Προειδοποίησε για ευλογιά και αμέσως εμφανίστηκε...!!!

 

Ο Μπιλ Γκέιτς ισχυρίστηκε πως οι κυβερνήσεις πρέπει να

προετοιμαστούν για μελλοντικές πανδημίες και τρομοκρατικές επιθέσεις.


Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα χρειαστούν πιθανώς, περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια τον χρόνο για μια πανδημική Task Force σε επίπεδο ΠΟΥ, η οποία θα κάνει την επιτήρηση και στην πραγματικότητα θα κάνει αυτό που ονομάζω «παιχνίδια μικροβίων» όπου θα ασκούμαστε». Ο κ. Γκέιτς πρότεινε ότι τα «παιχνίδια μικροβίων» θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την προετοιμασία για πράξεις βιοτρομοκρατίας, όπως επιθέσεις ευλογιάς σε αεροδρόμια.


Ανέφερε επίσης: «Λέτε, εντάξει, τι θα γινόταν αν ένας βιοτρομοκράτης έφερε ευλογιά σε 10 αεροδρόμια; Ξέρετε, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε αυτό; Υπάρχουν επιδημίες που προκαλούνται από την φύση και επιδημίες που προκαλούνται από τη βιοτρομοκρατία που θα μπορούσαν ακόμη και να είναι πολύ χειρότερες από αυτό που ζήσαμε σήμερα».


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θυμηθείτε τα λόγια του, επειδή μερικές μέρες μετά ακολούθησε μια είδηση που προκαλεί ανατριχίλα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΒΛΟΓΙΑΣΜΕΝΟ, ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΡΑΣ "ΜΗΤΕΡΑΣ", ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ;
    ΛΙΓΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
    TO TΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις