ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ RUDY GIULIANI ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "THEY SEND OUR SONS TO THE MIDDLE EAST THEY SEND THEIR SONS To UKRAINE" 
 
Η προσπάθεια να ξεσκεπαστεί η διαφθορά του Νομικού Τομέα, το FBI, οι Δημοκρατικοί, η πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών που επικρατούσε, ο Joe Biden και ο γιος του Hunter για δωροδοκίες και ξεπούλημα της χώρας - Και γενικά, το Μασονικό Σύστημα έτσι ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κατανοήσει το ποιοί βασικά τον κυβερνούσαν, συνεχίζεται..!
Αυτός είναι ο λόγος που η εξουσία "αφέθηκε" φαινομενικά στον "Joe Biden - Πρόεδρο του Υπουργείου", ο οποίος εκτίθεται καθημερινά σε όλο του το μεγαλείο, και εξευτελίζεται ποικιλοτρόπως. Γιατί δυστυχώς οι Άνθρωποι, πρέπει να δουν για να πιστέψουν. 
 
■ Δήλωση του Robert J. Costello - 28.04.21
 
Ο Rudolph Giuliani εξουσιοδότησε τον Robert J. Costello να δημοσιεύσει την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα γεγονότα στις 28 Απριλίου 2021: 
 
Το υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν αγνόησε εντελώς σαφή στοιχεία (τα οποία είχε το FBI για πάνω από ένα χρόνο) σε κείμενα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον σκληρό δίσκο του Hunter Biden, για αποτυχία εγγραφής πολλές φορές ως ξένος πράκτορας, παιδική πορνογραφία, ξέπλυμα χρήματος και 30 χρόνια της οικογένειας Biden Crime που παίρνει εκατομμύρια και εκατομμύρια δωροδοκίες για να πουλήσει τα δημόσια γραφεία του. 
 
Αντ' αυτού, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε ότι ήταν υψηλότερη προτεραιότητα η έκδοση (την αυγή) ενταλμάτων αναζήτησης, για ηλεκτρονικά είδη στο σπίτι και στο δικηγορικό γραφείο του πρώην δήμαρχου Rudolph Giuliani. 
 
Τα εντάλματα αναζήτησης περιλαμβάνουν μόνο μία ένδειξη υποτιθέμενου περιστατικού μη εγγραφής ως αλλοδαπού πράκτορα. Ο δήμαρχος Giuliani όχι μόνο αρνήθηκε αυτόν τον ισχυρισμό, αλλά πρόσφερε δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια μέσω του δικηγόρου του Bob Costello για να αποδείξει ότι είναι εντελώς αναληθές. Δύο φορές η προσφορά απορρίφθηκε από το SDNY (Southern District Court of New York), δηλώνοντας ότι ενώ ήταν πρόθυμοι να ακούσουν οτιδήποτε είχε να πει ο κ. Costello, δεν θα έλεγαν στον κ. Giuliani ή στον κ. Costello, το θέμα που ήθελαν να ασχοληθούν. 
 
Αυτό έρχεται σε αντίθεση με πολλά αποδεδειγμένα περιστατικά αποτυχίας κατάθεσης ως αλλοδαπού πράκτορα, που περιέχονται στον σκληρό δίσκο Biden, το οποίο το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν αγνοήσει. Δεν έχετε δει το σπίτι του Χάντερ Μπάιντεν να δέχεται επιδρομή από το FBI, με ένταλμα αναζήτησης. 
 
Αυτή η συμπεριφορά του τμήματος δικαιοσύνης, που υποστηρίζεται από συμμορφούμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, διαχειρίζεται τα συνταγματικά δικαιώματα όσων εμπλέκονται ή νομικά υπερασπίζονται τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, γίνεται κανόνας, αντί για εξαίρεση.
Είναι επίσης ένα σαφές παράδειγμα μίας διεφθαρμένγς διπλής τακτικής. Μίας για δημοκράτες υψηλού επιπέδου, των οποίων τα κατάφωρα εγκλήματα αγνοούνται, όπως η Χίλαρι Κλίντον, ο Χάντερ Μπάιντεν, ο Τζο Μπάιντεν και μίας για Ρεπουμπλικάνους που είναι εξέχοντες υποστηρικτές και υπερασπιστές του Προέδρου Τραμπ - Οι οποίοι υπόκεινται σε ψευδείς κατηγορίες και διαδικασίες που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν, εάν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου, σε περιπτώσεις που εμπλέκουν τρομοκράτες και οργανωμένους εγκληματίες....
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Στο μεταξύ μιά και μοναδική φωτο που κυκλοφόρησε χτές της Γκισλάιν Μάξγουελ απο την δικηγόρο της, την εμφανίζει με αιμάτωμα κάτω απο το αριστερό μάτι. Κανείς δεν γνωρίζει απο πού προήλθε αφού το κελί της και η ίδια παρακολουθούνται 24/24ωρο. Τώρα τί να υποθέσουμε εμείς οι συνωμοσιολόγοι, οτι τσακώθηκε με τη γάτα στο κελί της; Οτι της έριξε κουτουλιά κανένα φάντασμα; Ή ...;;; (μάλλον αυτό είναι.!)
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις