Η αλήθεια για τη Μαλαισία Air Flight 370

Flight MH370: reasons why Malaysia flight 370 is a mystery | Travel News |  Travel | Express.co.uk 

Ο Declan Curran έχει συντάξει ένα βιβλίο με τίτλο "Lies and Deception" σχετικά

με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Malaysia Air 370 και επίσης για το Malaysia Air 17 και δύο άλλα αεροπορικά ατυχήματα. Έχει περάσει πολλά χρόνια ερευνώντας αυτά τα θέματα και τα περιστατικά περιλαμβάνοντας τη χρηση του αυτόματου πιλότου.

Αυτό το σύστημα επιτρέπει την ηλεκτρονική αεροπειρατεία ενός εμπορικού αεριωθούμενου αεροσκάφους κατά την πτήση, λαμβάνοντας από απόσταση τον πλήρη έλεγχο των αυτόματων πιλότων και των υπολογιστών διαχείρισης πτήσεων και καθοδηγώντας το στον στόχο του. Μόλις ενεργοποιηθεί, οι πιλότοι δεν μπορούν να αποσυνδέσουν το σύστημα. Το Pilot Whistleblower ισχυρίζεται ότι το σύστημα αυτό, στην πραγματικότητα, χρησιμοποιήθηκε στις 9/11, καθώς οι υποτιθέμενοι αεροπειρατές ήταν πολύ άπειροι για να πετάξουν τα προφίλ πτήσης εκείνη την ημέρα.

«Τα κινητά τηλέφωνα των επιβατών MH370 χτυπουσαν αλλά δεν είχαν απαντηθεί. Δεν κατάλαβα γιατί τουλάχιστον ένας από τους 237 επιβάτες και το πλήρωμα της καμπίνας δεν απάντησε. Η πεποίθησή μου είναι ότι το Air Tranquilizer Injector [ATI] είχε ενεργοποιηθεί μέσα στο σύστημα συνεχους χρησης του αυτόματου πιλότου καθιστώντας τους παντες ανικανους ν απαντησουν. "

«Ο συν-πιλότος προσπάθησε 2 διαδοχικές κλήσεις από το κινητό του, πιστεύω ότι ήταν στη μητέρα του. Η πρώτη κλήση συνδέθηκε αλλά σταμάτησε αμέσως. Η δεύτερη κλήση καταχωρήθηκε μέσω του διακόπτη [Exchange] αλλά δεν πραγματοποιήθηκε σύνδεση. Οι κλήσεις ήταν κοντά στο Penang. Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών αρνήθηκε να παραδώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κλήσεις. "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις