ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ

Εικόνα 

Οι ελίτ του

Χόλιγουντ «τρώνε ολόκληρα μωρά για τα Χριστούγεννα» δήλωσε ο Jim Carrey, ο οποίος προειδοποιεί ότι οι «σκοτεινές δυνάμεις» «διίνουν μάχη για την ψυχή της Αμερικής» και ότι το αποτέλεσμα αυτής της μάχης θα είναι «διαρκείς συνέπειες. ” για όλο τον κόσμο. "

"Αυτά τα παιδιά παχαίνουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως οι χήνες και οι γαλοπούλες, μόνο που τα ζώα δεν υφίστανται την τελετουργική κακοποίηση, το ψυχολογικό μαρτύριο που υφίστανται αυτά τα παιδιά. "
"Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο περισσότερο έχει υποφέρει το παιδί, τόσο καλύτερα γνωρίζει. "Πιστεύουν ότι τα αρνητικά συναισθήματα που διατρέχουν το σώμα του παιδιού, η αδρεναλίνη και το μίσος, του δίνουν ιδιαίτερες δυνάμεις. Είναι ένα πράγμα του Χόλιγουντ, επηρεασμένο από τον σατανισμό της παλιάς σχολής. "
Σε ερώτηση και απάντηση μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Jim & Andy: The Great Beyond στη Νέα Υόρκη, ο Carrey είπε ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μια εποχή του χρόνου που φοβάται λόγω «της σκοτεινής ενέργειας που δονείται στο Tinsel To». γνώση του 'τι κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες της ελίτ αυτή την εποχή. "
«Οι Εωσφοριανοί του Χόλιγουντ κάνουν τα Χριστούγεννα το πιο σκοτεινό φεστιβάλ της χρονιάς», είπε ο Κάρεϊ πριν εξηγήσει, «Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται επιλεκτικοί αυτή την εποχή του χρόνου. "
"Η θεσμική καταπίεση και ο σατανισμός είναι στον αέρα καθώς όλοι είμαστε αναγκασμένοι να χαμογελάμε και να αγνοούμε το ενστικτώδες συναίσθημα ότι όλα δεν είναι καλά. "
Παρατήρησες ποτέ πώς όλα τα άστεγα παιδιά που βλέπεις όλο το χρόνο εξαφανίζονται μέχρι τα Χριστούγεννα; Λέτε να φταίει που βρήκαν σπίτι, βρήκαν καταφύγιο, βρήκαν αγάπη και ζεστασιά; "
«Τα Χριστούγεννα είναι μια σατανική περίοδος σφαγής. Είναι αποφασισμένο να μετατρέψει την καλύτερη εποχή του χρόνου σε πανηγύρι πόνου και αίματος
Το ντοκιμαντέρ Jim & Andy: The Great Beyond παρακολουθεί την εξέλιξη του Jim Carrey ως cult κωμικού Andy Kaufman για την ταινία Man on the Moon του 1999, στην οποία η παράξενη ταυτότητα του Carrey Kauφman διατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του σετ Στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, ο Κάρεϊ προειδοποίησε την Παρασκευή για τη σοβαρότητα των κατηγοριών του εναντίον της ελίτ του Χόλιγουντ.
«Η βιομηχανία ψυχαγωγίας είναι το χέρι δημοσίων σχέσεων και πλύσης εγκεφάλου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, το παγκόσμιο βασίλειο του εωσφαρισμού», προειδοποίησε ο Carrey. «Θα υπάρξει ισχυρή πίεση για ομαλοποίηση του σατανισμού το 2018 και για να γίνει η λατρεία του διαβόλου όλο και πιο δημοφιλής και παλιομοδίτικη. ”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Ο λόγος που δεν βάζουν Παπαδιαμάντη στα σχολικά βιβλία [και τις λίγες φορές που περιλαμβάνεται στα λογοτεχνικά σχολικά κείμενα οι δάσκαλοι και οι καθηγητές ΔΕΝ τον διδάσκουν] είναι γιατί σε μερικά έργα του λέει ότι "οι εβραίοι τρώνε τα μικρά παιδιά"!
    Μάλιστα τους αποκαλεί "ομβριούς"!
    Δεν είναι λοιπόν "προνόμιο" των ελίτ, αλλά της συγκεκριμένης ράτσας.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις