ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...!!!

 

Όσα γίνονται σήμερα, μεταξύ αυτών

η πολιτική επιβολής των εμβολίων, έχουν «βαθύ παρασκήνιο» πίσω τους, καθώς οι διεθνιστές του Great Reset, έχουν μαζί τους σε όλο αυτό πολιτικούς, ιεράρχες, επιχειρηματίες, επιστήμονες κ.α. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 2007!!!

 

Οι πολιτικοί, κατά τα φαινόμενα θα αντικατασταθούν από διεθνιστές «φιλανθρώπους», η οποία θα ετοιμάσουν τον δρόμο για ένα μέγα «φιλάνθρωπο» παγκόσμιο ηγέτη! Βρηκαμε όλα τα λόγια που ειπώθηκαν εκείνη την ημέρα, όταν ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ ( που ετοιμάζει την Μεγάλη Επανεκκίνηση, προκειμένου να αλλάξει το οικονομικό σύστημα), Κλάους Σβαμπ, έκανε τις αποκαλύψεις, στις οποίες πολλοί δεν έχουν δώσει ακόμα και τώρα την πρέπουσα σημασία! Ο Κλάους Σβαμπ σαναφέρεται στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης και στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνουν οι διεθνιστές για τα εμβόλια και που έχουν βάλει δικούς τους ανθρώπους. Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώνονται και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το παραχέσαμε...! Δλδ πόσο θα τραβήξει αυτή η βλεκεία? Κορονοιοι εμβολια άρρωστοι θάνατος..Μιλαμε ότι κατάντησε εντελως ανισόροπο και αρρωστημενο! όχι μόνο από αυτούς που το δρομολόγησαν ! Πιο αρρωστημένο από όσους ακόμα το αντέχουν και δέν έχουν πει. .."έλα κοφτε τήν πλακα γιατί την χοντρύνατε πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ .
    ΑΛΛΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ .
    ΚΑΛΕ ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ;
    ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ !
    ΠΑΕΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑ :
    ΘΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ;
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΖΑΡΤΙΕΡΑΣ : ΡΕ ΤΟΤΕ ! ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙΟΤΑΝ ΜΕ ΔΟΥΝ ΕΤΣΙ ,
    ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ .
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΡΥΟΚ@ΛΟ ,ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ .
    ΑΣΤΕΙΟ ΗΤΑΝ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις