Ο Gavin Newsom ριχνει τις ευθυνες στο Αδρενοχρωμιο

 

Ο Gavin Newsom δυσκολεύεται

να αποφασίσει εάν η Nancy Pelosi ή το Αδρενοχρωμιο επηρέασαν την απόφασή του να κλειδώσει την Καλιφόρνια και να επιβάλει αντισυνταγματικές εντολές εμβολίων και μάσκας σε πολίτες που τον έβαλαν ανόητα στην εξουσία. Μέχρι πρόσφατα, ο ντροπιασμένος κυβερνήτης έλεγε στους ανακριτές της JAG ότι ο Πελόζι, λόγω των αντιρρήσεών του, τον πιεσε, ότι τον απείλησε , εκτός και αν δεχόταν τις απαιτήσεις της για lockdown.

Αλλά την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, ο Newsom μετατόπισε την ευθύνη μακριά από την Pelosi και σε έναν άψυχο κακό: το Aδρενοχρωμιο, ένα φαρμακευτικό κοκτέιλ που αποτελείται από οξειδωμένη αδρεναλίνη που συλλέγεται από τα επινεφρίδια φοβισμένων παιδιών και συνθετικά οπιοειδή. Αξιοσημείωτοι εθισμένοι ήταν η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζον Ποντέστα και ο Μπιλ Γκέιτς. Οι παίκτες του  Deep State είχαν πει ότι το "φάρμακο" μετριάζει την ασθένεια, παρατείνει τη ζωή και ενισχύει τη σεξουαλική ικανότητα, αλλά μερικές φορές έχει σοβαρές παρενέργειες - σχιζοειδή ψύχωση.

Όταν μιλούσε σε ερευνητές της JAG, ο Newsom υπαινίχθηκε μια νέα παρενέργεια: Υποτακτικοτητα.

Η παρατεταμένη χρήση του φαρμάκου, είπε, τον είχε κάνει επιρρεπή σε υποδείξεις, αναγκάζοντάς τον να ασπαστεί σκέψεις και ιδέες που διαφορετικά θα θεωρούσε κατακριτέες.

Σε μια ένορκη κατάθεση, ο Newsom είπε ότι του παρουσιασαν το Αδρενοχρωμιο τον Ιανουάριο του 2019, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ενώ παρευρέθηκε σε ένα πλούσιο πάρτι γεμάτο με πολιτικές ελίτ και αστερες του Χόλιγουντ, τον πλησίασε μια διασημότητα που του ζήτησε να αφεθεί σε μια δόση Aδρενοχρωμιου.

«Ορκίζομαι ότι δεν το είχα ακούσει ποτέ πριν, δεν μου το ειχαν ξαναπεί. Μου είπαν ότι θα με έκανε καλύτερο, πιο δυνατό κυβερνήτη. Ήμουν απρόθυμος, ξέρετε, αλλά αποδείχτηκε ότι όλοι το έκαναν. Πολιτικοί, διασημότητες, ακόμη και αθλητές - κατά κάποιο τρόπο δεν ανιχνεύεται στα συμβατικά τεστ ναρκωτικών. Ήμουν ήδη διστακτικός για μερικά τετοια κοκτέιλ μα υπέκυψα», φέρεται να είπε ο Newsom στους ερευνητές.

Η ανώνυμη διασημότητα, πρόσθεσε ο Newsom, τον συνόδευσε σε έναν πάγκο της τουαλέτας και του έκανε ένεση Aδρενοχρωμιου στον μηρό.

«Βλέπετε ποτέ την ταινία του Bradley Cooper, Limitless, όπου παίρνει αυτό το μαγικό χάπι και ξαφνικά μπορεί να κάνει τα πάντα. Έτσι ένιωθε. Έτσι με κυρίευσαν αμέσως συναισθήματα ευφορίας και αισθανομουν ατρωτος. Ήταν σαν να μπορούσα να κυβερνήσω τον κόσμο», είπε ο Newsom, προσθέτοντας ότι αρχικά έπαιρνε το φάρμακο κάθε δύο μήνες. Μετά κάθε μήνα. Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα.

«Μόνο σε σύντομες, φευγαλέες στιγμές σαφήνειας, διαύγειας κατάλαβα ότι με έκανε ανοιχτό στη δύναμη της πρότασης τους. Για παράδειγμα, όταν μου είπαν ότι το κράτος δεν έπρεπε να φυλακίζει εμπρηστές ή κλέφτες καταστημάτων, ή άστεγους που καταδιώκουν τους τουρίστες, μου φάνηκε υπέροχη ιδέα ενω ουσιαστικα δεν ηταν και συνέχισα. Και όταν η Πελόζι μου είπε ότι έπρεπε να βάλουμε λουκέτο στο κράτος και να επιβάλουμε τον εμβολιασμό και τις εντολές, ακουγόταν φανταστικό ενω ουτε αυτο ηταν λογικο παρ ολα αυτα το εκανα γιατι δεν το αντιλαμβανομουν.Ενιωθα οτι απλα επρεπε  να το κανω. Το Aδρενοχρωμιο με έκανε να τα κάνω όλα», συνέχισε ο Newsom.

Όταν οι ερευνητές ρώτησαν τον Newsom γιατί είχε ισχυριστεί προηγουμένως ότι η Πελόζι τον είχε απειλήσει να συμμορφωθεί, είπε: «Λοιπόν, το έκανε, ή τουλάχιστον νομίζω ότι το έκανε».

Οι ερωτήσεις των ερευνητών αφορούσαν το αν ο Newsom επαιρνε υψηλή δοση αδρενοχρώμιο όταν φέρεται να βίαζε νεαρά κορίτσια στο υπόγειο του σπιτιού του στο Fair Oaks. Όπως είχε κάνει σε προηγούμενες ανακρίσεις, ο Newsom επέμεινε ότι ήταν αθώος, λέγοντας και πάλι ότι οι εξωσυζυγικές του σχέσεις ήταν με γυναίκες σε νόμιμη ηλικία.

Οι ερευνητές του είπαν ότι ο υποναύαρχος Crandall είχε στοιχεία για το αντίθετο που θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο του.

Δυστυχώς για τον Newsom, η στρατιωτική δικαιοσύνη δεν περιλαμβάνει πρόγραμμα αποκαταστασης απο το Αδρενοχρωμιο και θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο στις 18 Δεκεμβρίου. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://www.triklopodia.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9/

    Αλιευμενο από τον σχολιαστή Nord σε άρθρο του blog του Διοδοτου.
    Διότι η αλήθεια πρέπει να εξαπλώνεται.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ,ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ,ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΤΟΛΙΝΗ .ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ .ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ . ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις