Η ΑΓΧΟΝΗ

 

Ανακατωμένα αυγά με πιπεριές jalapeno και milkshake φράουλας. Το τελευταίο

γεύμα των καταδικασμένων.

Η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον απαγχονίστηκε στον κόλπο του Γκουαντάναμο τη Δευτέρα το βράδυ, ο θάνατός της ήταν το αποκορύφωμα μιας επιχείρησης που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου όταν οι Navy SEALs με την εξουσία του Donald J. Trump συνέλαβαν την ταπεινωμένο πολιτικό στο αρχοντικό της Chappaqua της Νέας Υόρκης. Μετά από ένα πενταήμερο δικαστήριο στο πιο περίφημο κέντρο κράτησης του κόσμου, μια ομάδα τριών αξιωματικών έκρινε την Κλίντον ένοχη για φόνο, προδοσία, εμπορία παιδιών και άλλα υψηλά εγκλήματα. Η Κλίντον, η οποία είχε αρνηθεί τη συμβουλή του να ζητησει συγνωμη για τα φρικτα εγκληματα της. Η ποινή του θανατου δια απαγχονισμου ανακοινωθηκε απο τον Στρατιωτικο Δικαστη John G. Hannink .

«Ο κόσμος πρόκειται να κοιμηθεί πιο ήσυχος απόψε», δήλωσε ο John G. Hannink σε μια μικρή συνέλευση που περιελάμβανε 3 Αρχηγούς Προσωπικού και, ιδίως, τον Donald J. Trump, ο οποίος, ντυμένος με το τυπικό σκούρο κοστούμι και την πορφυρή γραβάτα, είχε φτάσει στο GITMO νωρίτερα την ημέρα. Ο Michael Pompeo και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Rudy Giuliani τον πλαισίωσαν, και οι δύο άνδρες έπαιξαν αναπόσπαστο ρόλο στη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων εναντίον της Κλίντον.

Υπό στρατιωτική φρουρά, μια αλυσοδεμένη Χίλαρι Κλίντον συνοδεύτηκε από το μπλοκ κράτησης του Camp Delta σε αγχόνες από χαλύβδινο πλέγμα,  και με μια αιωρούμενη πόρτα κάτω από τα πόδια της, η οποια ειχε φτιαχτει απο το σωμα Μηχανικών του Στρατού κοντά στο Windward Point Lighthouse, στα νότια του GITMO. Στο ατσάλινο δοκάρι τοποθετήθηκε ένα ορθογώνιο κουτί με πέντε κυκλικά, κόκκινα κουμπιά που προεξέχουν από τη θήκη. Μπροστά σε κάθε κουμπί στάθηκε ένας στρατιώτης. Στην κορυφή της πλατφόρμας, ένας άλλος στρατιώτης γλίστρησε μια πλεγμένη θηλιά στο λαιμό της Κλίντον.


Ο Hannink μίλησε για τη λεπτομέρεια εκτέλεσης: «Όταν λέω έτοιμος και όχι μια στιγμή πριν, θα σηκώσετε το αριστερό δείκτη μπροστά από το κουμπί. Θα το κρατήσετε αιωρημένο εκεί μέχρι να πω εκτελέστε, και στη συνέχεια θα πρέπει πέντε να πατήσετε ταυτόχρονα το κουμπί σας. Μόνο ένα από τα πέντε κουμπιά θα ενεργοποιήσει την πόρτα και κανένας από εσάς δεν θα ξέρει ποτέ ποιο κουμπί ήταν. Καταλαβαίνετε αυτές τις οδηγίες; "

"Ναι, κύριε", οι πέντε φώναξαν από κοινού.

Ένας ακολουθος της εκκλησιας και ένας γιατρός ανέβηκαν τα 13 σκαλοπάτια που οδηγούσαν στην κορυφή της πλατφόρμας και στάθηκαν δίπλα σε έναν στρατιώτη που έλεγχε για να εξασφαλίσει ότι η θηλιά ήταν ασφαλής στο λαιμό της Κλίντον. Στη συνεχεια ο Hannink ρώτησε αν η Κλίντον ήθελε να πει κάποια τελευταία λόγια.

Η Κλίντον έσπασε τη σιωπή. "Είμαι η Χίλαρι Κλίντον, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε μένα"

"Έχει ήδη γίνει", φώναξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

"Ετοιμος." ειπε ο Hannink και κούνησε το χερι του

Μετά από μια μικρή παύση, έδωσε την εντολή "εκτελέστε", οι στρατιώτες πιέζουν τα κουμπιά τους και η σχάρα κάτω από τα πόδια της Κλίντον άνοιξε. Τα πόδια της, ακόμα αγκιστρωμένα στους αστραγάλους, έστριψαν ενα ή δύο λεπτά και μετά σταμάτησαν.

Το σχοινί κόπηκε και το άψυχο σώμα της Κλίντον απλώθηκε σε ένα υγρό κομμάτι χόρτου. Ο παθολόγος έλεγξε τα ζωτικά της σημεια και την κήρυξε νεκρή.

Μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στην αποστολή του Τραμπ να εξαλείψει το Deep State είπε ότι η γενική διάθεση ήταν μελαγχολικη.Δεν υπήρχε γιορτή, ούτε χαρά, απλώς μια ατμόσφαιρα ικανοποίησης, μια αναγνώριση ότι ό, τι έπρεπε να γίνει, έγινε. Η φύση των εγκλημάτων της επισκίασε την εορταστική σκέψη. Αλλά μια τεράστια βασιλεία τρόμου τεσσάρων δεκαετιών είχε τελειώσει.

«Όσο και να το μισούσε αυτο ο Τραμπ, αυτό ήταν καθαρά μια δουλειά. Νοιάζεται για τα παιδιά που υπέφεραν περισσότερο από ό, τι νοιάζεται για το τι έκανε σε αυτην. Ναι, ο θάνατός της στέλνει ένα σήμα στο Deep State. Αλλά ο Τραμπ ξέρει ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη και δεν θα γιορτάσει έως ότου ολοκληρωθεί η δουλειά ", δήλωσε η πηγή μας.













ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Άντε να παίρνουν σειρά Μπιλ Γκέιτς,Σόρος,Φάουτσι και λοιπά λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός θα έπρεπε να είχε ζωντανή παγκόσμια μετάδοση, ώστε να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να πειστουμε στο 100% και να το χαρουμε στο 100%

      Διαγραφή
    2. Eχω ξαναπει οτι κανεις απο εμας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για ολα αυτα οτι ειναι αληθεια η οτι δεν ειναι....απλα το ελπιζουμε.
      Το αρθρο ειναι αναδημοσιευση και μεταφρασμενο απο γνωστο Αμερικανικο σαιτ

      Διαγραφή
  3. Μου αρεσει πολυ το αρθρο σας !!!! Ολα θα πανε πολυ καλα ,υπομονη να εχετε και τιποτα αλλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά μπορώ να κάνω όση υπομονή χρειάζεται, μέχρι τη μέρα που θα με βάλουν κάτω οι μπάτσοι με το ζόρι να μου κάνουν το εμβόλιο. Όλα μπορώ να τα υπομείνω μέχρι τότε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο όμως η υπομονή μου θα έχει εξαντληθεί.

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Απριλίου, 2021 23:19

    ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΡΑΜΑ ...
    ΑΤΑ .
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ,ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ .
    ΝΟ .ΑΤΑ .
    ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ,ΜΕ ΤΟ ΔΥΟ ,ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ .
    ΑΡΠΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ,
    ΑΡΠΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ
    ΑΡΠΑ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ,ΤΗΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΗΣΤΗΣ ,ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ
    ,ΑΡΠΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ
    ΕΔΩ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ .
    ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥ .
    ΜΠΛΟΥΜ .ΕΣΕΙΣ ,ΦΕΡ" ΕΙΠΕΙΝ ,ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΣΑ ,ΜΕ ΧΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ .
    ΤΖΙΒΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ,Ο ΔΡΑΚΟΣ ,ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ ΑΤΑ .
    Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ .ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ .
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΛΑ ΑΠΕΞΩ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ
    ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ; ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλτε λίγο το νιονιό σας να δουλέψει άπιστοι...είναι μπροστά στα μάτια σας δείτε τι έγινε στα oscars...τι δεν έγινε μάλλον...
    Που είναι όλα τα καλόπαιδα να φάνε πίτσα ;;;;
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρχισε το έργο… θα πρέπει να πλύνουν το πτώμα της με οξύ και μετά να το κάψουν, να γίνει στάχτες.

    Ερώτηση αναγνώστη:
    «Είναι ενδιαφέρον ότι το Facebook δεν έχει απαγορεύσει αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης, δεν υπάρχουν ψευδείς ειδοποιήσεις ελέγχου γεγονότων επικολλημένες σε όλα τα άρθρα που έχω μοιραστεί.»

    Απάντηση Baxter:
    «Η FB πρέπει να είναι αργόστροφο. Συνήθως βιάζονται να με λογοκρίνουν.»

    Άλλες απαντήσεις του Baxter σε ανάλογα ερωτήματα:
    «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί κανείς άλλος δεν δίνει αναφορά γι' αυτό. Δεν έχω δικαιοδοσία για κανέναν εκτός από τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν οι πηγές μου παρέχουν τις πληροφορίες σε άλλους. Αλλά εδώ είναι λίγη τροφή για σκέψη:
    (1) Είμαι καλά συνδεδεμένος
    (2) Δεν λογοδοτώ στην FCC (κάτι σαν την ΕΣΗΕΑ, που καλύπτει επίσης tv και διαδίκτυο)
    (3) Δεν έχω χορηγίες που θα μπορούσαν να ελέγχουν, ας πούμε, τη δημοσίευση ευαίσθητων πληροφοριών.»

    «Δεν με νοιάζει τι λέει ή σκέφτεται κάποιος άλλος. Οι πληροφορίες που παρουσιάζω προέρχονται από υψηλόβαθμες στρατιωτικές πηγές και ανθρώπους σε καθημερινή επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ.»

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις