ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ! Στο Σισμανόγλειο με κορονoϊό ο Θόδωρος Κατσανέβας...

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 

Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με κοροναϊό νοσηλεύεται

ο πρώην βουλευτής Θόδωρος Κατσανέβας. 

Ο ίδιος είχε διαγωνιστεί με κοροναϊό από την προηγούμενη Δευτέρα όπου και παρέμενε σε απομόνωση στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα.

Μάλιστα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είχε γράψει πως «την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη».
Ο ίδιος είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς όπως ανέφερε «μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ισως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα».

«Είμαι αισιόδοξος και αυτό συνιστώ σε όλες και όλους, με την παραίνεση να κάνουν όλοι το εμβόλιο και τα τεστ. Οι όποιες ελαχιστότατα πιθανές παρενέργειες από εμβόλια, είναι ασυγκρίτως ελάχιστες σε σχέση με τους κινδύνους της μάστιγας του Covid. Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την πανδημία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένες πολυεθνικές εταιρείες πλουτίζουν. Αυτό είναι το λιγότερο αναγκαίο κακό, σε μια εποχή που πολύ πλουτίζουν με μύριους όσους τρόπους και η χώρα μας υποφέρει από πολλές κυρίως οικονομικές πληγές. Εκεί, όπως και στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, βρίσκεται το κύριο πρόβλημά μας και εκεί πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή και την εθνική μας εγρήγορση.
Πέρα από όλα αυτά, οφείλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και να χαμογελάμε στο μέλλον, με την ελπίδα ότι το χαμόγελο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές φορές, μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο


Ενημέρωση για τους φίλους : Θετικός στον Covid-19

Δημοσιεύτηκε από
Σελίδα Theodore Katsanevas στις Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Περίμενε λίγο κατσανεβα,Είναι νωρίς για να βγάζεις συμπεράσματα για το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψόφο ! Κακό ψόφο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως άν υπάρχει και κάτι θετικό με τα εμβόλια, αυτό είναι ότι θα σκοτώσουν και όσους πολιτικούς τα έχουν κάνει (αν έχουν κάνει τα πραγματικά βέβαια).
    Γενικά πάντως από όσα έχω διαβάσει από διάφορες πηγές για τα εμβόλια, αυτό που έχω αρχίσει να καταλαβαίνω είναι ότι το σχέδιό τους είναι να σκοτώσουν τους ηλικιωμένους (που τους είναι άχρηστοι) και γι αυτό τους δίνουν τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA. Αυτά στην αρχή έχουν ελάχιστες παρενέργειες όμως όταν αργότερα ο οργανισμός έρθει σε επαφή με έναν άλλον παρεμφερή ιό (που μάλλον τον έχουν ήδη έτοιμο στα εργαστήρια και θα τον ξαμολήσουν όταν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί) το ανοσοποιητικό τον αφήνει και περνάει ελεύθερα χωρίς να τον αντιμετωπίζει. Αυτός ανενόχλητος επιτίθεται και προκαλεί σήψη στα όργανα και ο άνθρωπος πεθαίνει από καρδιακά εγκεφαλικά κλπ. Εδώ να σημειώσω ότι έχουν γίνει πειράματα με την τεχνολογία mRNA σε ζώα τα τελευταία 20 χρόνια και όσα ζώα (γάτες κουνάβια κλπ) έκαναν αυτά τα εμβόλια όλα πέθαναν, όχι αμέσως αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
    Για τα νεώτερα άτομα το σχέδιο φαίνεται να είναι να μην τους σκοτώσουν αλλά να τους κάνουν άβουλα zombie, σκλάβους της ΝΤΠ. Γι αυτό τους δίνουν διαφορετικής τεχνολογίας εμβόλια (Astra Zeneca, Johnson κλπ.) Αυτά φαίνεται μακροχρόνια να δημιουργούν ένα αυτοάνοσο νόσημα που καταστρέφει το χρωματόσωμα 8 του ανθρώπου που είναι η διαφορά του ανθρώπου από τον πίθηκο, και σε αυτό οφείλεται η ευφυία του κλπ.
    Ελπίζω όλα τα παραπάνω να είναι απλώς δικές μου συνωμοσιολογίες, αλλά δυστυχώς όσο διαβάζω και εμβαθύνω στο θέμα, αυτή η εικόνα σχηματίζεται μπροστά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτικοί έχουν κάνει εικονικά εμβόλια

      Διαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΙΣΩΣ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΤΑΙ.
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΙΟΙΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ νομίζω ότι μας δουλεύει κι αυτός!Δεν είναι αφελής ώστε να μην ξέρει τι παίζει με τα εμβόλια!Γι μένα προπαγάνδα κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός..." χα χα χα χα χα χα χα μου έφτιαξες τη βραδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΕΛΕΚΕΝΤΖΕΚΟ ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ,Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ !!
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΙΔΙΟΣ.
    ΓΙΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ! ΕΝΑΝ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ.
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !
    ΈΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ !.
    ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ !.
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;;;;;
    ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΣΤΟ ΨΕΜΑ ;
    ΠΡΩΤΟΣ !.
    ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΉ !.
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !.
    ΚΚΕ ,ΠΑΣΟΚ ,Ν.Δ ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΟΞΩ ΠΕΡΑ ΡΕ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑΓΚΑ !.
    ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ .
    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις