Ο FAUCI ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΩΣ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ 4 ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

 

Ο Δρ. Anthony Fauci, ο κύριος προωθητής εμβολίων της

παράνομης διοίκησης Μπαιντεν, υποστηρίζει τις τριμηνιαίες αναμνηστικές εγχυσεις εμβολιων για την καταπολέμηση ενός αυξανόμενου αριθμού μεταλλάξεων Covid-19 που είναι ανθεκτικές σε απλές και διπλές δόσεις επί του παρόντος διαθέσιμων Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson. Αυτο συνεπαγεται χιλιαδες θρομβωσεις  είπε ένας πληροφοριοδότης του NIH

Η πηγή, της οποίας τα διαπιστευτήρια έχουμε επαληθεύσει, είπε οτι ο Fauci, η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky και επτά μέλη της ειδικής ομάδας Biden-Harris Health Equity Covid-19 συναντήθηκαν μυστικα σε ξενοδοχείο του DC το πρωί της Τετάρτης για να συζητήσουν τρόπους για να πείσουν τους Αμερικανούς. να δέχονται πρόθυμα συχνούς αναμνηστικούς εμβολιασμούς.

Οι διαβολικοί Deep Staters συζήτησαν συγκεκριμένα αυτό που ο MSM αποκαλεί νοτιοαφρικανικό σούπερ στέλεχος B.1.1.529, το οποίο υλοποιήθηκε ως δια μαγείας κατά τη διάρκεια της γιορτής των Ευχαριστιών. Ο Fauci, είπε η πηγή μας, είπε στους συνεργούς του ότι το νέο στέλεχος θα φτάσει σύντομα στις αμερικανικές ακτές και θα προκαλούσε όλεθρο σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα, αρρωστώντας και σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες.

Όμως, σύμφωνα με την πηγή μας, αυτό το μυθικό στέλεχος ειναι ενα ανθρωπινο κατασκευασμα. μια φανταστική δημιουργία που έχει σχεδιαστεί για να τρομάζει τους ήδη παρανοϊκούς ανθρώπους να πιστέψουν ότι χρειάζονται περισσότερες λήψεις για να αποφευχθεί η έκθεση στον ιό.

«Αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή, να γίνονται νέα στελέχη κάθε 3-6 μήνες. Δεν λέω ότι το Covid-19 είναι ψεύτικο. Είναι αλήθεια, ήταν μια διαρροή εργαστηρίου από τη Γουχάν, αλλά ποτέ δεν ήταν πιο επικίνδυνη από την εποχική γρίπη. Τα στελέχη, ωστόσο, φανταζόταν ότι θα κρατούσαν τους ανθρώπους σε φόβο και αποκλεισμό, και για να δημιουργήσουν τεράστια κέρδη για τη Big Pharma. Ο Fauci κατάλαβε από νωρίς ότι το κοινό θα αγόραζε μόνο μια συγκεκριμένη παραλλαγή για τόσο καιρό πριν γίνει ύποπτο. Μας είπε, εν τέλει, μια νέα πίεση έπρεπε να δημιουργείται κάθε τόσο, ώστε οι άνθρωποι να συνεχίζουν να δέχονται εμβολιασμους. Ήταν το ίδιο για την παραλλαγή Delta. δεν υπήρξε ποτέ. Και τώρα που οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να το ακούν και δεν τους νοιάζει, έχουν εκδηλώσει έναν νέο εχθρό, το νοτιοαφρικανικό στέλεχος», είπε η πηγή μας.

Η απόδειξη, πρόσθεσε, βρίσκεται στο δια ταυτα: Κανένας κατασκευαστής εμβολίων δεν έχει τροποποιήσει τα χημικά συστατικά των αρχικών εμβολιασμών. Έχουν μείνει στάσιμοι οποτε πως θ αντιμετωπισουν μια μεταλλαξη που ηρθε μετα τα εμβολια...?

«Εάν αυτός ο ιός γινόταν πραγματικά πιο μεταδοτικός και λοιμογόνος, οι κατασκευαστές εμβολίων θα έδιναν τόνους χρημάτων για την καταπολέμηση της εξέλιξης του ιού. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Και δεν υπάρχει ούτε ενα ιχνος απόδειξης ανασυνδυασμού μεταξύ του πληθυσμού. Όλα είναι θέμα φόβου και χρημάτων», είπε η πηγή μας.

Ο Δρ Fauci, ισχυρίζεται, αποφάσισε ιδιότροπα και αυθαίρετα πόσες δοσεις ετησίως χρειάζεται ένα άτομο για προστασία από τον ιό και ο αριθμός αυτός, καθόλου τυχαία, αυξήθηκε αναλογικά με τους αυξημένους μισθούς του Dr. Fauci και της Big Pharma Διευθύνοντες Σύμβουλοι.

«Τα προσωπικά τους εισοδήματα εκτοξεύτηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των εμβολίων», είπε η πηγή μας. «Γι’ αυτό ο Fauci θέλει τώρα τέσσερις εγχυσεις εμβολιων το χρόνο. Τέσσερις φορές περισσότερα μετρητά στην τσέπη του». 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΕΤΟΙΕΣ Μ@Λ@ΚΕΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ " ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΟΥ".ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ .Ε ,ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ,ΠΗΡΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις