίως αναγνωρισμένων πολιτικών προσωπικοτήτων. Πολλές χρησιμοποιήθηκαν ως συνοδοί πληροφοριών μεταξύ υψηλών επιπέδου αρσενικών Illuminati. Συνήθως, σωσίες πολιτικών προσωπικοτήτων χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό προκειμένου οι σκλάβοι του σεξ να εστιάσουν καλύτερα στον επιδιωκόμενο στόχο. Ο σκλάβος τίθεται μέσα από μια διαδικασία απευαισθητοποίησης -έτσι δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη. Είναι απλώς ένα καθήκον που πρέπει να εκτελέσει. Πολλές φορές ο σκλάβος γίνεται σεξουαλικά αχαλίνωτος. Είναι μια θλιβερή ζωή.

Το παρελθόν των σκλάβων του σεξ είναι τέτοιο που να μην δημιουργεί υποψίες στον στόχο. Έχει άριστη κάλυψη ώστε να διασφαλίζεται η μη ανίχνευσή του, ειδικά των σκλάβων που έχουν δημιουργηθεί εξαρχής γι’ αυτόν τον σκοπό από μωρά (θηλάζοντα βρέφη).

Ο τρόπος μετατροπής των ανθρώπων αυτών σε ρομπότ τέτοιου είδους είναι ανατριχιαστικός και ιδιαίτερα απάνθρωπος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την “μετατροπή” αυτή. Στις περιπτώσεις βίας και κακοποίησης, τα σημάδια στο σώμα τους δεν είναι εμφανή (κάποιες περιπτώσεις διακρίνονται μόνο με black-light).

Τα σωματικά σημάδια κακοποίησης και βασανισμού, είναι φανερά μόνο στις περιπτώσεις ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν για να γίνουν σκλάβοι του σεξ αλλά που στην πορεία κρίθηκε απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν ως τέτοιοι, μέσω εκβιασμών, φόβου, ξυλοδαρμών, σεξουαλικών κακοποιήσεων ή/και ναρκωτικών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα όποια συμφέροντα.

Με αυτό τον τρόπο εκατοντάδες πολιτικοί παγκοσμίως… προγραμματίζονται και διοικούνται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,333 ΣΕΛΙΔΕΣ.ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ.

    ΤΙΤΛΟΣ:THANKS FOR THE MEMORIES THE TRUTH HAS SET ME FREE.THΣ BRICE TAYLOR.
    AΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,Ο ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΜΙ6 ΜΠΟΜΠ ΧΟΟΥΠ,ΝΑΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΌΝΟ/ΣΤΕΜΜΑ,ΠΑΡΙΣΤΆΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΩΜΙΚΟΥΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '30 Ο ΤΥΠΟΣ "ΟΡΓΩΝΕ" ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ....

    Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
    ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΟΛΟΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΟΜΠΥ ΟΥΑΝ ΚΕΝΟΜΠΙ...

    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΎΣΚΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΖΆΜΠΑ, ΚΑΛΟ;

    https://www.scribd.com/document/216826451/ Thanks-for-the-Memories-the-Truth-Has-Set-Me-Free-Brice-Taylor-Likely-1999

    ΠΩΣ Η ΘΑΤΣΕΡ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕ ΣΕΞ ΔΕΛΦΙΝΙΏΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΛΟΝΕ ΤΙΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ.ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΙΝΑΤΡΑ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΕΙΖΑΝΤ,ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ DISNEYLAND ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΚ ULTRA ME ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "HENRY,OH HENRY THERE'S A HOLE IN THE BUCKET DEAR HENRY" ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ...ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΚΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ BRICE!?!

    ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΤΕΡ(ΔΕΝ ΠΛΑΓΙΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) ΚΙ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΜΕΝ ΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ...
    ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ,ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΖΑΚ ΣΙΡΑΚ,ΜΕΓΑ ΚΑΘΑΡΜΑ,ΤΑ ΣΕΞ ΠΑΡΤΥ ΣΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΕΣΩ ΔΑΥΙΔ ΡΟΚΦΈΛΛΕΡ,Ο ΤΖΕΡΑΛΝΤ ΦΟΡΝΤ,Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣ ΦΑΔΕΡ,ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ "ΜΑΚΒΕΘ" ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΆΦΩΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΥΠΑΝΘΡΏΠΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΤΊΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΚΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΓΝΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΈΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

    ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ ΝΑΙ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ.....
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ Ο ΒΛΟΝΤΥΑ....

    ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ON THE SPARTAN WAY!

    PITA


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχω ακουσει αυτο το βιβλιο αλλα δεν το εχω διαβασει....νομιζω δεν ειναι μεταφρασμενο στα Ελληνικα

      Διαγραφή
  2. ΣΤΟ ΈΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟΨΕ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΆ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΩΤΙΆ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΖΟΎΣΑ ΕΚΕΙ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ....

    Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ...
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ;ΜΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ SNAKE-DNA.ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ.

    ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ SECRETREALTRUTH ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ-ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΆΚΙΓΧΑΜ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΗΛΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ Ο ΣΒΑΜΠ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΘΕΙΟ ΚΛΑΟΥΣ"....

    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ(ΤΥΠΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ THE ORDER=ZE ORDER,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΑ) ΕΝΑ ΙΜΑΤΖ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ=ΣΑΤΑΝ ΚΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΆΚΙΑ.Η ΛΙΜΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΊΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΤΟΥ "OCTAGON".ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΣΒΑΜΠΗΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΧΑΜΠΣΜΠΟΥΡΓΚΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ.

    ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΘΕΙΟΣ=ΟΜΕ KLAUS ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ....

    WORK AND PLEASURE GOES TOGETHER DEAR?!

    Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.
    ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΗΔΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    "Η ΓΝΩΣΗ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ".

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις